Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość źródło rozczarowań

Kobiety chcą aby na początku związku się o nie starać ale to jest dalej niewykonalne

Polecane posty

Gość przywileje
4 minuty temu, marawstala napisał:

Wg mnie jesteś oderwany od rzeczywistości... Przecież często tak bywa, że kobiety płacą za siebie... kupują prezenty... : ) Nie wiem... może za dużo seriali się naogladales : )

Nie oglądam TV, bo nie jestem debi'lem. Tylko debi'le oglądają tą pralnie mózgu.

Gość hultaj

Cipki trzeba lizać 

Gość maston
2 minuty temu, Gość Kobieta napisał:

Ja mam partnera, więc nie musisz sie o mnie martwić 🙂

Jesteś tepakiem bez klasy i kasy. 

Nigdzie nie napisałam o Ferrari, willi z basenem itp. Tylko o bardzo podstawowych wydatkach na dziecko jak mleko, pampersy i ciuszki. O zabawkach nawet mowy nie było. Wiadomo, ze nie kupuje sie dziecku wszystkiego, ale odmawianie wszystkiego wlasnemu dziecku to czyste sqrwysynstwo. Jest takie coś jak złoty środek. Skoro ciebie przerasta minimum na spioszki czy kaszki to idz dla własnego dobra sie wykastruj, bo tylko będziesz sie męczył z popedem. Żadna mądra kobieta nie pójdzie z Tobą do lozka. 

Co za dureń się z taką tępą strzałą dobrał? Już jeleniowi współczuje. Jak mądry to kopnie cie w doope i weźmie sobie normalną, choć może już ma jakąś na oku tylko o tym nie wiesz.

Gość faceci to ścierwa

może ktoś mi wyjaśnić po co kobiety są w ogóle z facetami? Przecież nawet te zryte męskie jednostki z kafe mają jakąś dziewczynę, która nawet nie wie że jej chłopak jej nienawidzi  całej płci męskiej i myśli że jest dobrym chłopcem 😮 

Gość Gość P.
29 minut temu, Gość maston napisał:

Jesteś yebnięta i zdechniesz sama z kotem. Dzieci NIE powinny mieć wszystkiego, a żyć powinno się skromnie nawet jak stać na więcej. Tylko taka tępa strzała jak ty myśli że życie to jak w serialu w TV, ziomek przystojny, chata, fury, oraz oczywiście zawsze ma czas, bo kasa mu leci a on nic nie robi, chodzi tylko po zakupach ze swoją księżniczką, jeżdżą na urlopy w alpy i na karaiby, murzyn im podaje na plaży pod palmą drinki i przystojniak nie zauważa innych ładnych lasek bo jest z tobą. Lecz się.

No bo życie tak wygląda. Mój mąż ma firmę i pisałam nieraz, że pracuje, a raczej prezesuje 2-4 godziny dziennie, resztę czasu spędza ze mną  i córką w domu, bo ona ma niecały rok i on musi mi pomagać, przecież takie dziecko wymaga uwagi bez przerwy, stawia niepewne kroczki, przewraca się, jedna osoba by się wykonczyła cały dzień przy niemowlaku. Teraz nie wyjeżdżamy, ale  nawet w ciąży jak byłam to mąż zafundował wakacje, przed ciążą często wyjezdzaliśmy, tylko  z przyzwoitości nie napisze ile zarabia, ale dom kupił bez kredytu i córka już ma oszczędności od taty na pół mieszkania. Mój brat kupił dom w kredycie, ale wkładu własnego miał blisko połowę. 

1 minutę temu, Gość przywileje napisał:

Nie oglądam TV, bo nie jestem debi'lem. Tylko debi'le oglądają tą pralnie mózgu.

Ale najwyraźniej robisz coś co niekoniecznie służy Twojemu umysłowi : )

Gość hultaj

Dobra  daj cipkę wyliżę na zgodę 

59 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Restauracja raz w tygodniu to 100 zl. Miesięcznie wychodzi 400. Do tego spontaniczne wyjścia na kawe 3 razy w tygodniu to powiedzmy ze 400. Kwiaty raz na miesiąc i czekoladki to 50. Wycieczka raz na kwartał do jakiego spa na weekend do 1000. Nie pieprz ze to jakieś kwoty nieosiagalne dla normalnego mezczyzny. Jeśli na takie duperele go nie stać to jak z takim rodzinę zakładać? Same pieluchy kosztują 500 zl miesięcznie.. A jedzenie? Dziecku będzie mleko wyliczal?? Ciuszki, z których co chwilę dziecko wyrasta albo sa orzygane tak ze nie da sie doprac.  

