Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to ścierwa

czy jakby faceci mogli

Polecane posty

Gość faceci to ścierwa

Czy jakby faceci mogli gwałcić kobiety i dzieci bez konsekwencji i nie poszliby za to za kraty to jak myślicie jaki odsetek mężczyzn by się tak zachowywał, niech każdy poda przybliżone liczby dla mnie ok. 40%

Gość facet

70-80%, nie łudź się, kobieta to mały dodatek do tego świata, dla facetów kobieta to zero, tylko ze wzgledu na popęd jest ta cala kurtuazja

Gość Gość

99 a jeden to impotenci po prostu. 

Gość faceci to ścierwa

o widzicie kobietki facet się wypowiedział co mężczyźni sądzą o kobietach 🙂 pewnie ukryty pedo

Gość faceci to ścierwa

ej a niemowlęta też byście bzykali? może one was najbardziej kręcą 😄 ? a który by bzykał małych chłopców tak dla rozrywki żeby spróbować

Gość Gość

I psy by w ruch nomen omen poszły.

Gość fririeri

faceci to największe zagrożenie dla kobiet, zresztą nie tylko kobiet faceci bzykają nawet zwierzęta, wiecie że są burdele zwierzęce i facet może się bzykać z małpą LEGALNIE ? po co rodzić to męskie ścierwo ?

Gość fririeri

faceci to największe zagrożenie dla kobiet, zresztą nie tylko kobiet faceci bzykają nawet zwierzęta, wiecie że są burdele zwierzęce i facet może się bzykać z małpą LEGALNIE ? po co rodzić to męskie ścierwo ?

Gość o kuzwaaa

nom faceci to zwyrole obstawiam ok.60%

80-90% to jednak troche za dużo, bo z 30% jest jednak normalnych, ale większość to pewnie na bank by tak robiła

Gość Akimuszki666ppp

Więcej niż połowa pewnie z 60%....💀

Gość Gość

Myślę że 100%  ale zapominasz o jednej rzeczy. Te kobiety i dzieci mają ojców. I byłoby tak jak kiedyś. Z jednej strony faceci by chcieli ale bali by się innych facetów, ojców czy braci. 

Gość nom ciekawe

jaki odsetek facetów to pedo pewnie coś koło 10%, piszą że ok.2%, 3% ale w to nie wierzę zaniżają dane, nawet w takim kościele pedo to z 30% i więcej

Gość ja tam wiem

wiem od dziecka że z facetami jest coś nie tak zdrowe kobiety wiedzą to podświadomie heh trzeba będzie wchodzić na forum poród/macierzyństwo i mówić kobietom o tym niech się zastanowią czy chcą rodzić mężczyzn 😄 

Gość magda644

faceci to bydło zbędny balast