Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wqurzony

Jestem wściekły bo moja była dziewczyna ma chłopaka >:(

Polecane posty

Gość Wqurzony

Nie mogę tego znieść że ona ma teraz innego. Chciałem zrobić dla niej wszystko i jestem kimś normalnym spokojnym ale nie mogę znieść że jakiś głupi koleś teraz z nią będzie.

Zrobiła ogromny błąd że nie chciała ze mną być. Ze mną miała by wszystko i był bym przy niej na zawsze a teraz ma jakiegoś gościa imprezowicza głupiego który pewnie ją rzuci jak mu się znudzi.

Wkurza mnie to i nie mogę tego znieść że tak mu ufa a mnie ma gdzieś.

Gość Zen

Niestety to jest typowe. Nie znam twojej sytuacji całkowicie ale pewnie z tobą była wybredna bo miała wszystko a u tego gościa będzie szukać tego idealnego a potem faktycznie ją rzuci. Dziewczyny niestety jak mają kogoś dobrego to odrzucają go natychmiast bo uważają że nudny a potem trafiają na pijaka i imprezowicza który sypia z każda i myślą że z takim kimś zrobią poważny związek. To jest żałosne.

Gość cała prawda

One się tylko patrzą na wygląd. Nie obchodzi ich o to kto szuka stałego związku, a potem płacz jak zostają porzucone

Gość melkom
6 godzin temu, Gość Wqurzony napisał:

Nie mogę tego znieść że ona ma teraz innego. Chciałem zrobić dla niej wszystko i jestem kimś normalnym spokojnym ale nie mogę znieść że jakiś głupi koleś teraz z nią będzie.

Zrobiła ogromny błąd że nie chciała ze mną być. Ze mną miała by wszystko i był bym przy niej na zawsze a teraz ma jakiegoś gościa imprezowicza głupiego który pewnie ją rzuci jak mu się znudzi.

hooj w duupe tępej koorvie, znajdź inną

Gość Wqurzony
4 minuty temu, Gość melkom napisał:

hooj w duupe tępej koorvie, znajdź inną

Na pewno kiedyś będe musiał ale teraz nie jestem za bardzo na to gotowy, ciężko mi się pozbierać po tym wszystkim. Niestety ciągle o niej myśle i nie potrafie o niej zapomnieć 😞

Gość Nocny gość

Nic nie zrobisz już teraz. Może zmądrzeje i wróci do ciebie potem jak zostanie porzucona przez niego ale raczej nie warto już jej dawać kolejną szanse skoro tak cię potraktowała

Gość gość

Ona Cię nie kocha. Znajdź sobie taką, która odwzajemni Twoje uczucia.

Gość gośćiu
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Ona Cię nie kocha. Znajdź sobie taką, która odwzajemni Twoje uczucia.

Dokładnie

też myśle że tak powinien zrobić

Gość Hhhhhhhyyyy

Lepiej że nie macie dziewczyn. Upośledzeni umysłowo nie powinni się rozmnażać 

Gość Sang
Dnia 23.11.2019 o 16:58, Gość Wqurzony napisał:

Szkoda że tak masz :( na pewno musi ci być ciężko