Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 194

Ona mnie oszukuje,Nie ufam Ci

Polecane posty

Gość 194

Witam od pewnego czasu moja świeża żona jest dla mnie wredna,nie rozmawia ze mna jak nalezy,unika mnie,ciągle siedzi w tel i pisze z jakimiś osobami,tak jakby uczucie miedzy nami wygasło,mało mna sie interesuje,a przychodzodzi do mnie wtedy kiedy cos potrzebuje.Jestesmy po ślubie kolo 3 miesiecy ,szukamy mieszkania ,ale czuje ze cos jest w niej nie tak,miedzy nami ciche dni .Wiec postanowiłem ja sprawdzic.Zalozylem konto nowe na instagramie i zacząłem z nia pisac jak inny facet że ładnie wygląda,ladnie  ma oczy itp prawiłem jej komplementy,nawet zaproponowałem się z nia umowic odpisała ze ma męza.Po czasie dostałem od niej sms ,ze ktos z nia chce sie umowic i zdjecie z rozmowy, do tego jej wiadomosć  ze jak ja ją olewam nie odzywam sie to wezmie sie za innego,odpisałem jej ze rob jak uwazasz i powodzenia.Nadal pisze z nia w ten sposob na tym nowym koncie i ona tez odpisuje jakby była dumna z tego.CZy Ona moze miec sklonnosci do zdrady ? moze miec jakies tajemnice przedemna ? Chyba wydaje mi sie ze jest nieufna mi