Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia.99

Czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość Klaudia.99

Cześć. Dostałam okresu 31 października. Uprawialam seks tydzień przed okresem. Zabezpieczylismy się prezerwatywa i wszystko było okej. Dziś jest 23 listopada. Bolą mnie piersi od kilku dni czyli normalnie jak przed okresem, ale mam jakiś dziwny popęd do ubikacji, chce mi się częściej siku. Czy możliwa że to ciąża ? Bo chyba histeryzuje

Czytasz te wszystkie objawy i masz wrażenie, że wszystko się z tobą zgadza? Gratulacje, masz urojona ciążę 🤪😂

Gość kobietawpigulce pl
Dnia 23.11.2019 o 19:14, Gość Klaudia.99 napisał:

Cześć. Dostałam okresu 31 października. Uprawialam seks tydzień przed okresem. Zabezpieczylismy się prezerwatywa i wszystko było okej. Dziś jest 23 listopada. Bolą mnie piersi od kilku dni czyli normalnie jak przed okresem, ale mam jakiś dziwny popęd do ubikacji, chce mi się częściej siku. Czy możliwa że to ciąża ? Bo chyba histeryzuje

A ilu dniowe masz cykle? I w jakim dniu doszło do zbliżenia?

Gość Klaudia.99

Mam nieregularne, ale zazwyczaj 28 dni.  do zblizenia doszło równo tydzień przed okresem. 

Gość Klaudia.99

Dziś bolał mnie strasznie brzuch. Lecz po kilku godzinach przestał i czuje się dobrze 

Gość Ania
16 godzin temu, Gość Klaudia.99 napisał:

Dziś bolał mnie strasznie brzuch. Lecz po kilku godzinach przestał i czuje się dobrze 

jeśli się martwisz, idź do lekarza, anie pisz głupoty na forum. 

Gość Klaudia.99

Chcialam zaczerpnąć wiedzy od was no ale cóż, chyba poprostu udam sie do lekarza :)

Gość Monika

Ja nic się nie stało z prezerwatywą to raczej nie ciąża, może infekcja pęcherza albo inna, idź do lekarza i tyle będziesz wiedziała co i jak, poza tym może zmieńcie anty, jeśli ta nie jest dla ciebie pewna? ja używam błonę dopochwową typu caya i nie boję sie o wpadkę

Gość Klaudia.99
8 godzin temu, Gość Monika napisał:

Ja nic się nie stało z prezerwatywą to raczej nie ciąża, może infekcja pęcherza albo inna, idź do lekarza i tyle będziesz wiedziała co i jak, poza tym może zmieńcie anty, jeśli ta nie jest dla ciebie pewna? ja używam błonę dopochwową typu caya i nie boję sie o wpadkę

Może tak być, tym bardziej ze gumka nie pekla ani nic, chlopak mowi ze wszystko bylo w zbiorniczku :P 18 listopada bolal mnie strasznie brzuch, wiec wydaje mi sie ze to owulacja ( nigdy nie sprawdzam sluzu ) a jesli 18 listopada mialam owulacje a 5 listopada skonczyl mi sie okres, to wątpie zeby jakies plemiki przetrwaly jakies 4 tygodnie, bo raczej wątpie ze w dzien kiedy dostalam okres bym zostala zaplodniona nawet jesli by cos sie tam mi do srodka przedostalo. Bo one mają zywotność do tygodnia max. A okres byl normalny, 5 dniowy a nie 3 dniowy z lekkim krwawieniem. Wiec moge oddychac spokojnie :D

Gość mia2

histeryzujesz zapewne, ale wiesz, pomyśl nad jakimiś pigułkami ultralekkimi, aby tego stresu nie mieć, może vines? Tyle tabsów anty z niższa zawartością hormonów jest na rynku, ze każda cos znajdzie dla siebie, a po co się denerwować i stresować niechcianą ciąża