Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona778

Nie lubie kobiet.

Polecane posty

Gość ona778

Bo sobie na to zapracowaly.

Gość 789

Kobiety sa okropne to fakt.🤮

Gość gość

czyli nie lubisz też samej siebie.

Gość ona778
Przed chwilą, Gość gość napisał:

czyli nie lubisz też samej siebie.

Siebie akurat lubie.Ale ja nie jestem francowata wredna zmija.

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość ona778 napisał:

I tak trzymaj bądz dobra dla ludzi i dla mnie też 😉

Gość Onsam

Madrzejsze niz faceci nie są. Przez jedno zdjecie wchodzi mi po 12 dziennie na profil. A jak byly inne to juz max 2-4.

Akw zadna sie nie odezwie, najwyzej pusci oczko. Stad zastanawiam sie czy z powodu, ze sa glupie?

Gość gość
18 minut temu, Gość ona778 napisał:

sądząc po temacie to mocno sie mylisz

Gość Żałosna jestes
20 minut temu, Gość ona778 napisał:

Nie ma to jak wrzucac wszystkie kobiety do jednego worka.  

A faceci to niby wszyscy wspaniali? Idz po rozum kobieto.

Gość gość
15 minut temu, Gość Żałosna jestes napisał:

Nie ma to jak wrzucac wszystkie kobiety do jednego worka.  

A faceci to niby wszyscy wspaniali? Idz po rozum kobieto.

nie ma szans, jak raz sie spóźniła do kolejki po rozum  to juz nie dokupi

Gość ona778
51 minut temu, Gość gość napisał:

sądząc po temacie to mocno sie mylisz

Myle sie bo ? Napisalam,ze nie lubie kobiet i níkomu nie ublizylam.Wiec odpusc sobie.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ona778 napisał:

Myle sie bo ? Napisalam,ze nie lubie kobiet i níkomu nie ublizylam.Wiec odpusc sobie.

Nie słuchaj nikogo tylko bądz sobą i idz zgodnie ze swoimi wartościami

Gość Gość

Powtarzasz sie. Kogo to obchodzi? Otóż nikogo więc szukasz atencji myśląc że ktoś Cię poprze w teorii jakobys była piękna  a reszta to zazdrosne larwy. Nie dość że głupia to pusta. Ale co się dziwić. W twoim wieku już tylko tyle ci zostało.

Gość gość
4 minuty temu, Gość ona778 napisał:

bo takie frustracje , niechęci, wrogość itp do cąłych grup jest prymitywna i świadczy o głupocie. Inteligentny cżłowiek na poziomie nie ugólnia w taki prostacki sposób, bo dostrzega zróznicowanie swiata itp itd. Najczęściej takie żale wylewaja ludzie , którzy wcale nie sa sympatyczni, nie potrafią tworzyć zdrowych znajomośći, maja obsesje, ze wszyscy wokół sa źli i chcą ich skrzywdzić. Ciekawe co o tobie mówią ludzie, zapewne nic miłego. Stara zasada, ze przyciaga sie ludzi do siebie podobnych.

Gość ona778
5 minut temu, Gość gość napisał:

bo takie frustracje , niechęci, wrogość itp do cąłych grup jest prymitywna i świadczy o głupocie. Inteligentny cżłowiek na poziomie nie ugólnia w taki prostacki sposób, bo dostrzega zróznicowanie swiata itp itd. Najczęściej takie żale wylewaja ludzie , którzy wcale nie sa sympatyczni, nie potrafią tworzyć zdrowych znajomośći, maja obsesje, ze wszyscy wokół sa źli i chcą ich skrzywdzić. Ciekawe co o tobie mówią ludzie, zapewne nic miłego. Stara zasada, ze przyciaga sie ludzi do siebie podobnych.

Chcialo ci sie tyle pisac ? Szkoda,ze i tak pudlo :) Nie ma to jak kogos oceniac nie znajac jego sytuacji.Gdybys miala takie doswiadczenia z innymi kobietami jak ja to inaczej bys spiewala.Owszem,nie wszystkie takie sa ale wiekszosc i to wystarczajacy powod,zebym omijala je szerokim lukiem.Zbyt pochopne ocenianie ludzi z gory tak jak ty to robisz swiadczy z kolei o twojej glupocie.A ludzie nic nie moga mi zarzucic,bo nikogo nie skrzywdzilam i jestem osoba bezkonfliktowa,tak wiec...

Gość gość
13 minut temu, Gość ona778 napisał:

Chcialo ci sie tyle pisac ? Szkoda,ze i tak pudlo 🙂 Nie ma to jak kogos oceniac nie znajac jego sytuacji.Gdybys miala takie doswiadczenia z innymi kobietami jak ja to inaczej bys spiewala.Owszem,nie wszystkie takie sa ale wiekszosc i to wystarczajacy powod,zebym omijala je szerokim lukiem.Zbyt pochopne ocenianie ludzi z gory tak jak ty to robisz swiadczy z kolei o twojej glupocie.A ludzie nic nie moga mi zarzucic,bo nikogo nie skrzywdzilam i jestem osoba bezkonfliktowa,tak wiec...

powiedziała głupia, która założeyła temat że nie lubi kobiet. Ojej. Chciałaś współczucia  czy wsparcia to pisz z sensem a nie robisz temat na gównoburzę. Dobrze ci robi jak  kilka  I.d.i.o.tek napiszę ze ma tak samo?

