Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregerge

Aż żal patrzeć na Anetke Zając, jak bardzo się zmieniła, kiedyś była cudowna sexowna a dzis taka jakaś...

Polecane posty

Gość gregerge

jak była młodsza i chudsza była fest sexowna, a dzisiaj jakas taka baba...

Gość Prawda

Ze To samo dzieje sie z mezcyznami... Również tyją i dziadzieja. 

P.s. Zal mi ciebie facet.  Niedziela piękny dzień a ty zamiast szykować się do wyjścia z ukochaną, musisz zajmować się ocena atrakcyjności kobiety, która by nawet na ciebie nie splunela

Gość gregerge
1 minutę temu, Gość Prawda napisał:

P.s. Zal mi ciebie facet.  Niedziela piękny dzień a ty zamiast szykować się do wyjścia z ukochaną, musisz zajmować się ocena atrakcyjności kobiety, która by nawet na ciebie nie splunela

tylko z matka wychodze a tak to amarene spozywam

Gość Jdnanco

Anetkę załatwił jej walniety chlop. Poczytaj to zobaczysz co musiala przejsc. Poza tym jest wciaz super ladna

Gość gregregre
10 minut temu, Gość Prawda napisał:

ale ona nie jest starą kobieta, zeby miała "zdziadziać" jej rowiesniczki aktorki wciaz sa mega sexowne i atrakcyjne, nawet sporo starszych aktorek jest zadbanych i trzymaja fason, spojrz np na salme hayek, laska ma z 50 lat a jest lepsza niz 3/4  dziewczyn w wieku 25

a anetka pamietam ja za czasow pierwszej milosci jak jeszcze grała tam z pawłem to byla szczupla i mega sexowna

a teraz takie babsko...

ps. niedziela piekny dzien? chyba dla ciebie. .dla mnie ten dzien to koszmar, do tego za oknem jest obrzydliwie dzisiaj