Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Pytanie do facetów po 50

Polecane posty

Gość gościu
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I niech kupi wazeline bo sobie zatrze

Towot, u takiego zatwardziałego na wazeline nie pójdzie.

Gość Fachura
4 minuty temu, Gość Lara napisał:

To nie wiesz, jedna z drugą o czym mówicie .W łóżku tylko 50+

Kobita? A pewnie! Wyjące 50-tki najlepsze 😄 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie poddawaj się pod kobietę,  no chyba że jesteś gejem

Gej znawca kobiet 😛 

Gość Lara
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie poddawaj się pod kobietę,  no chyba że jesteś gejem

Jestem kobietą i pozwolisz ,że powtórzę .W łóżku tylko mezczyzna 50 +

Gość gość
8 minut temu, Gość Lara napisał:

Jestem kobietą i pozwolisz ,że powtórzę .W łóżku tylko mezczyzna 50 +

lubisz nieruchomości, co? :D.  Czy dobrze płacą ?

ja nie wnikam, nawet nekrofile przeciez są

Gość Lara
28 minut temu, Gość Fachura napisał:

Kobita? A pewnie! Wyjące 50-tki najlepsze 😄 

Jestem dużo młodsza ,ale mój mąż to właśnie 50+,więc wiem co mówię .

Gość faceci gdyby mogli

faceci gdyby prawnie mogli to i z 12-latką i młodszą by spali. Spójrzcie na Islam to ujrzycie prawdziwe oblicze mężczyzn, w Europie faceci nie śpią z dziećmi tylko dlatego że prawo zabrania, w zasadzie to jedyny powód.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Lara napisał:

Jestem dużo młodsza ,ale mój mąż to właśnie 50+,więc wiem co mówię .

nie no takie przypadki sie trafiają, ale ja jednak uważąm ze to nie jest normalne jak młoda kobieta obrabia starego dziada. Poza tym nawet jeśli twój nie jest akurat obleśny, wie co robić w łozku i stoi mu jak trzeba to nei znaczy ze to jest norma dla tej grupy wiekowej. Raczej wyjątek potwierdzajacy regułę, no chyba ze przerobiłaś wiecej staruszków i masz większe rozeznanie. Rozumiem też ze maż nie jest  przepitym murarem, ani stróżem , ani nie tyrał w fabryce fizycznie

Gość Lara
11 minut temu, Gość gość napisał:

lubisz nieruchomości, co? :D.  Czy dobrze płacą ?

ja nie wnikam, nawet nekrofile przeciez są

Widzę ,że brak argumentów  idzie w parze z brakiem klasy i kultury osobistej.

Gość Lara
12 minut temu, Gość gość napisał:

nie no takie przypadki sie trafiają, ale ja jednak uważąm ze to nie jest normalne jak młoda kobieta obrabia starego dziada. Poza tym nawet jeśli twój nie jest akurat obleśny, wie co robić w łozku i stoi mu jak trzeba to nei znaczy ze to jest norma dla tej grupy wiekowej. Raczej wyjątek potwierdzajacy regułę, no chyba ze przerobiłaś wiecej staruszków i masz większe rozeznanie. Rozumiem też ze maż nie jest  przepitym murarem, ani stróżem , ani nie tyrał w fabryce fizycznie

Przerobiłam (jak to nazwalaś) tylko tego jednego .Niejedna kobieta chciałaby mieć takie ciało jak on.

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Wielu młodych też by się ciebie brzydziło w takim wieku bo niewiele już ci do tej 50-tki brakuje, a u kobiet czas jest mniej laskawy niz u facetów

Wielu młodych wręcz przeciwnie leci jak muchy do lepu na kobiety 45.. są amatorzy tego wieku ..co do czasu pojęcie względne i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.. jak kobieta dba o siebie to ma czego czasami nie można powiedzieć o młodszych zaniedbanych i tak samo jest z facetami

Gość gość

No własnie w Islamie starzy faceci nie pogardzają nawet nastolatkami w wieku 15 lat. 
Więc dlaczego polski 50-latek miałby pogardzić 20-latką, która pomimo, że młodziutka, to już jest jakby nie patrzeć dorosłą kobietą?

Tyle, że takie związki rzadko się zdarzają (oprócz par w mediach np. Apoloniusza Tajnera), ale założe się, że w agencjach i stare chłopy korzystają z nawet młodszych niż te 20 lat. Poza agencją przeciętny facet w dojrzałym wieku niestety nie ma za wielkich szans u tak młodej dziewczyny, więc 30 latka też bedzie dla nich łakomym kąskiem.

Generalnie dla faceta młodsza zwykle znaczy lepsza ( o ile jest ładna oczywiście),bo wiąże się to z tym, że ewolucyjnie mają zakodowane, że młodsza to bardziej płodna, natomiast facet może spłodzić dzieci teoretycznie do starości.

Stąd w historii tyle małzenstw było między dojrzałymi panami, a młodymi dziewczynami.

Co nie znaczy, ze kobiety w średnim wieku nie mogą  związać się nawet ze swoim rówieśnikiem jesli dobrze sie trzymają, dla facetów mniej liczy sie ile kobieta ma lat, a bardziej na ile lat wygląda. Jesli spotkaliby 50-tkę o wyglądzie 30 latki też chetnie by ja przelecieli.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Lara napisał:

Przerobiłam (jak to nazwalaś) tylko tego jednego .Niejedna kobieta chciałaby mieć takie ciało jak on.

ma cycki?

Gość gość
2 godziny temu, Gość Lara napisał:

Widzę ,że brak argumentów  idzie w parze z brakiem klasy i kultury osobistej.

argumentem na temat całej populacji facetów po 50 nie jest to ze jeden ci przypasował. A taka tezę postawiłąś na początku, z której wynikało że wszyscy sa super. W żadnej grupei wiekowej tak nie ma