Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydzę się własnej żony

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem już 30 lat. Od jakichś 10 lat żona przestała całkowicie pociągać mnie seksualnie. Do naszego małżeństwa doszło po jej "kontrolowanej" wpadce, gdy oboje pijani przespaliśmy się ze sobą na jakiejś imprezie. Nigdy nie była zbyt atrakcyjna, ale po urodzeniu dzieci roztyła się i jedyne co ją interesuje to gotowanie i przepisy kulinarne. Poza tym jest na rencie i zamiast zająć się swoim zdrowiem ogląda tylko głupie seriale. Rozumiem, jedzenie jest ważne, ale dla mnie ważniejszy jest seks. Moja żona zawsze w łóżku leżała jak kłoda. Teraz jest jeszcze gorzej. Co robić? żona ma cukrzycę i jest po dwóch zawałach. Nie kocham jej. Mam kochankę i chcę rozwieść się z żoną. Jak to zrobić?

Gość gosc99780

złożyć pozew rozwodowy, zrzec się majątku dla żony i wyprowadzić do kochanki... 🙂

adwokata mogę polecić 🙂

Gość Ell.

Co za nieczuly buc z ciebie. Po 30 latach, czyli dziadygo masz 50+, kobiete po 2 zawalach, z cukrzyca i woltyzerke w wyrze by dziadyga uprawial. Skoro byla kloda od zawsze, bylo ci zle, trzeba bylo jej podziekowac od poczatku. Moze z innym, by nie zajadala smutkow, a cieszyla sie zyciem. Stary dziadu teraz to puknij sie w pusty leb i otocz opieka chora zone. A nie rzadzi toba miekka faja. Fuj co za obrzydliwe dziadzisko. 

Gość gość
17 minut temu, Gość Ell. napisał:

Co za nieczuly buc z ciebie. Po 30 latach, czyli dziadygo masz 50+, kobiete po 2 zawalach, z cukrzyca i woltyzerke w wyrze by dziadyga uprawial. Skoro byla kloda od zawsze, bylo ci zle, trzeba bylo jej podziekowac od poczatku. Moze z innym, by nie zajadala smutkow, a cieszyla sie zyciem. Stary dziadu teraz to puknij sie w pusty leb i otocz opieka chora zone. A nie rzadzi toba miekka faja. Fuj co za obrzydliwe dziadzisko. 

Weź, ja tak nie zdziadziałem jak ona, przy młodszych korzeń płonie

Gość M...@
20 minut temu, Gość gość napisał:

Weź, ja tak nie zdziadziałem jak ona, przy młodszych korzeń płonie

Nie chce mi się tego nawet komentować... i masz szczęście, bo bym ci pojechała....!

Gość Gość

Ale to już było 

Gość Zakonnica

Twoje zdrowie, salut😊

Gość Mocniej się nieda

Każdy ma wybór, i jest tym kim che być. Ja jestem dobrej myśli. Więc miej was w swojej opiece. Pozdrawiam wiernych. Cóż służba nie drozba. 

Pragnę abyście byli w zgodzie ze sobą. To najważniejsze. Nie pogubcie się w tym świecie, ludzi którzy ściągają nas i życzą nam źle. 

Gość gość
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Jesteśmy małżeństwem już 30 lat. Od jakichś 10 lat żona przestała całkowicie pociągać mnie seksualnie. Do naszego małżeństwa doszło po jej "kontrolowanej" wpadce, gdy oboje pijani przespaliśmy się ze sobą na jakiejś imprezie. Nigdy nie była zbyt atrakcyjna, ale po urodzeniu dzieci roztyła się i jedyne co ją interesuje to gotowanie i przepisy kulinarne. Poza tym jest na rencie i zamiast zająć się swoim zdrowiem ogląda tylko głupie seriale. Rozumiem, jedzenie jest ważne, ale dla mnie ważniejszy jest seks. Moja żona zawsze w łóżku leżała jak kłoda. Teraz jest jeszcze gorzej. Co robić? żona ma cukrzycę i jest po dwóch zawałach. Nie kocham jej. Mam kochankę i chcę rozwieść się z żoną. Jak to zrobić?

No ja tylko mogę współczuć że ożeniłeś się z kobietą która nigdy nie była dla ciebie zbyt atrakcyjna. Takie małżeństwo bo nie było lepszej opcji.

Co zrobić? Powiedzieć jej "sorry ale to koniec, nie mam ochoty się dłużej z tobą męczyć", złożyć pozew rozwodowy i podzielić majątek.

Gość Tom

Przygotuj się na alimenty , będziesz płacił 

Gość noE

Kaza od poetki zapytaj jak to się robi, były premier ma temat obcykany to cie objaśni 😛

Gość Sooo
19 godzin temu, Gość gość napisał:

Chyba znam twoja zone, jest chora, powinienes wczesniej decydowac, bo miala mozliwosc byc z innym, odejdz jesli chcesz, ale ze wzgledu na zdrowie pomagaj finansowo, bo nie wiesz jak sobie poradzi, a stres I sklonnosc do zawalow to strata dla dzieci matki

Gość Nocny gość

Bez obrazy ale jesteś okropny. To jest nie do pomyślenia jak tak możesz być w małżeństwie i zdradzać własną żone

Gość Godc

Nie znam szczegolow ale nie wydaje mi sie ze wasza relacja kiedykolwiek byla ”autentyczna”. Sam wiesz najlepiej co masz robic. Im bardziej sie dowiaduje na jakich podstawach relacje milosne sie opieraja, tym bardziej jestem chyba cyniczny.