Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Ile lat udzielacie sie na kafeterii?

Polecane posty

Gość Gosc

Ostatnio uswiadomilam sobie ze jestem tu cbyba z 20 lat,teraz mieszkam za granica ale pierwszy razy weszlam na kafeterie chyba wlasnie 20 lat temu,potem wyjechalam za granice i zapomnialam na kilka dobrych lat, a jakis czas temu sobie przypomnialam i zobaczylam ze kafeyeria nadal funckjonuje,teraz od czasu do czasu wejde,najgorsze ze te 20 lat minelo jak jeden dzien,mam dziecko meza,ogolnie jestem.szczesliwa ale nadal czasem cos.przeczytam na kafeyerii hahaha a wy?

Gość Gosc

Ja chyba od 2005 roku jakoś tak. Miałam tu nawet ksywę swoją i się logowalam i udzielałam. Kończyłam gimnazjum, szłam do liceum. Czasem zakładałam tematy o tym jak.mi zle, że nie mam przyjaciół, i wszystko jest do bani, że spędzam kolejnego samotnego sylwestra itp. Mam teraz 30 lat, chłopa i 2,5 letnie dziecko. Nadal zaglądam na kafe, często odnajduje stare tematy i zastanawiam się jak się potoczyło życie ludzi, którzy pisali tu te kilkanaście lat temu. Czas strasznie szybko leci. 

Gość Gość

Nie wiedziałam że aż tyle lat to forum istnieje 😄 ja może pół roku

Gość gość

Niestety 5 lat 😱 różne działy.  

Gość Haja

Koło 13 lat. Szok. Głównie ciąża i macierzyństwo 

Gość Cvbnbnn

Niecałe 5 lat. Karmiłam pierwsze dziecko piersią, nieraz wisiał godzinę i tak zaczęłam czytać 

Gość Magda k.

Ja na kafe siedzę chyba od 2004. W zależności od sytuacji życiowej siedziałam na uczuciowym, erotycznym i oczywiście tu na ciąży.. 

Z 12lat temu poznałam tu fajna grupę dziewczyn, do dzisiaj mamy kontakt. 

Gość Ggg

10 lat. Na różnych działach.