Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

SOCIALSUICIDE w Opolu niedługo będzie drugie wielosalowe kino w galerii handlowej Karolinka możesz dalej pisać że w Opolu nie ma kina tym wpisem tylko się ośmieszasz matołku

Polecane posty

Nie wierzysz że w Opolu są 3 kina to wpisz sobie w Google kino Opole i poczytaj o tym i zobacz, a po drugie zastanawia mnie dlaczego wmawiasz mi że w Opolu nie ma kina skoro wszyscy w Opolu doskonale wiedzą że w Opolu jest kino Helios i dwa kina kameralne i śmi/eciu przestań się wreszcie ośmieszać bo byłem w Opolu w kinie i widziałem kino w Opolu więc ono tam jest, więc nie rozumiem co ty chcesz osiągnąć pisząc że w Opolu go nie ma? Co próbujesz mi wmówić schizofrenie i zwidy? To ci się kurrwo nie uda! W Opolu JEST kino, byłem i widziałem więc nie wmówisz mi śmi/eciu że jest inaczej 

9 minut temu, SOCIALSUICIDE napisał:

NIE MA W OPOLU KINA I NIE MA PLANÓW BUDOWY KINA.

9 minut temu, SOCIALSUICIDE napisał:

NIE MA W OPOLU KINA I NIE MA PLANÓW BUDOWY KINA.

Jaki ty skurrwysynie masz cel psycholu ze wmawiasz mi takie rzeczy, jaki masz w tym cel, przecież skurrwysynie byłem w Opolu w kinie i widziałem to kino na własne oczy, moi znajomi, rodzice i siostra też je widzieli i tam kurrwa byli więc widzieliśmy kino w Opolu na własne oczy, więc kurrwa jaki masz w tym skurrwielu cel wmawiając mi ze w Opolu nie ma kina, skoro kurrwa byłem w Opolu w kinie i je skurrwielu widziałem, więc to ty jesteś jakiś ułomny i nienormalny i co ja będę pisać z idiootą który nigdy nawet nie był w Opolu 

W OPOLU jest kino, byłem i widziałem, więc przestań mi wmawiać że go nie ma i wytłumacz mi co próbujesz osiągnąć tym że piszesz że w Opolu nie ma kina, skoro każdy mieszkaniec Opola ci powie że jest w Opolu kino (ty nigdy nie byłeś w Opolu) 

5 minut temu, SOCIALSUICIDE napisał:

MIESZKAM W OPOLU OD URODZENIA WIĘC WIEM LEPIEJ ŻE W OPOLU NIE MA KINA.

NIE! NIE mieszkasz w Opolu i nigdy w Opolu nie byłeś i doskonale o tym wiesz! skoro w Opolu nie ma kina to dlaczego widziałem to kino na własne oczy i w nim kurrwa byłem i nie pisz nie wiem, tylko mi to wytłumacz dlaczego będąc w Opolu byłem w kinie i go widziałem (nie oczekuje odpowiedzi nie wiem) 

2 minuty temu, SOCIALSUICIDE napisał:

W OPOLU NIE MA KINA, KAŻDY KTO MIESZKA W OPOLU CI TO POWIE.

Tak? To dlaczego byłem w Opolu w kinie i go na własne oczy widziałem i byłem tam na filmie? Wytłumacz mi to i nie pisz nie wiem 

Gość Boluś
8 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Tak? To dlaczego byłem w Opolu w kinie i go na własne oczy widziałem i byłem tam na filmie? Wytłumacz mi to i nie pisz nie wiem 

Co tam słychać w psychiatryku?