Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada

Jak wasi partnerzy/wy dochodzą?

Polecane posty

Gość Ada

Hej, chciałam zapytać w jaki sposób wasi faceci kończą lub wy panowie, bo wiem też tu siedzicie

To znaczy sam pod koniec robi to ręką i jak długo? 

Czy moze nie musi tego robić sam i wystarczy mu lód lub cipka i potrafi kończyć w środku? 

Gość On36

Przeważnie kończę w cipce, czasem walę ręką i kończę na twarzy partnerki...

Gość Tajevmnika

Zalezy od partnerki, ale jak juz z kims jestem to wole dojsc z uzyciem ich ciała, czasem w srodku, czasem daje im to zrobic reka albo wsuwam pomiedzy ich uda a one tylko pieszcza glowke. Jesli ma takie piersi ze moze jakies przyjemne uczucie pokrycia i nacisk dac to lubie tam tez. Do ust okej, ale rzadko kiedy na twarz bo dziwnie taka calowac potem, a i nie calowac dziwnie, wiec wole gdzie indziej 

Gość Osas

Osas lubic spuszczac w glupia polska tzieepa bez zabezpieczenie xD Czasem dawac lizac kakaowe oko i robic to na czolo i wlosy haha xD smieszna polska mezczyzna potem taka calowac ha

Gość Papa DIEGO

Ja najbardziej lubie dochodzic w dojrzalej kobiecie ale jesli jej mlodszy partner jest z nami to czasem pozwalam mu wylizac ze srodka, a czasem jesli lizal mi jadra lub tylek to wyjme i w "nagrode" dojde na jego twarz aby pokazac dominacje. Papa DIEGO bedzie was dominowac!