Gość Agulka

Aj, nawet tutaj panie powyżej się kłócą i udowadniają przypadkiem ten temat xd Niepotrzebne było to uniesienie, ale zgodzę się z tym (w kontekście tematu, a nie kłótni), że takie rzeczy często wypisują osoby, które niepotrafią stworzyć zdrowych relacji. To wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka jest trochę nie na miejscu, kobieta też człowiek, ma różne cechy i doświadczenia, nie jesteśmy wszystkie identyczne 😉 Może panowie też nie trafili jeszcze na odpowiednią partnerkę lub nie ukazali jej wystarczająco zrozumienia, wiadomo, że nie ma ludzi idealnych. Pozdrawiam i życzę szczęścia 🙂

Gość gość
1 minutę temu, Gość Agulka napisał:

Aj, nawet tutaj panie powyżej się kłócą i udowadniają przypadkiem ten temat xd Niepotrzebne było to uniesienie, ale zgodzę się z tym (w kontekście tematu, a nie kłótni), że takie rzeczy często wypisują osoby, które niepotrafią stworzyć zdrowych relacji. To wrzucanie wszystkich kobiet do jednego worka jest trochę nie na miejscu, kobieta też człowiek, ma różne cechy i doświadczenia, nie jesteśmy wszystkie identyczne 😉 Może panowie też nie trafili jeszcze na odpowiednią partnerkę lub nie ukazali jej wystarczająco zrozumienia, wiadomo, że nie ma ludzi idealnych. Pozdrawiam i życzę szczęścia 🙂

nie unosiłam się, po prostu mećzą mnie tematy jakie to baby złe,, 1000 wpisów inceli i jeszcze dziewczyna  dorzyca  jakieś brednie. Jakby napisąła konkretnie co jej sie stało to bym jej pewnie współczuła, bo jkażdy mozę trafić na podłych ludzi i to nie jest fajne. ale nie lubię tego prostackiego uogólniania i szczucia na całe grupy

Gość gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

powiedziała głupia, która założeyła temat że nie lubi kobiet. Ojej. Chciałaś współczucia  czy wsparcia to pisz z sensem a nie robisz temat na gównoburzę. Dobrze ci robi jak  kilka  I.d.i.o.tek napiszę ze ma tak samo?

A dobrze ci robi ublizajac innym ? Nie szkoda ci twojego czasu ? Zaloz sobie wlasny watek i tam ublizaj do woli.

Gość gość
6 minut temu, Gość Agulka napisał:

poza tym wymiana zdań, nawet ostra nie  jest przypisana do płci i nie świadczy o róznicy pogladów. nie ma powodu przytakiwac każdej głupocie tylko dlatego ze napisała to kobieta. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

A dobrze ci robi ublizajac innym ? Nie szkoda ci twojego czasu ? Zaloz sobie wlasny watek i tam ublizaj do woli.

to nie ublizanie a prawda, wąskie horyzonty i prymitywne uogólnienia to zwykła głupota.  Niestety, ale tak jest. Po co udawać ,że nie?

Gość gosc
4 minuty temu, Gość gość napisał:

to nie ublizanie a prawda, wąskie horyzonty i prymitywne uogólnienia to zwykła głupota.  Niestety, ale tak jest. Po co udawać ,że nie?

Poki co chyba nie zrozumialas co powyzej napisalam.

Gość Ona3
2 godziny temu, Gość ona778 napisał:

Mam to samo, baby byly dla mnie wredne, sa wredne same w sobie, dopiero gdy widza korzysci robia sie mile

Gość Ona3
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Powtarzasz sie. Kogo to obchodzi? Otóż nikogo więc szukasz atencji myśląc że ktoś Cię poprze w teorii jakobys była piękna  a reszta to zazdrosne larwy. Nie dość że głupia to pusta. Ale co się dziwić. W twoim wieku już tylko tyle ci zostało.

Jestes przykladem wredoty, sa wyjatki jednak wiekszosc jest straszna

Gość Ona3
47 minut temu, Gość ona778 napisał:

Chcialo ci sie tyle pisac ? Szkoda,ze i tak pudlo 🙂 Nie ma to jak kogos oceniac nie znajac jego sytuacji.Gdybys miala takie doswiadczenia z innymi kobietami jak ja to inaczej bys spiewala.Owszem,nie wszystkie takie sa ale wiekszosc i to wystarczajacy powod,zebym omijala je szerokim lukiem.Zbyt pochopne ocenianie ludzi z gory tak jak ty to robisz swiadczy z kolei o twojej glupocie.A ludzie nic nie moga mi zarzucic,bo nikogo nie skrzywdzilam i jestem osoba bezkonfliktowa,tak wiec...

To jestesmy takie same, ja tez bezkonfliktowa I zawsze wyciagam reke jednak gryza:) 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ona3 napisał:

Bardzo mi wszystko jedno z tego powodu. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Ona3 napisał:

Bardzo mi wszystko jedno z tego powodu. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ona3 napisał:

To jestesmy takie same, ja tez bezkonfliktowa I zawsze wyciagam reke jednak gryza:) 

No to juz jestesmy dwie :) Ten kto nie doswiadczyl nie zrozumie :)

Gość gosc

A ja nie lubie facetow, bo sa wredni, kazdy bez wyjatku

Gość Ona3
6 minut temu, Gość gosc napisał:

A ja nie lubie facetow, bo sa wredni, kazdy bez wyjatku

Oj tak bo zes doslownie kazdego osobiscie poznala, ja uczciwie przyznaje ze sa pozytywne osoby w obu plciach a ty jak maszynka ze wszyscy

Gość gość
31 minut temu, Gość gosc napisał:

No to juz jestesmy dwie 🙂 Ten kto nie doswiadczyl nie zrozumie 🙂

każdy spotkał w życiu złych ludzi, ale nie kazdy robi z tego sens zycia