Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tegoroczna

Czy romantyczki mają przygody seksualne

Polecane posty

Gość Tegoroczna

Czy romantyczne dziewczyny też pozwalają sobie na przygody seksualne czy uprawiacie seks tylko w związku i z miłości

Gość Tegoroczna

czasami sobie myślę że jak poznaje jakiegoś faceta to miałabym ochotę się na niego rzucić ale jakieś moje wewnętrzne zasady prawdopodobnie romantyzm mnie blokują a z drugiej strony chciałabym spróbować takiego przygodnego seksu czy macie tak czy nie

Gość Zoom
2 minuty temu, Gość Tegoroczna napisał:

czasami sobie myślę że jak poznaje jakiegoś faceta to miałabym ochotę się na niego rzucić ale jakieś moje wewnętrzne zasady prawdopodobnie romantyzm mnie blokują a z drugiej strony chciałabym spróbować takiego przygodnego seksu czy macie tak czy nie

Tez

Gość Zoom
2 minuty temu, Gość Tegoroczna napisał:

Tez

Gość Geniusz

Że tak ponieważ miłość powstaje w mózgu kobiety tylko po seksie z mężczyzną nie ma seksu nie ma miłości u mężczyzn także

Gość Gość

Kek. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Geniusz napisał:

Że tak ponieważ miłość powstaje w mózgu kobiety tylko po seksie z mężczyzną nie ma seksu nie ma miłości u mężczyzn także

Nieprawda, bo..uwaga,szok!!!największe uczucie miłości jak do tej pory w swoim życiu czuje do osoby z którą seksu nie było..  

Gość Geniusz
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nieprawda, bo..uwaga,szok!!!największe uczucie miłości jak do tej pory w swoim życiu czuje do osoby z którą seksu nie było..  

Bo może u mężczyzn czasem tak jest ale u kobiet nie

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Geniusz napisał:

Bo może u mężczyzn czasem tak jest ale u kobiet nie

Ale to ja pisałam kobieta. I nie mam muzgu więc i nie ma miłości czy ty to rozumiesz co ja do ciebie mówię czy nie rozumiesz?!

Gość Geniusz
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ale to ja pisałam kobieta. I nie mam muzgu więc i nie ma miłości czy ty to rozumiesz co ja do ciebie mówię czy nie rozumiesz?!

Gdybyś nie miała muzgu to byś nie była zywa

Gość to forum jest dziwne

niby weszłam na forum kobiece dział uczuciowe a połowa osób tutaj to mężczyźni którzy nie znoszą kobiet i jakieś 40% wątków o tym jakie to kobiety są beznadziejne, wprowadźcie stałe nicki i banujcie chorych świrów ok ? to forum to kał dla największych odpadów

Gość Królewna śpiąca
2 minuty temu, Gość Geniusz napisał:

Gdybyś nie miała muzgu to byś nie była zywa

Jestem nierzywa żyjąca.

Gość Geniusz
17 minut temu, Gość to forum jest dziwne napisał:

niby weszłam na forum kobiece dział uczuciowe a połowa osób tutaj to mężczyźni którzy nie znoszą kobiet i jakieś 40% wątków o tym jakie to kobiety są beznadziejne, wprowadźcie stałe nicki i banujcie chorych świrów ok ? to forum to kał dla największych odpadów

Kogo niby masz na myśli prawiczków