Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamikaaaadzeee

Wiecie jaki mają problem faceci a jaki kobiety kiedy idą do klubu na impreze?

Polecane posty

Gość burtas
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba te do 22 roku życia. Starsze idą żeby dac tyłka

starsze myślą że Romeo do nich podbije, a tam tylko nieśmiałe kaziki

Gość Ggg
1 godzinę temu, Gość kamikadzeeee napisał:

moja kolezanka, taka nawet atrakcyjna, zalozyla konto na bado.. jaki byl efekt? codziennie po kilkanascie wiadomosci, setki polubien, non stop podrywana, propozycje spotkania, wszystko..

ja zalozylem konto, jaki efekt? przez 3 miesiace ANI JEDNEJ WIADOMOSCI, dziekuje dobranoc

Mnie też pisali non stop wiadomości,ale  wybrać z tego jednego normalnego z normalna wiadomościa to było może dwóch  na tydzień,jak nie rzadziej. Potem jeszcze spotkanie w realu i sprawdzenie czy nie chodzi tylko o sex,a więc dluuuga droga. Co mi po tym, że obleśny facet napisze mniam,mniam.To tylko denerwuje.

Gość vvv
4 godziny temu, Gość Prawdziwy mezczyzna napisał:

Więc one mają dosyć tych chorobowych facetów ale na fajnych wyczekuja jak dzdzownica deszczu. Przy czym dla każdego daj e to coś innego. Często też słyszę że Ci fajni się boją podejść, ale to świadczy o nich tylko. 

Ale jak ten fajny podejdzie, to go oleją i wyśmieją, bo nie jest przystojny. Nic dziwnego, że ci fajni boją się podejść, skoro nie wierzą, że mogą mieć szansę.

Gość Hebdv

Nienawidzę kobiet za to ze maja w życiu latwiej

Gość gość
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Kobieta idzie do klubu potańczyc,  a nie na podryw.  To wam sper.miarzom sie ubzduralo,  że klub = łatwo dostepny seks. 

Znajoma też tak mówiła jak była młodsza że idzie na dyskotekę tańczyć a nie na podryw i dzisiaj jest przed 40tką i szuka faceta a konta ma chyba na wszystkich możliwych portalach randkowych.

Gość gergerg
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Znajoma też tak mówiła jak była młodsza że idzie na dyskotekę tańczyć a nie na podryw i dzisiaj jest przed 40tką i szuka faceta a konta ma chyba na wszystkich możliwych portalach randkowych.

bo stare babska tak maja, r0chaly sie ile wlezie ale nigdzie nie zakotwiczyły, bo ciagle zmieniały

tez znam kilka starych panienek-z urody są baaardzo przecietna a szukaja najlepiej młodego przystojnego i bogatego... tylko ze taki mlody przystojny i bogaty to takiego starego szlaufa olewa cieplczym moczem, jeszcze gdyby to bylo jakies atrakcyjne, wpływowe, to moglby por0chac, ale takie panny to zazwyczaj są 5/10, maja 40+, przebieg jak w starym polonezie i sa np kasjerkami w biedrze...  😉