Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona

Młody lekarz proponuje mi układ

Polecane posty

Gość belmondo
7 godzin temu, Gość Gość napisał:

Wielu facetów nie widzi problemu żeby sypiac z kobietami niezobowiazujaco a psiocza na te które sypiaja z facetem dla  przyjemności i innych korzyści. Czym to się niby różni od zwykłego bzykania za free? 

bzykanie za free jest z przyjemności nie dla korzyści, taka różnica, korzyści z bzykania to kuurestwo nic więcej, dno dna

Gość wróbel
6 godzin temu, Gość Prawdziwe życie napisał:

Jako starsza, doświadczona kobieta powiem Ci - korzystaj póki jesteś młoda. Ja sie oszczędzalam, w życiu bym o tym nie myślała i myślisz, ze mam cudownego męża i rodzinę? W życiu, nie jestem modelka więc zostałam sama jak palec. Faceci nie maja uczuć, oni sie nie rozczulaja nad kobietami, szczególnie mniej atrakcyjnymi. Jak jesteś atrakcyjna ti nikomu nie będzie przeszkadzała prostytucja, ba, nawet dziecko by nie przeszkadzało. 

jesteś sama przez głupote a nie wygląd, bo większe pasztety mają mężów i rodziny, BO CHCIAŁY, a ty masz tylko wymówki i odchyły psychiczne przez to

Gość kammi
6 godzin temu, Gość Geniusz napisał:

Według mnie to nie żadna prostytucja jeśli będzie to jednorazowy incydent oczywiście musisz być ostrożna musisz też przemyśleć Ile osób mogło by potencjalnie o tym wiedzieć bo to że mówi że liczy na dyskrecję wcale tego nie oznacza i Jakie będą konsekwencje tego Jeśli ktoś się dowie Jeśli dasz radę zrobić to dyskretnie a on będzie uczciwy ci zapłaci to idź będzie ci łatwiej w życiu nie słuchaj mobilizacji ludzi którzy tylko tutaj piszą i najczęściej wypisują jakieś głupoty Nie chwal się tym nikomu twój błąd był taki że powiedziałaś w koleżance Jeśli zgodzisz się na ten układ okłamałam koleżankę że się nie zgodziłaś bo ona dalej a jeśli nie to może wydać się za kilka lat Jeśli na przykład się pokłócicie lub będziecie miały jakąś kosę

Niech ją nagra i wrzuci na p0rntuba, niech każdy wie że to kuurewka co daje duupy za kase, po co to ukrywać jeśli to prawda, ja bym rodzinie jeszcze filmik podesłał, niech starzy zobaczą jaką córeczke wychowali bezmoralną

Gość bolek
4 godziny temu, Gość Mandarynka napisał:

Jeśli się zgodzisz 🙄

Jak zajdziesz w ciążę, nie usuwaj, przy porodzie podaj jego dane jako ojca.

Ale tak naprawdę, dziwię się że się zastanawiasz. Ja byłam tak wychowana, że prędzej bym wskoczyła do rozdrabniarki niż się sprzedała za kasę! Nawet gdyby za jeden numerek dawali mi 100000000zl 🙄 

W moich oczach to gorsze od gwałtu.

kłamiesz kuurwo, wiesz sama o tym, po co się błaźnisz, masz kuurestwo w genach

Gość Taka jedna baba

Na pewno sie w to nie pakuj, bo z tego co piszesz wnioskuje, ze jestes na to za slaba; przypuszczam, ze bedziesz bardzo zalowala, zadne pieniadze nie wylecza zalamania i wyrzutow sumienia. Skoro masz dwie prace, to na pewno dajesz rade sie utrzymac. A racje ma osoba, ktora pisze, ze lekarze uwazaja sie za bogow i innych traktuja jak gorsza kategorie. Wsrod tego zawodu panuje bardzo lekki styl zycia, mala moralnosc, zdrady sa na porzadku dziennym. Sama zreszta widzisz jakie podejscie ma ten pozal sie boze doktorek, proponuje jakis chory uklad uczciwie pracujacej dziewczynie, ktorej wlasciwie nie zna. Albo jest tak zadufany albo wyjatkowo nieatrakcyjny, ma moze problemy z normalnymi znajomosciami. Nie badz naiwna, dbaj o rownowage psychiczna, ja nie potepiam kobiet, ktore w ten sposob zarabiaja, bo znikoma liczba nie ma z tym problemu, reszta kobiet ma zlamane zycie, a rzadko ktora pracuje w ten sposob z radosci zycia. 

Gość duupodajki

Dlaczego tyle polek to takie kuurwy? nie pojmume tego, zero godności, co za śmiecie.

Gość gość
8 godzin temu, Gość misty napisał:

polki to prawdziwe koorvy, macie to zakodowane aby dawać doopy za kase, co za patologia

Twoja matka jest Polką?

Gość gość

Nie idź w to. Daj palantowi po ryju, jak powtórzy propozycję. I sama zakończ pracę w tym domu, po co ci jakieś niesmaczne sytuacje.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość duupodajki napisał:

Dlaczego tyle polek to takie kuurwy? nie pojmume tego, zero godności, co za śmiecie.

Mamusię zapytaj.

Gość Ccccc

Kolejne provo w twoim wykonaniu

Gość gość
14 godzin temu, Gość srànie modelkom w ryja napisał:

ona potrzebuje kasy a szacunek sprzeda, typowa polczyna jakich miliony

To idz sama się pi....ić za kasę.

Gość Harly

Ten niby lekarz ma 28 lat pewnie jeszcze zapiepsza na stażu, mieszka z rodzicami to jeszcze leszcz,który nic nie zarabia. Olej go to zepsuty palant już mi żal jego przyszłych  pacjentów. Znajdź sobie inną miejscowke do sprzątania. A jeśli kiedyś spotkasz go znów na swojej drodze będziesz mogła z wyższością spojrzeć mu w oczy.

Gość gosc

wg mnie jeśli nie jesteś już dziewicą i nie masz oporów przed przygodnym seksem - to skorzystaj 

Gość buut
25 minut temu, Gość gosc napisał:

wg mnie jeśli nie jesteś już dziewicą i nie masz oporów przed przygodnym seksem - to skorzystaj 

eh następna koorevka, jest was pełno widać

Gość Mandarynka
10 godzin temu, Gość bolek napisał:

kłamiesz kuurwo, wiesz sama o tym, po co się błaźnisz, masz kuurestwo w genach

Współczuję twoim dzieciom jeśli je kiedykolwiek będziesz miał. A los jest tak przewrotny że możesz mieć sAme córki.

Gość Mandarynka

Może być nawet tak że on cię wykorzysta a wcale nie zapłaci, albo zapłaci mniej.

Może ma hoooja 30cm i będzie ci wsadzał go do dooopy.

Ja piernicze, myślenie nie boli