Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza987

On nie kocha

Polecane posty

Gość zuza987

Po 7 miesiącach razem on nadal nie wie co czuje do mnie. Mamy prawie 30 lat a jedyne co słyszę to to, że mnie uwielbia... Czy to w ogóle ma sens? Ktoś miał podobnie? :(

Gość Gość

Nie, po 7 mcach faceci zawsze deklarowali miłość i w sumie zawsze tak było,a kończyło się z innych powodów. 

Gość zuza987

no właśnie w poprzednich związkach również "kocham cię " przychodziło szybciej.... tuttaj co prawda mówi, że chciałby być ze mną zawsze jednak nie padła deklaracja co do uczuć

Gość Ala
13 minut temu, Gość zuza987 napisał:

Po 7 miesiącach razem on nadal nie wie co czuje do mnie. Mamy prawie 30 lat a jedyne co słyszę to to, że mnie uwielbia... Czy to w ogóle ma sens? Ktoś miał podobnie? 😞

Mój przez 6 miesięcy mówił może... A na koniec zostawił mnie jak nadarzyła się pierwsza lepsza inna... Jeszcze mówił do niej że nie miał ze mną nic wspólnego i jestem.. Już nawet nie napiszę. A byłam taka dobra dla niego, chyba za bardzo :   ( Naiwna byłam... 

Jeśli facet mówi może = nie. Zawsze 

Gość zauza987
Przed chwilą, Gość Ala napisał:

Mój przez 6 miesięcy mówił może... A na koniec zostawił mnie jak nadarzyła się pierwsza lepsza inna... Jeszcze mówił do niej że nie miał ze mną nic wspólnego i jestem.. Już nawet nie napiszę. A byłam taka dobra dla niego, chyba za bardzo :   ( Naiwna byłam... 

Jeśli facet mówi może = nie. Zawsze 

Ale on mi nie mówi "może" tylko tyle, że mnie uwielbia.

Gość Ala
Przed chwilą, Gość zauza987 napisał:

Ale on mi nie mówi "może" tylko tyle, że mnie uwielbia.

Nie określił się. Już czas by to zrobił. 

Gość zauza987
11 minut temu, Gość Ala napisał:

Nie określił się. Już czas by to zrobił. 

Czyli nie tylko mi się wydaje, że coś dziwnego w tym jest.

Tak myślę, czy nei dać sobie czasu do końca roku, jeśli nadal się nie określi - to czy sobie nie odpuścić.... Spędzamy ze sobą mnóstwo czasu, on praktycznie u mnie mieszka, nocuje częściej u mnie niż u siebie. Powinien wiedzieć czy coś czuje.

Gość Gosc

Gdyby miał się zakochać to juz by się zakochal...minęło juz 7 miesiecy, a kolejny miesiąc niczego nie zmieni. Jesteś tylko jego zapchajdziura, wygodnie mu z Toba i moge się założyć ze będzie podobnie jak w przypadku koleżanki która opisała wyżej swoja historie- czyli jak znajdzie inna, zauroczy się nia to Cie kopnie w d...e. 

Gość zauza987
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Gdyby miał się zakochać to juz by się zakochal...minęło juz 7 miesiecy, a kolejny miesiąc niczego nie zmieni. Jesteś tylko jego zapchajdziura, wygodnie mu z Toba i moge się założyć ze będzie podobnie jak w przypadku koleżanki która opisała wyżej swoja historie- czyli jak znajdzie inna, zauroczy się nia to Cie kopnie w d...e. 

Właśnie tego się najbardziej obawiam, że jestem taką zapchajdziura. Teoretycznie mi mówi, że jest mu ze mną wspaniale i cudownie, że chce być ze mną na zawsze. Ale mi brakuje jednak dekalracji co do uczuć i co do wspólnego mieszkania (skoro i tak 99 % czasu wolnego spędzamy razem, u mnie).

Gość Gość
15 minut temu, Gość zauza987 napisał:

Ale mi brakuje jednak dekalracji co do uczuć i co do wspólnego mieszkania (skoro i tak 99 % czasu wolnego spędzamy razem, u mnie).

Nie będzie wspólnego mieszkania bo wtedy będziesz mogła bo kontrolować, a i finansowo korzystniej mu siedzieć u Ciebie.

Gość Gość
15 minut temu, Gość zauza987 napisał:

Ale mi brakuje jednak dekalracji co do uczuć i co do wspólnego mieszkania (skoro i tak 99 % czasu wolnego spędzamy razem, u mnie).

Nie będzie wspólnego mieszkania bo wtedy będziesz mogła bo kontrolować, a i finansowo korzystniej mu siedzieć u Ciebie.

Gość Zuza987

Ja go nie chce kontrolowac.chce wiedzieć na czym stoje

Gość Leszek

kobiety to czasami takie męczybuły że szok, same rozwalacie sobie związki, a później płacz...

Gość Ania

Pociesze Cię, spotykam się z rozwodnikiem. Jest między nami 10 lat różnicy. Co z tego że mówi że mnie kocha. Jak mówi to tylko w emocjach po seksie , nie patrząc w oczy.  Ewidentnie Oszukuje mnie. I czy to Twoim zdaniem jest lepsze?

Gość zuza987
9 minut temu, Gość Leszek napisał:

kobiety to czasami takie męczybuły że szok, same rozwalacie sobie związki, a później płacz...

Niby czemu?