Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 😍😍😍

Zakochanie

Polecane posty

Gość Gooość.
18 minut temu, Gość nie pozdrawiam napisał:

Pisze stalker , jeden z oprawców . Staracie się za wszelką cenę zdyskredytować , chociaż doskonale wiecie ,że realne działania + internetowe hejty w formie najgorszej z możliwych miały miejsce..Twój post oraz wyżej z pozdrowieniami trzymaj się cieplutko to post pozornej "troski i ciepła i sympatii" pod ,którym kryje się wyrachowanie i obłuda stalkera i prześladowcy. Wiesz o czym piszę ale tu starasz się wykazać pozorną empatią.Taki typ to najobrzydliwszy typ człowieka.

Nie wiem o czym piszesz. Wy tak poważnie? Na takie rzeczy trzeba mieć dowody. Udzieliłam się bo chciałam jedynie pomóć. 

To jakiś cyrk na kółkach. 

Gość Sylwia/parasolka
5 minut temu, Gość Gooość. napisał:

Nie wiem o czym piszesz. Wy tak poważnie? Na takie rzeczy trzeba mieć dowody. Udzieliłam się bo chciałam jedynie pomóć. 

To jakiś cyrk na kółkach. 

Mogę podać całą masę dowodów .Śledczy od przestępczości internetowej uznał je za ,;Znieslawienia"pozostałe inna kategoria ale również karalne

Gość Gooość.
3 minuty temu, Gość Sylwia/parasolka napisał:

Mogę podać całą masę dowodów .Śledczy od przestępczości internetowej uznał je za ,;Znieslawienia"pozostałe inna kategoria ale również karalne

I co związku z tym? Ja mam czyste sumienie, a to że używam podobnych zwrotów o niczym nie świadczy. 

Poważnie martwię się o Ciebie to jakieś urojenia.

Jeżeli uważasz się za osobę o wysokiej  kulturze osobistej powinnaś mnie  i innych  przeprosić . Ujmę to tak: Twoje poczynania to stręczycielswo i również dobrze możemy wystąpić na drogę sądową jako grupa osób pokrzywdzonych. 

Moje dobre imię i innych zostało tu zponiewierane. 

Jak się teraz czujesz? To pomyśl to samo robisz z nami..

Zanim co kolwiek zrobimy pomyślmy o tej drugej żywej istocie. 

Myślę, że nie da się na tym forum w normalny kulturalny sposób porozmawiać. Szkoda bo widzę, że niektórzy mają w sobie dużo grzeczliwości.