Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita

Zerwałam z chłopakiem

Polecane posty

Gość Julita

Po dwunastu latach, pierwszy raz go usunelam z kontaktów.Nalezalo mu sie, znosiłam kłamstwa, zdrady, rozstania i powroty mam nadzieję że wytrwam teraz.

Gratuluję odwagi 🙂 Szkoda tylu lat na nieudaną relację, ale lepiej późno, niż wcale. Wiele kobiet jest za słabych, by odciąć się od toksycznego partnera, który regularnie obniża im samoocenę po to, żeby myślały, że są nic nie warte i nie zasługują na nic lepszego, ale Tobie się udało i możesz być z siebie dumna. Życzę wytrwałości w postanowieniu i lepszych wyborów na przyszłość 🙂

21 minut temu, Gość Julita napisał:

Po dwunastu latach, pierwszy raz go usunelam z kontaktów.Nalezalo mu sie, znosiłam kłamstwa, zdrady, rozstania i powroty mam nadzieję że wytrwam teraz.

Brawo, nie znam sytuacji, ale skoro były zdrady i nieuczciwość, to słusznie postąpilaś. Nie ma co tego ciągnąć dalej. Życzę Ci poznania jakiegoś lojalnego  mężczyzny z którym będziesz szczęśliwa 😉

Gość Pajeet z miasta Katowice
8 minut temu, Mizo napisał:

Gratuluję odwagi 🙂 Szkoda tylu lat na nieudaną relację, ale lepiej późno, niż wcale. Wiele kobiet jest za słabych, by odciąć się od toksycznego partnera, który regularnie obniża im samoocenę po to, żeby myślały, że są nic nie warte i nie zasługują na nic lepszego, ale Tobie się udało i możesz być z siebie dumna. Życzę wytrwałości w postanowieniu i lepszych wyborów na przyszłość 🙂

I WANT TO KISS UR VEGANA FOR TWO HOURS AND THEN PUT MY ONE FEET PINUS IN UR VEGANA U WILL HAPPY?

Gość gość

Zrobiłam to samo i wytrwalam. Też wytrwasz.

Gość Nata

Brawo! Lepiej późno niż wcale! Jeśli tak Cię traktował to nie zaslugiwał na Ciebie. Powodzenia i nie martw się! 

Gość Gosc

Nie sadze ze długo wytrzyma, skoro była z takim gnojem aż 12 lat, wszystko mu wybaczala to pewnie teraz on ja ,,uglaszcze" to wybaczy zmowu. Mądra kobieta juz dawno pogonilaby takiego ale to widocznie desperatka.