Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilo

Czy dziecko dzieli małżeństwo?

Polecane posty

Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

domu to ty masz co najwyżej du/pę. Która niczego oprócz du/py do małżeństwa nie wnosi. Więc już przestań ściemniać bo i tak nikt cinie uwierzy.

To może pochwal się co ty wnosisz do swojego małżeństwa, jeśli dupę sobie zaszylas.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ja myślę że on jest gejem...facet hetero w wolnym czasie chodzi na siłkę ,  pobiegać itd a nie siedzi na forum.dla kobiet dot porodu  i macierzyństwa. 

On jest już stary. Poza tym woli pić piwo i rozwiązywać krzyżówki. A potem po pijaku jazgocze na babskim forum i nie pamięta co pisał.

Gość Gosc

Aaa aa racja pisał kiedyś ze kolega zakłada stanik i zabawiaja  się na statku. No tak pewnie dawno nie zabawial się z kolegami i hormony buzuja hehe 

Gość Gosc

No tak stary dziad który od żony to może ewentualnie dostać z liścia.  Co mu zostało. ..piwko, kalesony  i rozmowy na babskim forum hehe 

Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Ja myślę że on jest gejem...facet hetero w wolnym czasie chodzi na siłkę ,  pobiegać itd a nie siedzi na forum.dla kobiet dot porodu  i macierzyństwa. 

Ty za dużo nie myśl, bo marnie ci idzie. Lepiej idź na silke albo pobiegać.

Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Aaa aa racja pisał kiedyś ze kolega zakłada stanik i zabawiaja  się na statku. No tak pewnie dawno nie zabawial się z kolegami i hormony buzuja hehe 

Czytałaś? To, że znasz litery nie świadczy jeszcze o umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Gość Gość
33 minuty temu, Rescator555 napisał:

Ty zaczęłaś. Ale ja nie mam zamiaru płakac 😁

Wiadomo, w końcu jesteś PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ 🤣

Gość Gosc

Ja jako kobieta,matka pasuje do tego forum.ale ty? Co ty tu robisz? Super męski marynarz na babskim.forum? Nie jest ci wstyd?nie czujesz się jak ...? 

Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

No tak stary dziad który od żony to może ewentualnie dostać z liścia.  Co mu zostało. ..piwko, kalesony  i rozmowy na babskim forum hehe 

Powiedz swojemu staremu dziadowi, żeby poszedł pobiegać albo na silke. W zdrowym ciele zdrowe ciele.

Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Ja jako kobieta,matka pasuje do tego forum.ale ty? Co ty tu robisz? Super męski marynarz na babskim.forum? Nie jest ci wstyd?nie czujesz się jak ...? 

Już pisałem: mam synów więc roszczeniowość i wredny charakter bab też mnie dotyczy, choćby pośrednio.

Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wiadomo, w końcu jesteś PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ 🤣

No jestem.

Gość Gość
2 minuty temu, Rescator555 napisał:

No jestem.

Tak sobie wmawiaj. Jeśli tylko masz poczuć się lepiej... Trzeba mieć marzenia 😘

Gość gosc

No jestem.

jestes jestes ale jedyne o czym mozna z toba pogadac to opieluchowywanie co najwyzej. a przynajmniej o tym powinienes cos wiedziec tyle czasu spedzajac na dziale o porodach i dzieciach. 

Gość Gość

Musicie dyskutować z tym ...em? Dajecie się podpuscic jak nastolatki. Jemu właśnie o to chodzi. Rozwaliliscie autorce temat. 

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Musicie dyskutować z tym ...em? Dajecie się podpuscic jak nastolatki. Jemu właśnie o to chodzi. Rozwaliliscie autorce temat. 

Nie pierwszy, nie ostatni 

Gość Gosc

no rzeczywiscie, masz racje. ale bawi mnie niezmiernie ta meska miernota ktora walczy nie wiadomo o co na damskim dziale

Gość Gość
36 minut temu, Gość gosc napisał:

jestes jestes ale jedyne o czym mozna z toba pogadac to opieluchowywanie co najwyzej. a przynajmniej o tym powinienes cos wiedziec tyle czasu spedzajac na dziale o porodach i dzieciach. 

Sorry. Masz rację. Jednak nie mogę się powstrzymać gdy widzę tu tą parodię faceta, żeby go trochę nie powku/rwiać. 

Gość Gość
5 godzin temu, Rescator555 napisał:

No pewnie, facet zapieprza w pracy, żeby baba mogła zajmować się dzieckiem, a potem ma zapieprzac w domu. Bo kobieta jest "zmęczona". A on to niby nie jest? Bo w pracy leżakuje? A może to on nalegał na dziecko? 

Jakbym słyszała swojego faceta, tyle że gdy na zostać z malym to jakoś wogole zadowolony nie jest bo ciężko cos zrobić i jeszcze na dziecko po patrzec

Gość
41 minut temu, Gość gosc napisał:

Ja nie mam zamiaru gadać o pieluchach. A ten dział jest o porodach i dzieciach tylko teoretycznie.  Jeśli tego nie zauważyłaś, to słabo u ciebie że spostrzegawczością.

Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Sorry. Masz rację. Jednak nie mogę się powstrzymać gdy widzę tu tą parodię faceta, żeby go trochę nie powku/rwiać. 

Parodie facetów to są mężowie bab takich jak ty. 

Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakbym słyszała swojego faceta, tyle że gdy na zostać z malym to jakoś wogole zadowolony nie jest bo ciężko cos zrobić i jeszcze na dziecko po patrzec

Nie tylko twój facet tak uważa. Taka jest po prostu prawda.

Gość Gość

Parodie facetów to są mężowie bab takich jak ty. 

Chciałbyś.

Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Chciałbyś.

Nie mój problem. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Optymistka napisał:

Czemu tylko seksu chce, a nie pocaluje, nie przytuli, nie pogada? Nie wiem jak to wygląda dokładnie, mówię z tego co czytam tutaj i słyszę od znajomych. U mnie wygląda to tak, że oboje sprzątamy w domu po równo, gotuję ten, który czuje wenę i nigdy nie usłyszałam czegoś w stylu "mogłabyś tu ogarnąć" albo "czemu nie ma obiadu". Wie, że nie pozwolę sobie na takie traktowanie, ale też szacunek działa w drugą stronę. Kiedy jest zmęczony, to nie ...ę mu nad głową, tylko zamyka się w pokoju i ogląda swoje głupie filmy akcji. Rozumiem, że jest człowiekiem. A seks? W ciąży już mi się nie za bardzo chce, ale uwielbiam go, lubię na niego patrzeć, dotykać go i nawet jeśli nie ma penetracji, to przecież są różne inne sposoby zaspokojenia drugiej osoby. Czasami nawet sam się pyta czy na pewno mi wygodnie i czy chcę. Codziennie mnie maca po brzuchu i mówi coś o dziecku, jeździ na wszystkie wizyty u gina i się interesuje. Pierwszy zaczął szukać ciuchów dla dziecka i różnych akcesoriów. 

Generalnie mój facet idealny nie jest, nie ma ideałów, ale traktujemy siebie z szacunkiem i wiem, że nasze dziecko nie tylko nie rozwali nam małżeństwa, a wręcz je utwardzi. Tylko że ja od początku byłam sobą, wiedział, że nie pozwolę się traktować jak pomocy domowej/okazyjnej szmaty. I teraz mam efekty swojej konsekwencji. 

Druga dzidzia? 

Gość czegoś nie kumam

jak to jest że 90% postów kobiet jest o miłości, niezadowoleniu że mężczyzna jest nie taki a 90% postów facetów jest o seksie, agresywnym obwinianiu kobiet, mówieniu że kobiety są głupie

coś mi się tu nie zgadza nie dostrzegacie tego ? faceci was nienawidzą

Gość
7 godzin temu, Gość czegoś nie kumam napisał:

jak to jest że 90% postów kobiet jest o miłości, niezadowoleniu że mężczyzna jest nie taki a 90% postów facetów jest o seksie, agresywnym obwinianiu kobiet, mówieniu że kobiety są głupie

coś mi się tu nie zgadza nie dostrzegacie tego ? faceci was nienawidzą

Z tym nienawidzą to może przesada. Ale typ kobiet występujący często na tym forum to roszczeniowe, agresywne babole, które trudno lubić. Kiedyś miałem wątpliwości, czy to piszą w ogóle kobiety, a nie znudzone gimbusy. No bo jaka normalna kobieta napiszę o innej, nieznanej kobiecie per memela tylko z tego powodu, że ta nie pracuje zawodowo, albo oskarży ja o zdradzanie męża z listonoszem. Takie coś to tylko babsztyl,  wredny i nienawidzący normalnych kobiet.

Gość Gość
23 minuty temu, Rescator555 napisał:

Z tym nienawidzą to może przesada. Ale typ kobiet występujący często na tym forum to roszczeniowe, agresywne babole, które trudno lubić. Kiedyś miałem wątpliwości, czy to piszą w ogóle kobiety, a nie znudzone gimbusy. No bo jaka normalna kobieta napiszę o innej, nieznanej kobiecie per memela tylko z tego powodu, że ta nie pracuje zawodowo, albo oskarży ja o zdradzanie męża z listonoszem. Takie coś to tylko babsztyl,  wredny i nienawidzący normalnych kobiet.

Napisała parodia faceta o intelekcie gimbusa.

PS. A kto pisze o innej kobiecie "memela" tylko z tego powodu, że nie pracuje zawodowo?

Ty Res, jako parodia faceta, nigdy w zyciu nie miałeś do czynienia z normalną kobietą. Więc co ty możesz wiedzieć o normalnych kobietach.

Ale jazgocz sobie dalej. To jedyne co możesz.

Gość Gość
23 minuty temu, Rescator555 napisał:

Napisała parodia faceta o intelekcie gimbusa.

PS. A kto pisze o innej kobiecie "memela" tylko z tego powodu, że nie pracuje zawodowo?

Ty Res, jako parodia faceta, nigdy w zyciu nie miałeś do czynienia z normalną kobietą. Więc co ty możesz wiedzieć o normalnych kobietach.

Ale jazgocz sobie dalej. To jedyne co możesz.

Gość gość
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

On jest już stary. Poza tym woli pić piwo i rozwiązywać krzyżówki. A potem po pijaku jazgocze na babskim forum i nie pamięta co pisał.

A ja uważam,ze Rescator to prawdziwy chłop z jajami,których już coraz mniej na świecie.To prawdziwy głos rozsądku wśród zdesperowanych żon typowych mieczaków(uciekaja do łazienki przed żoną i dzieckiem-kopnelabym go w tyłek!!!! 😠)