Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kredka

Jak nazwać?

Polecane posty

Gość Kredka

Jak to nazwac?? Facet, ktory: nie jest singlem, ma kobiete, obydwoje umawiaja sie z innymi. On wciaz szuka nowych lasek na badoo i sympatii. Zaproponowal mi bycie w takim ukladzie - mowi, ze jestem wazna czescia jego zycia?! Gdy go poznalam o niczym nie wiedzialam, przyznawal sie stopniowo i dopiero dzis wyjawil mi te prawdę...Czuje sie strasznie, oszukana, zdradzana....do tego ten weekend spedza z ta swoja partnerka u Niej.Powiedzial mi o tym dzisiaj....a mi jakby ktoś w twarz dał...

Faceci dlaczego to robicie????

Gość K4k

Polecam psychiatryk dla obojga i trzymać się od takich z dala. 

Gość Bida

Nie jestem facetem ,ale moje gorzkie spostrzeżenie jest takie,że faceci traktują babki jak towar i ważna jest tylko ich wlasna satysfakcja, nie obchodzą ich uczucia kobiet. Chyba,że udają.

Gość Kredka

Dlaczego to mnie spotkało????

Gość

Ja podobnych ludzi też spotkałam w życiu obu płci.. którzy zabawę drugim człowiekiem traktują jak sposób na życie.. ukladziki,chore znajomości..byle sie działo ..Niestety musisz to przełknąć, że tacy ludzi istnieją, i nic na to poradzimy...tylko coraz trudniej zaufać drugiemu człowiekowi przez takich ludzi. Ciesz się, że prawda w końcu wypłynęła i nie daj się sobą bawić..Dzisiejszy świat jest momentami chory,ludzie żyją szybko,nie patrząc na skutki swojego życia..i nie licząc się z innymi.Jednych to kręci,drugich nie..Trzymaj się dzielnie .

Gość Kredka
37 minut temu, Spokojne myśli Doroty napisał:

Ja podobnych ludzi też spotkałam w życiu obu płci.. którzy zabawę drugim człowiekiem traktują jak sposób na życie.. ukladziki,chore znajomości..byle sie działo ..Niestety musisz to przełknąć, że tacy ludzi istnieją, i nic na to poradzimy...tylko coraz trudniej zaufać drugiemu człowiekowi przez takich ludzi. Ciesz się, że prawda w końcu wypłynęła i nie daj się sobą bawić..Dzisiejszy świat jest momentami chory,ludzie żyją szybko,nie patrząc na skutki swojego życia..i nie licząc się z innymi.Jednych to kręci,drugich nie..Trzymaj się dzielnie .

Nie wiem co ze sobą zrobić 😣😢😭

Gość Kredka
37 minut temu, Spokojne myśli Doroty napisał:

Gość
4 godziny temu, Gość Kredka napisał:

Bo widzisz..zachowanie chama kręci płytkie kobiety, bo są jak kafelki w łazience..można usiąść tylkiem,wytrzeć i nic taka nie powie..Dlatego pasują ze sobą z tą kobietą. A Ty bądź ponad to..omijaj takich mężczyzn. Kobieta na jakimś poziomie się ceni,a nie zachowuje jak  byle sz.m.a.r.a do układów..