agilek 0 Napisano Listopad 21, 2019 Dzień Dobry dziewczyny Chciałam się podzielić z wami moim szczęsciem... po wielu latach leczenia i odbijania się z jednej kliniki leczenia niepłodności do drugiej .... zostałam mamą. Miałam to szczęscie,że wreszcie trafiłam do kliniki w Czechach, gdzie niepłodnosc to nie nabijanie sobie kasy przez klinikę ale też inne standardy leczenia hormonalnego. Wspaniały lekarz i personel... wiem, że wiele z was ma ten sam problem.... Ja po 4 próbach miałam dosc.... okzało się juz w klinice w ostravie, ze to problem immunologiczny , stąd ciągłe ronienia. Nikt w Pl mi tego nawt nie zasugerował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria.marysia.mama 4 Napisano Lipiec 17, 2020 In vitro to bardzo skuteczne rozwiązanie dla wielu kobiet. Uważam, że warto spróbować, jeżeli pozostale metody nie zadziałały. Moja koleżanka zaszła w ciążę dzięki in vitro. Udało im się z mężem skorzystać z dofinansowania in vitro w Invikcie. Ja ze swojej strony powiem Wam tylko, że warto walczyć. Pamiętajcie jednak, że nie zawsze udaje się za pierwszym razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach