Gość Anna B Napisano Listopad 20, 2019 Jedno opakowanie kremu Epiduo Forte. Data ważności 06.2020. Cena 50 zł. Odbiór osobisty w Warszawie. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: anna.bart@onet.com.pl Mam też jedno opanowanie kremu Soolantra, data ważności 09.2020. Cena 40 zł. Oba produkty oczywiście z apteki, nieotwierane, oryginalnie zapakowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justyna Napisano Styczeń 2, 2020 aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna B Napisano Styczeń 8, 2020 Tak, zapraszam: anna.bart@onet.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palqvcw 2 Napisano Kwiecień 3, 2020 Czy epiduo jeszcze aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola92ola 1 Napisano Czerwiec 24, 2020 Sprzedam Epiduo 30 g, użyty 2 razy (zmieniłaam lek). Opakowanie z pompką nieodkręcalną, czy nie trzeba się bać o higieniczność, nie było twierane :+) Cena w aptece która zapłaciłam to 75 zł, sprzedam za 45 z wysyłką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola92ola 1 Napisano Czerwiec 24, 2020 Sprzedam Epiduo 30 g, użyty 2 razy (zmieniłaam lek). Opakowanie z pompką nieodkręcalną, czy nie trzeba się bać o higieniczność, nie było twierane :+) Cena w aptece która zapłaciłam to 75 zł, sprzedam za 45 z wysyłką. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi.99 0 Napisano Lipiec 29, 2020 Nadal aktualne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola92ola 1 Napisano Lipiec 29, 2020 Już nie aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdawu 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 Sprzedam epiduo forte , nowy, nieużywany (używam innego leku) ,termin ważności do 09/2021. W aptece zapłaciłam 60 zł , sprzedam za 50 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach