Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beki

gdyby ktos zaczal eksterminowac facetow...

Polecane posty

Gość beki

Np. Jaka ultraskrajna grupa feministek - to nie przylozylabym do tego reki. Ale i bym nie przeszkadzala. W takim punkcie zycia jestem - zwlaszcza patrzac na wypowiedzi facetow tutaj. Coraz wiecej smieci, coraz mniej czlowieka w czlowieku...

O jaka Ty mądra hehe. Eksterminacji facetów Ci się chce. Na pewno czegoś takiego nie będzie 😬 . I do kogo byś się wtedy przytulała 🙂.

Gość gosc

Do normalnych facetów nic nie mam. Ale tzw. incele i reszta mizoginów to jakieś totalne ścier.wa i socjopaci. Tylko na rozstrzelanie się nadają. 

5 minut temu, Gość gosc napisał:

Do normalnych facetów nic nie mam. Ale tzw. incele i reszta mizoginów to jakieś totalne ścier.wa i socjopaci. Tylko na rozstrzelanie się nadają. 

Przecież nie musisz się zadawać z kimś kto Ci nie pasuje i masz problem z głowy. Nie warto się przejmować rzeczami na które nie ma się wpływu 🙂. Poczujesz się wtedy zdrowsza.

Gość beki
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Zdefiniuj normalnego... ja znam chuba tylko jednego takiego - jest moim bylym niedoszlym. Przyjaznimy sie ale nie spalismy ze soba wiec pewnie dlatego.

Gość beki

Ps. Ja nie wiem -y moze teraz tez patrze przez pryzmat tego forum i "mezczyzn" sie tu wypowiadajacyvh... chce wierzyc ze nie wszyscy sa tacy ale jak czytam to mi wiara w facetow zanika...

3 minuty temu, Gość beki napisał:

Ps. Ja nie wiem -y moze teraz tez patrze przez pryzmat tego forum i "mezczyzn" sie tu wypowiadajacyvh... chce wierzyc ze nie wszyscy sa tacy ale jak czytam to mi wiara w facetow zanika...

Naprawdę nie kieruj się tym co czytasz na forum. Przecież wystarczy Ci ten jeden który pokocha a resztą się nie przejmuj bo świat jest pokręcony i to się jeszcze długo nie zmieni. 

Gość beki
10 minut temu, lonelyman napisał:

Naprawdę nie kieruj się tym co czytasz na forum. Przecież wystarczy Ci ten jeden który pokocha a resztą się nie przejmuj bo świat jest pokręcony i to się jeszcze długo nie zmieni. 

Nie sadze zebym znalazla tego jednego juz... Mnie by wystarczyl fajny, zwykly facet ale to i tak za duze wymagania. Poza tym pracuje w branzy gdzie yrudno kogos poznac a jak juz to na 80% maja problemy natury osobowosciowo-paychicznej. Nie ma dla mnie nadziei 🙈

Gość GGS
1 godzinę temu, Gość beki napisał:

Np. Jaka ultraskrajna grupa feministek - to nie przylozylabym do tego reki. Ale i bym nie przeszkadzala. W takim punkcie zycia jestem - zwlaszcza patrzac na wypowiedzi facetow tutaj. Coraz wiecej smieci, coraz mniej czlowieka w czlowieku...

Bydło i patologie należy eksterminować, to samo z babami. Ogólnie 80% społeczeństwa jest do odstrzału.

Gość Gość

Obojętne mi to by było. Jak i wszystko zresztą 🤪

Gość gustav
3 minuty temu, Gość beki napisał:

Nie sadze zebym znalazla tego jednego juz... Mnie by wystarczyl fajny, zwykly facet ale to i tak za duze wymagania. Poza tym pracuje w branzy gdzie yrudno kogos poznac a jak juz to na 80% maja problemy natury osobowosciowo-paychicznej. Nie ma dla mnie nadziei 🙈

co to za branża że same zyeby w niej?

1 godzinę temu, Gość beki napisał:

Nie sadze zebym znalazla tego jednego

Mam nadzieję że znajdziesz. Jak ludzie się dobiorą, pokochają i będą szanować to jednak zawsze łatwiej się idzie przez życie 🙂. Jest wtedy bardziej kolorowe bo ogólnie życie jest szare, bure i ponure. Powodzenia 🙂

Gość akimuszki666ppp

🦇🐈🐱😅

Gość faceci to ścierwa

ja bym przyłożyła rękę przecie pedo, wszelkiego rodzaju świry, mordercy, seryjni zabójcy,alkoholicy,socjopaci to w 90-100% mężczyźni więc eliminacja mężczyzn sprawi że będzie mniej wszelkiej maści zboków i świrów, bo obawiam się że wśród mężczyzn nawet 40% to mogą być powalone jednostki

Gość faceci to ścierwa
2 godziny temu, lonelyman napisał:

lol nie kieruj się że większość mężczyzn w necie nienawidzi kobiet, nie kieruj się że kobiety są gwałcone, nie kieruj się że wszystkie religie uważają kobiety za podludzi, nie kieruj się że największym zagrożeniem dla kobiety są mężczyźni 😄 

załóż różowe okulary, nie kieruj się intuicją i spostrzeżeniami kobiety !

