Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczony mąż

Już nie umiem jej zaimponować

Polecane posty

Gość opuszczony mąż

po 14 latach związku doszło do mnie skąd wynika brak bliskości w moim małżeństwie. Pomimo tego, że osiągnąłem znacznie więcej w życiu niż chciałem, zachowując przy tym balans miedzy pracą a czasem poświęcanym domowi, a także skupieniu na utrzymaniu atrakcyjnej sylwetki, ona po prostu się znudziła. moją największą porażką życiową jest to, że moja żona ma mnie za partnera w wychowywaniu dzieci... i tyle albo aż tyle.

nie widząc szans na poprawę sytuacji postanowiłem wyżalić się tu.

Gość Gość

Po prostu jej nie krecisz, nie jesteś atrakcyjny

Gość gosc
45 minut temu, Gość opuszczony mąż napisał:

po 14 latach związku doszło do mnie skąd wynika brak bliskości w moim małżeństwie. Pomimo tego, że osiągnąłem znacznie więcej w życiu niż chciałem, zachowując przy tym balans miedzy pracą a czasem poświęcanym domowi, a także skupieniu na utrzymaniu atrakcyjnej sylwetki, ona po prostu się znudziła. moją największą porażką życiową jest to, że moja żona ma mnie za partnera w wychowywaniu dzieci... i tyle albo aż tyle.

nie widząc szans na poprawę sytuacji postanowiłem wyżalić się tu.

To może zwal ją z  piedestału na którym ją chyba ustawiłeś.

I mówię to jako kobieta.

Może ona nie docenia tego co ma...a może to ty przesadzasz...co oznacza brak bliskości? Chodzi o seks? Czy czujesz się po prostu niekochany? Niech wie ze może Cię stracić. Wiele kobiet na ziemi...... ale jak ustawiłeś się w roli jej pieska to nie dziw cię ze cie tak traktuje.

Gość miaa

A jak ona umie ci zaimponować?

Gość opuszczony mąż

ciekawa jest ta odpowiedź o piedestale - juz to gdzieś słyszałem, ale od faceta.

Czym jest brak bliskości? tym, że jesteśmy związkiem specjalistów utrzymania ruchu w domu. Dom dzieci praca i tak w koło.

kiedyś myślałem, że to przejściowe, że Ona nie wykazuje zainteresowania mną, ale teraz zaczeliśmy o tym rozmawiać i nawet już nie ukrywa, że nie czuje do mnie żadnej chemii. Kocha mnie - tak mówi i tak pokazuje, ale jest to już miłość czysto platoniczna.

Wiem, że są inne kobiety, ale ja jestem facetem, który jak raz powiedział, że przysięga to tak będzie i choćby nie wiem co tego nie zmienię.

Gość opuszczony mąż

Jest piękna, uwielbiam na nią patrzeć, pięknie pachnie, jest zmysłowa za dnia. W życiu świetnie sobie radzi, zawsze profesjonalna i oddana sprawie do końca. Jednak po tym gdy dotarło do mnie, że zyje w urojonym świecie nadziei zacząłem się od niej oddalać.