Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amerigo

Sex w czwórkę?

Polecane posty

Gość Amerigo

Jest fajnie ale pod pewnymi warunkami tylko!Po pierwsze:stały układ po drugie:między partnerami musi być ta sprawa dobrze omówiona,po trzecie:higiena i antykocepcja.tyle w temacie,w naszym przypadku trwa to już od ok 3lat i jest super.pozdrawiam 

Gość Amerigo
58 minut temu, Gość Amerigo napisał:

Jest fajnie ale pod pewnymi warunkami tylko!Po pierwsze:stały układ po drugie:między partnerami musi być ta sprawa dobrze omówiona,po trzecie:higiena i antykocepcja.tyle w temacie,w naszym przypadku trwa to już od ok 3lat i jest super.pozdrawiam 

Jeśli ktoś ma pytanie chętnie odpowiem

Gość Gabi
Dnia 24.11.2019 o 20:20, Gość Amerigo napisał:

My mieliśmy kilka spotkań z drugą parą ja z chłopakiem. Nie wiem czy macie taki układ jak my gdzie chłopak jest swoim w kochanie a ja jestem posuwają przez kochanka i tym czasie oboje namiętnie się tulimy i całujemy z chłopakiem. Gdy tak rozmawialiśmy po tym seksie okazało się że nasi chłopcy mają bardziej sztywnego i dłużej odbywają z nami seks.

Gość Ewa

Myśmy tylko raz próbowaliśmy zabawy w 4 osoby. Trudno jest zacząć. Dlatego zbudowaliśmy atmosferę w oparciu o RPG. Scenariusz nas prowadził i pozwalał nam przełamać tabu. Myślę że kiedyś powtórzymy, bo było bardzo fajnie. Nie zamienialiśmy się partnerami, ale kochaliśmy się przy sobie. To było ciekawe doświadczenie patrzeć jak oni się bzykali.