11 minut temu, Gość faceci to ścierwa napisał:

lol nie kieruj się że większość mężczyzn w necie nienawidzi kobiet, nie kieruj się że kobiety są gwałcone, nie kieruj się że wszystkie religie uważają kobiety za podludzi, nie kieruj się że największym zagrożeniem dla kobiety są mężczyźni 😄 

załóż różowe okulary, nie kieruj się intuicją i spostrzeżeniami kobiety !

Co Ty w ogóle opowiadasz. Jest cała masa związków gdzie faceci kochają swoje kobiety i są dla nich największym szczęściem. A zresztą myśl co chcesz.

Gość faceci to ścierwa

No wiesz statystyki mówią co innego że większe prawdopodobieństwo, że kobieta zostanie zgwałcona czy pobita przez swojego niż od obcego typa na ulicy,  kobiety powinny się obawiać przede wszystkich swoich mężów czy chłopaków bo faceci uważają że jak mają kobietę to ona jest ich WŁASNOŚCIĄ.

4 minuty temu, Gość faceci to ścierwa napisał:

No wiesz statystyki mówią co innego że większe prawdopodobieństwo, że kobieta zostanie zgwałcona czy pobita przez swojego niż od obcego typa na ulicy,  kobiety powinny się obawiać przede wszystkich swoich mężów czy chłopaków bo faceci uważają że jak mają kobietę to ona jest ich WŁASNOŚCIĄ.

Facet który bije kobietę to nie facet. A taki związek to nie związek ale masz rację że takich przypadków jest całkiem sporo.

Gość beki
2 godziny temu, Gość gustav napisał:

co to za branża że same zyeby w niej?

Wolałabym nie odpowiadać, ale aspergery, dwubiegunówki, depresje, bordeline i wszelkie zaburzenia przyciągają jak magnes do tej branży. Większośc ludzi to zagubieni w życiu, mający problemy ze soba. Ostatniego faceta poznałam wiedząc i czując, ze jest z nim coś nie tak, ale całkiem dobrze się kamuflował. Pechc chciał, że się zakochałam ale on miał i nadal ma grube problemy ze sobą, powiedziałabym nawet, że tam pewien rys osobowości psychopatycznej występował pod pewnymi względami. Nasza ostatnia rozmowa... miałam wrażenie że rozmawiałam z dwoma różnymi osobami. Ostatnio coraz częściej myślę nad zmianą dla własnego bezpieczeństwa i zdrowia psychicznego, bo od większosci takich ludzi trzeba się odcinać, a nie jest to łatwe. Mężczyzn z zaburzenia w tej branży jest jednak znacznie więcej niż kobiet.

Gość beki
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Mam nadzieję że znajdziesz. Jak ludzie się dobiorą, pokochają i będą szanować to jednak zawsze łatwiej się idzie przez życie 🙂. Jest wtedy bardziej kolorowe bo ogólnie życie jest szare, bure i ponure. Powodzenia 🙂

Moja koleżanka powiedziała mi kiedyś, że życia uczy się we dwoje i to chyba prawda. Chciałabym kogoś znaleźć, no ale jak pisałam szanse są już marne. Choć kto wie, co czeka za zakrętem... Mam znajomych będących w małżeństwie i widzę, że chociaż nie zawsze jest różowo, to jednak się wspierają i kochają. I już nawet nie chodzi o to, że zazdroszę, ale tęskni mi się do takiego normalnego, zwyczajnego życia, którego ja w zasadzie nigdzie nie miałam.

Gość beki
1 godzinę temu, lonelyman napisał:

Moja koleżanka powiedziała mi kiedyś, że życia uczy się we dwoje i to chyba prawda. Chciałabym kogoś znaleźć, no ale jak pisałam szanse są już marne. Choć kto wie, co czeka za zakrętem... Mam znajomych będących w małżeństwie i widzę, że chociaż nie zawsze jest różowo, to jednak się wspierają i kochają. I już nawet nie chodzi o to, że zazdroszę, ale tęskni mi się do takiego normalnego, zwyczajnego życia, którego ja w zasadzie nigdzie nie miałam.