400 na kawę + 400 na obiadki bo żonce nie chce się pomóc w kuchni, i to FACET ma płacić? Ech, księżniczko... ciekawe czy sama po 40 też tak byś się ceniła...

Gość Kobieta
4 minuty temu, marcin_wawa napisał:

400 na kawę + 400 na obiadki bo żonce nie chce się pomóc w kuchni, i to FACET ma płacić? Ech, księżniczko... ciekawe czy sama po 40 też tak byś się ceniła...

Sa kobiety na które mężczyźni potrafią wydawać po 50 tys miesięcznie i wam 💩 do tego. Niech każdy szuka sobie takiej na jaka go stać. Proste. Nikt wam nie kaze podrywac tej czy tamtej. A własna wartość nie zalezy od wieku. Nikt nie bedzie jadł 💩 bo 40 przekroczył. Lepiej być singielka niż ryzykować wpadke z golodupcem. Nie każda chce życia od 1 do 1 na socjalu i kurrwa mamy do tego prawo! 

Gość faceci to ścierwa

co faceci naprawdę myślą o kobietach podpowie wam Islam, w Europie 80 lat temu było całkiem podobnie jak w Islamie teraz, ZAWSZE na początku kobiety są traktowane jakby nie były ludźmi. Ciekaw dlaczego, co nie ? Chyba faceci serio nie uważają kobiet za ludzi i tylko prawem można zmienić żeby facet nie bzykał 12-latki...

Gość faceci to ścierwa

hej kobietki jak myślicie gdyby była totalna "wolność", bezprawie i faceci mogliby gwałcić kobiety i dzieci, jaki procent facetów by to robił? Ja sądzę że dramatycznie wysoki - 40% i więcej

Gość hultaj

Dajcie mi cipkę polizać 

2 godziny temu, Gość Kobieta napisał:

Sa kobiety na które mężczyźni potrafią wydawać po 50 tys miesięcznie i wam 💩 do tego. Niech każdy szuka sobie takiej na jaka go stać. Proste. Nikt wam nie kaze podrywac tej czy tamtej. A własna wartość nie zalezy od wieku. Nikt nie bedzie jadł 💩 bo 40 przekroczył. Lepiej być singielka niż ryzykować wpadke z golodupcem. Nie każda chce życia od 1 do 1 na socjalu i kurrwa mamy do tego prawo! 

Ale ty jako singielka 40+ szczęśliwa nie będziesz, bo sama dobrze na siebie nie zarobisz, potrzebujesz sponsora.

Gość vvv
4 godziny temu, Gość Gosć napisał:

Ależ nikt nie mówi o restauracjach czy wycieczkach. Wystarczą drobne gesty, słowa, komplementy. Czasem przysłowiowe kwiaty. 

No i dla mnie nie byłoby to problemem, tylko co z tego, skoro żadna mnie nie chce...

Gość taki obraz wasz
4 godziny temu, Gość gamoń napisał:

Problem że kobiety NIE doceniają tego, uważają że im się należy.

Otóż to. Kiedy kobietę cały czas się zabiera, to ona tego nie docenia. Uważa takiego faceta za niemęskiego frajera i zaczyna nim gardzić.

Gość gość
16 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Otóż to. Kiedy kobietę cały czas się zabiera, to ona tego nie docenia. Uważa takiego faceta za niemęskiego frajera i zaczyna nim gardzić.

kurfa, pacą ci za pisanie tych bzdur w kazdym temacie czy jak? zaniedbanie kobiet zawsze kończy sie kłotniami i pretensjami, potem brakiem seksu, a na końcu zdradą z jej strony albo odejsciem -klasyk.  ale skoro ty wierzysz w te bzdety to faktczynie nie dziwi mnie, ze nie wychodzi tobie z kobietami 😄 

Gość taki obraz wasz
22 minuty temu, Gość gość napisał:

zaniedbanie kobiet zawsze kończy sie kłotniami i pretensjami, potem brakiem seksu, a na końcu zdradą z jej strony albo odejsciem

Dbanie o kobietę również. Czyli wychodzi na to, że po prostu kłótnie i zdrady leżą w waszej naturze 😉

Gość 😂😂😂😂😂
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Faceci chcą aby seks był zawsze taki jak na początku związku, ale to jest dalej niewykonalne

Kobieta ma się starać w łóżku i wypinać się na zawołanie, ale to da się robić tylko przez krótki okres. Potem przychodzi codzienność a faceci myślą że tak jak było na początku ma być cały czas i wielkie rozczarowanie. 

Piękne! 👏🤣