Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

W tym roku zaliczyłem 14 panienek

Polecane posty

Gość Gość

Myślałem że dojadę do 20 na koniec roku ale chyba nie dam rady :(

Gość Gość

A ja 0 i się nie chwalę. 

Gość Nie chwalę sie

Ja miałam dwudziestu i co?

Gość Kundzia
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Myślałem że dojadę do 20 na koniec roku ale chyba nie dam rady 😞

No i ? Co to świat obchodzi?

Gość pum
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wydaje ci sie. To one zaliczyly ciebie. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość pum napisał:

Wydaje ci sie. To one zaliczyly ciebie. 

To facet zalicza bo "wkłada", ale kobiety chyba też mają z tego przyjemność (materialną?)

Gość Facet niezbyt przystojny

Żeby bzykać za darmo to trzeba być naprawdę przystojny jak np.Ronaldo.

Nam brzydalom pozostaje tylko płatny sex na roksa.pl

Gość pub
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To facet zalicza bo "wkłada", ale kobiety chyba też mają z tego przyjemność (materialną?)

Materialna? Nie, no raczej seksualna. Chyba, ze robia to za pieniadze, ale wtedy to nie jest zaliczanie, tylko transakcja handlowa. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość pub napisał:

Materialna? Nie, no raczej seksualna. Chyba, ze robia to za pieniadze, ale wtedy to nie jest zaliczanie, tylko transakcja handlowa. 

Nie tylko chodzi o stricte pieniądze ale też np awans w pracy, wątpię by kobiety uprawiały sexx dla przyjemności. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Facet niezbyt przystojny napisał:

Żeby bzykać za darmo to trzeba być naprawdę przystojny jak np.Ronaldo.

Nam brzydalom pozostaje tylko płatny sex na roksa.pl

Oczywiście, nie jestem brzydalem wyglądam na 6/10 (chociaż dla kobiet tych koorew to akurat brzydal) i też jedynie za kase z nudnymi jak peezda dziiwkami 

Gość Nocny gość

Powinieneś się wstydzić, zamiast znaleść tą jedyną na całe życie to ty robisz takie coś

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Nocny gość napisał:

Powinieneś się wstydzić, zamiast znaleść tą jedyną na całe życie to ty robisz takie coś

Kobiety same mu dają więc kto sieje zgorszenie? (... nie da pies nie weźmie)

Gość Gość

Powinieneś sobie zrobić badanie w kierunku tych wstydliwych, ale nie tylko. Takiego to strach dotknąć, żeby czegoś nie przekazał. Mendy to najmniejsze ryzyko

Gość Gość

Nie jego wina że kobiety roznoszą syfy (pewnie najpierw łapią coś od afrykańczyków) zresztą równie dobrze można się zarazić czymś od jednej, teraz kobiety są takie wyposzczone że pewnie co druga coś ma. 

Gość Aaa
Przed chwilą, Gość Nocny gość napisał:

Dokladnie

Gość Gość

Polki są niegodne by się z nimi wiązać, zresztą ich ulubionym sportem jest sexx na erazmusie lub z erazmusem 😂

Gość pum
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie tylko chodzi o stricte pieniądze ale też np awans w pracy, wątpię by kobiety uprawiały sexx dla przyjemności. 

A to sie mylisz. Kobiety jak najbardziej uprawiaja seks dla przyjemnosci. Z innych powodow pewnie tez. Ale u chlopaczka, ktorego ambicja jest zaliczenie 20 du/pek dla pozbycia sie kompleksow raczej na awans ani piniondze nie moze liczyc. A jak chlopaczek dobrze ru/cha, to dziewucha ma mega przyjemnosc. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość pum napisał:

A to sie mylisz. Kobiety jak najbardziej uprawiaja seks dla przyjemnosci. Z innych powodow pewnie tez. Ale u chlopaczka, ktorego ambicja jest zaliczenie 20 du/pek dla pozbycia sie kompleksow raczej na awans ani piniondze nie moze liczyc. A jak chlopaczek dobrze ru/cha, to dziewucha ma mega przyjemnosc. 

Wątpię, kobiety udają przyjemność, nie wiem tylko w jakim celu. Gdyby sexx był dla kobiety przyjemnością to by go uprawiały, a ile kobiet to robi? Raczej niewiele chyba że te imprezowiczki po pijaku w kiblu dyskotekowym

Gość Gość
3 minuty temu, Gość pum napisał:

Wątpię, kobiety udają przyjemność, nie wiem tylko w jakim celu. Gdyby sexx był dla kobiety przyjemnością to by go uprawiały, a ile kobiet to robi? Raczej niewiele chyba że te imprezowiczki po pijaku w kiblu dyskotekowym

Gość pum
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba zartujesz? To znasz jakies dziwne kobiety. Wszystkie kobiety, ktore ja znam z reala, a takze tu z kafeterii, uwielbiaja uprawiac seks dla przyjemnosci. Rozpietosc wiekowa od 18 do 58 lat. 

Gość Xyz...
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co ty pieprz.ysz za głupoty? Dlaczego kobiety miałyby nie mieć przyjemności z seksu? Większej bzdury chyba nie czytałam. Uprawiamy seks dla przyjemności, jak najbardziej. Tylko bardziej uważamy z kim to robimy, żeby nie zarazić się chorobami wenerycznymi. Tym się może różnimy od facetów, bo na nich krosty i rany na ich własnym przyrodzeniu nie robią żadnego wrażenia 😂 Ale do czasu Panowie, do czasu....😂 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość pum napisał:

Chyba zartujesz? To znasz jakies dziwne kobiety. Wszystkie kobiety, ktore ja znam z reala, a takze tu z kafeterii, uwielbiaja uprawiac seks dla przyjemnosci. Rozpietosc wiekowa od 18 do 58 lat. 

A nie wiem, ja takich nie znam. Może na wsi kobiety lubia się gzić, w mieście niestety nie znam takich a szukałem kilka lat 😃

W sumie odpowiedź jest w pierwszym poście, jeden koleś ru cha 20 kobiet, a 19 kolesi nie ma nikogo, może o to chodzi stąd takie mam spostrzeżenia (cała ta ideologia mtgow i to że 20% facetów ru cha 80% kobiet).

Gość rerwrqrwe

Coś w tym jest 🙂 Ale wiecie, natura jest bardzo za równouprawnieniem, dlatego kobiety uprawiają seks, właśnie na imprezach po pijaku (a słyszałeś żeby ktoś  po pijaku robił rzeczy których nie lubi np. brał motykę i szedł pielić?), zdradzają, zachodzą w nieplanowane ciąże itp. Tylko niekoniecznie z Tobą.

Gość Gość

Tak, kobiety uwielbiają sex ale jeśli jednocześnie zostanie spełnionych 1000 innych warunków.

Gość pum
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak, kobiety uwielbiają sex ale jeśli jednocześnie zostanie spełnionych 1000 innych warunków.

No raczej nie beda sie gzic a jakims prostakiem, co nie potrafi im sprawiac doskonalych przyjemnosci, a w pakiecie jeszcze posluzy inteligentna rozmowa. Facet musi byc zadbany, elokwentny i chetny do utrzymywania kobiete przynajmniej 20 minut na granicy orgazmu, potem moze sobie ulzyc. Cale cialo kobiety, kazdy centymetr to pole do sprawiania przyjemnosci ,tylko facet musi potrafic i sie do tego przylozyc. Jak facet ru/cha tylko na zasadzie wsun-wysun przez 2 minuty, to faktycznie kobieta nie ma z tego zadnej przyjemnosci. Facet musi kobiete jakos rozpalic (jak i ona jego, oczywiscie).