Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masha

Być farmaceutą

Polecane posty

Gość Masha

Jak wygląda praca w aptece? Czy da się dobrze zarobić będąc farmaceutką? Chcę iść na studia farmaceutyczne, bo bardzo mi się ten zawód podoba, ale obawiam się, że nie będzie opłacalny. Jakie macie doświadczenie z pracą w aptece?

Gość Olczi

Wiesz, to wszystko zalezy gdzie trafisz potem do pracy. Ale jeśli bardzo lubisz to robić, i masz do tego smykałkę, to jak najbardziej polecam. Pracując w Dr Zdrowie zdobyłam mega doświadczenie i polubiłam tę pracę, więc myślę, że jak trafisz na super apteke jak ja, too spodoba Ci się

Gość Feliszja

Pracowałam w Dr Zdrowie również i faktycznie tam nie było tak źle, były okej zarobki, dużo można było się nauczyć.. dla mnie to jednak nie to, poszłam w zupelnie innym keirunku, ale poznałam pracę od kuchni i uważam, że w dr zdrowie jest generalnie okej

Gość Izzi
Dnia 23.12.2019 o 10:34, Gość Feliszja napisał:

Pracowałam w Dr Zdrowie również i faktycznie tam nie było tak źle, były okej zarobki, dużo można było się nauczyć.. dla mnie to jednak nie to, poszłam w zupelnie innym keirunku, ale poznałam pracę od kuchni i uważam, że w dr zdrowie jest generalnie okej

Mam koleżankę farmaceutkę w Dr zdrowie i również chwali sobie pracę tam. 

Gość Frusia

W dr zdrowie dobrze się pracuje. Moja kuzynka pracowała i była bardzo zadowolona 🙂 Miala dobre wynagrodzenie i przyjazną atmosferę