Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mila765

Jak myślicie czy wysłanie nauczycielce takie emaila w przeprośiny to dobry pomysł?

Polecane posty

Czy może już lepiej nic nie pisać. Przepraszam za wysłanie tego emaila ale mi się konta pomyliły. To miał być głupi żart. Robiłam tak większości nauczycieli. A po za tym to nie byłam ja. Najlepiej będzie jeśli o tym zapomnimy. Nie uważam że jest pani frajerką. 

Gość jolka

lepiej wyślij jej w paczce rybę.Zrozumie wlot

Gość Przecież

Ogólnie kretyńskie masz zabawy. Niby ktoś dobrze napisał w innym wątku, że możesz udawać że nic nie wiesz i iść w zaparte że ktoś Ci zrobił głupi żart. Albo nie do niej była wiadomość i chciałaś odpisać koleżance na głupią zaczepkę. Jednakże fakt, że wysłałaś podobnej treści maile do innych nauczycieli stawia sprawę jasno że to Ty i celowo. Dawno tamte maile wysyłałaś? 

Gość Przecież

Pozamiatane moim zdaniem. Ewentualnie idź w zaparte że nic nie wiesz na ten temat i może ktoś cię wkręca. Pytanie, jak bardzo umiesz kłamać rozmawiając twarzą w twarz. 

Gość Gosc

^robilam tak większości nauczycieli a po za tym to nie byłam ja^ XDddDD

jestes upośledzona?

Gość Iiii

Ile masz lat ja bym przeprosila za błędy się płaci ludzie boja się ponizyc zwlaszcza jak sie kogos skrzywdzi... 

Gość Bdbdbdb

Dziewczyno pogadaj z rodzicami a Tu nie pisz bo Cię wredoty tylko straszą. Nauczycielka już pewnie nie jedne wygłupy uczniów w życiu widziała. Może już nawet takie śmieszne maile dostawała. A Ty siejesz panikę. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze 

a do wredot : nie straszcie dziewczyny bo jeszcze się rozchoruje z nerwow