Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kolejna zakończona znajomość

Polecane posty

Gość Gość

Witajcie. Wczoraj miałam kolejna już sytuację, w której to mezczyzna musiał "pod groźbą " żony, partnerki usunąć mnie z "fb" skasować nr i sie do mnie nie odzywać. 

Jestem już tym tak zniesmaczona, że nie wiem jak na to reagowac. Wczoraj mój kolega, przyjaciel z ktorym znam sie od dziecka...napisał do mnie ze nie może utrzymywać ze mna kontaktu, bo jego żona jest wściekła. Poznałam jego żonę, rozmawialam z nia, sądziłam że się polubilysmy. Ale jednak nie. 

Kolejna zazdrosna osoba, niszczy moja dlugoletnia znajomość. Gdybym chociaż flirtowala z tymi facetami, miała romans, podrywala...Ale nie, to są znajomi. 

Jakiś miesiąc temu, na imprezie kolezanka za dużo wypiła i powiedziała, że wie iż tylko klasnelabym w dłonie to jej facet by ją dla mnie zostawił. Powiedziała, że to główny powód dlaczego nie zapraszają mnie na imprezy. Każda czuje się zagrożona, gorsza. Nawet jeśli mam faceta, sytuacja się nie zmienia, przy mnie są bezbarwne.

Jestem obgadywana do facetow przez kobiety, twierdza że się wywyzszam, noszę zbyt wysoko..I masa innych epitetów się sypie w moja stronę.. co dziwniejsze naprawdę ładne dziewczyny nie mówią o mnie złego słowa. 

Jak na to reagowac? Czy tym kobietom już całkiem odebrało rozum? 

Gość Jsshs

Zmień znajomych. Ewidentnie widać że odstajesz od nich. Banda zakompleskionych panienek naskakuje na Ciebie a ty chcesz z nimi mieć kontakt? Po co? Sama zauważyłaś że ładnym czyt. swiadomym, pewnym siebie kobietom twoja obecność nie przeszkadza. Tak to juz jest gruba, brzydka nie chce sie wziac za siebie, zadbac o siebie szuka wymowek i cala winą obarcza za to ladna kobiete. Brzydkie lepiej sie czuja wśród brzydkich- norma. 

Jak to w ogóle brzmi, brzydka mówi o kims że się wywyzsza- a co ona robi w tej chwili krytykując obgadujac do innych? Tepota z brzydota w parze.

Zmień znajomych. Zastanów się czy to oni mają problem z twoją pewnością siebie czy ze swoją?

Gość Hmmmm

Kiedy się w końcu nauczycie że baby to w wiekszosci zawsitne zazdrosnice? Jaki normlany facet słuchałby i wierzylby brzydszej babie ze ta druga bo ladna jest wredna??? Brzydkie biorą na współczucie i żal manipulują a pozniej. Znajdź sobie normalnnych znajomych na poziomie bo z tego co piszesz to jakas patologia.