Gość kolejna naiwna
7 minut temu, Gość beki napisał:

Nie zesraj się. To propaganda którą my kobiety słyszymy od urodzenia że trzeba znaleźć faceta i urodzić dziecko a są badania że kobiety które są same i bez dzieci żyją dłużej i mają lepsze zdrowie od zamężnych, małżeństwo jest dobre dla facetów nie kobiet tzw. reversal  a faceci piorą mózgi kobietom że jest na odwrót, za zakrętem czeka na ciebie brzydki incel, socjopata, brzydki kontrolujący świr popatrz na związki innych kobiet czy są szczęśliwe buahahah 😄 

Gość beki
3 minuty temu, Gość kolejna naiwna napisał:

Nie zesraj się. To propaganda którą my kobiety słyszymy od urodzenia że trzeba znaleźć faceta i urodzić dziecko a są badania że kobiety które są same i bez dzieci żyją dłużej i mają lepsze zdrowie od zamężnych, małżeństwo jest dobre dla facetów nie kobiet tzw. reversal  a faceci piorą mózgi kobietom że jest na odwrót, za zakrętem czeka na ciebie brzydki incel, socjopata, brzydki kontrolujący świr popatrz na związki innych kobiet czy są szczęśliwe buahahah 😄 

Ale ja nie potrzebuję wychodzić za mąż, dziecka też nie potrzebuję mieć. Ale chciałabym mieć kogoś bliskiego  - jeśłi tego nie rozumiesz to masz poważny problem. Większoś facetów to odpady, mające duże ego nie przekładające się na nic w rzeczywistości. I to tacy właśnie o niskim poczuciu wartości są najbardziej zagorzałymi przeciwnikami kobiet. Ale są też ci normalniejszy, fajni, ale prawie już wyginęli. Tacy co rozumieją, że nie powinniśmy stać po dwóch stron barykady, tylko się nawzajem uzupełniać.

I tak, patrzę na związki innych kobiet, bywają szczęśliwe. Ludziom się wydaje, że w związkach ma się być super szcześćliwym 24 na dobę. A tak nie jest, to są wieczne górki i dołki. MOja siostra już prawie 20 lat w małżeństwie i choć są kłótnie i problemy, to oni wciąż się kochają. Dzisiaj wyjechała ode mnie kumpela która wpadła na kilka dni. Jej mąż codziennie dzwonił,żeby się spytać jak wrażenia etc. napisał jej także, że za nią tęskni i takie szmery bajery. Ona sama fascycuje się z lekka innym facetem z przeszłości, ale podczas tej wizyty powiedziała mi wprost o mężu - no ja go kocham no 🙂

14 minut temu, Gość beki napisał:

nie zawsze jest różowo, to jednak się wspierają i kochają

Bo o to w tym chodzi i ważne aby się nie krzywdzić. Największym szczęściem dla człowieka jest często drugi człowiek. Jeszcze raz życzę powodzenia w szukaniu swojego szczęścia 🙂

Gość no tak piekne

Piękne to wszystko ta miłość itd tylko ktoś jednak wchodzi na strony z gołymi niemowlakami/dziećmi, ktoś jednak katuje te żony, ktoś jednak pije i potem mu odwala, ktoś jednak śpi na dworcu i rzyga pod siebie, ktoś jednak uprawia seks ze swoją córką, ktoś jednak oblewa żonie twarz kwasem itd. Dlaczego jest takie tabu kiedy stwierdza się fakt że zapewne większość mężczyzn jest niebezpieczna i skąd biorą się takie patologie u mężczyzn. Nigdy nikt mi nie dał odpowiedzi na to pytanie

Gość Wiiip
1 minutę temu, Gość no tak piekne napisał:

Piękne to wszystko ta miłość itd tylko ktoś jednak wchodzi na strony z gołymi niemowlakami/dziećmi, ktoś jednak katuje te żony, ktoś jednak pije i potem mu odwala, ktoś jednak śpi na dworcu i rzyga pod siebie, ktoś jednak uprawia seks ze swoją córką, ktoś jednak oblewa żonie twarz kwasem itd. Dlaczego jest takie tabu kiedy stwierdza się fakt że zapewne większość mężczyzn jest niebezpieczna i skąd biorą się takie patologie u mężczyzn. Nigdy nikt mi nie dał odpowiedzi na to pytanie

Mieszanka z rasa reptilianska, wiele ludzkich samic podobnie, 

Gość Wiiip
1 minutę temu, Gość Wiiip napisał:

Mieszanka z rasa reptilianska, wiele ludzkich samic podobnie, 

Kazdy kto generuje jad jest zmieszany

Gość taki obraz wasz
2 godziny temu, Gość beki napisał:

Ale ja nie potrzebuję wychodzić za mąż, dziecka też nie potrzebuję mieć. Ale chciałabym mieć kogoś bliskiego  - jeśłi tego nie rozumiesz to masz poważny problem. Większoś facetów to odpady, mające duże ego nie przekładające się na nic w rzeczywistości. I to tacy właśnie o niskim poczuciu wartości są najbardziej zagorzałymi przeciwnikami kobiet.

Tak samo jak i większość kobiet to odpady z dużym ego, które są najbardziej zagorzałymi przeciwniczkami mężczyzn.

2 godziny temu, Gość beki napisał:

Ale są też ci normalniejszy, fajni, ale prawie już wyginęli. Tacy co rozumieją, że nie powinniśmy stać po dwóch stron barykady, tylko się nawzajem uzupełniać.

Tych normalniejszych kobiet, które to rozumieją, też jest niestety niewiele.