Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolipop

Zostawił mnie

Polecane posty

Gość Lolipop

Zostawił mnie chłopak. Podobno uczucie dla niego się wypaliło i to koniec. Nawet nie chciał ze mną porozmawiać normalnie na ten temat, ja z natury jestem spokojna i zawsze gadaliśmy w dobrej atmosferze. Pierwszy raz był na mnie wściekły w sumie bez powodu, mówiąc że nie będzie mi się tłumaczyć i że nigdy nie chodziło mu o mnie. Ja nie kłóciłam się do końca by chociaż w zgodzie to zakończyć ale on nie wiem czemu mnie znienawidził tak w jednej chwili. Już flirtuje z inną. 

Nie wiem co o tym myśleć... A ja do końca o nim dobrze myślałam... 

Gość Gosc

Pewnie bylas tylko jego zapchajdziura, wygodnie my było z Toba, nie bylo innych zainteresowanych nim to to ciagnał bo gdzies się musiał spuszczac...a ze teraz pojawila się lepsza opcja to Cie zostawił. Może już dawno pisał do innych. Wielu facetów tak robi, to się nazywa zwiazek z braku laku. 

Gość Gość

Ale skur/wiel je/bany! 😠😡Żeby mu już nie stanął! 

Gość Lolipop
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pewnie bylas tylko jego zapchajdziura, wygodnie my było z Toba, nie bylo innych zainteresowanych nim to to ciagnał bo gdzies się musiał spuszczac...a ze teraz pojawila się lepsza opcja to Cie zostawił. Może już dawno pisał do innych. Wielu facetów tak robi, to się nazywa zwiazek z braku laku. 

Też tak myślę... Nabrałam się i to strasznie. A ja chciałam z nim być 😞

Gość buuuuu
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale skur/wiel je/bany! 😠😡Żeby mu już nie stanął! 

teraz mu zacznie dopiero stawać