Gość o rany Napisano Grudzień 31, 2019 Zosia znowu pokłóci się z mężem, bo filrtuje z jedną chórzystek , po raz kolejny wraca do domu Barbary, ku przerażeniu Marii i Artura, jak długo to zniosą? Ula I Bartek pogodzą się, niech mają dziecko, to ich połączy na zawsze Ciachorowski zagra doktora w Na dobre i na złe, tam również ma czarny charakter Lilka będzie chciała się zabić, połknie tabletki Magda i Andrzej uciekną z wesela i spędzą noc poślubną bardzo namiętnie Janek chce być z Sonią , ale ona go odpycha, boi się ,że chce zapomnieć o Uli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ślad Napisano Styczeń 13, 2020 Będzie pogrzeb Artura! Jego ciocia będzie podejrzewać, że Iza coś ukrywa, kiedy dadzą z tym spokój ? Ula obcięła włosy, spędzi noc z Bartkiem w sypialni, pogodzą się Barbara odkryje kim jest młody doktor w przychodni Artura, zauważy , że na grobie Zenona Łagody położył kwiaty, co on knuje? Czy chce ziemi, pieniędzy? Basia, córka Marii i Artura bardzo się zmieni, nie jest już małą dziewczynką Druga Basia chłodno traktuje Pawła, zmieni fryzurę, ma krótkie, gęste włosy, też trochę podrośnie, Paweł zwierzy się jej, że tęskni za Julią Nina zemści się na Joasi, podrzuci jej list do skrzynki, że Małgosia wróci do Ameryki i zabierze jej Wojtka, Asia bardzo się zmartwi Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BIUS Napisano Styczeń 14, 2020 smutny był dzisiejszy odcinek, pokłakałam się na końcu, szkoda mi LILKI i Mateusza, brawo dla Matiego , bardzo ją wspierał , niejeden dorosły męzczyzna by zostawił dziewczyne samą i uciekł a on widać że naprawdę kocha Lilke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutne Napisano Styczeń 15, 2020 10 godzin temu, Gość BIUS napisał: smutny był dzisiejszy odcinek, pokłakałam się na końcu, szkoda mi LILKI i Mateusza, brawo dla Matiego , bardzo ją wspierał , niejeden dorosły męzczyzna by zostawił dziewczyne samą i uciekł a on widać że naprawdę kocha Lilke Gwałcicielem jest właściciel pubu w Lipnicy, zarozumiały kolega Mateusza z imprezy zna tego faceta, on wszystko wie i go kryje Córka Marii i Artura przytyła, zrobiła sobie kolorowe warkocze, wróciła nastolatka Ania i Kamil znowu będą knuć przeciwko Magdzie i Andrzejowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BIUS Napisano Styczeń 15, 2020 w poniedziałek na moment wyszłam do kuchni i przegapiłam moment -czy było widać jak ktoś wrzuca Lilce te pigułke do drinka i czy celowo było do jej drinka czy ona wypiła go przypadkiem, wie ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2020 Było widać jak pigułka jest wrzucana do drinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowe Napisano Styczeń 20, 2020 Lilka będzie chciała się zabić, próbuje skoczyć z mostu, Mateusz ją powstrzymuje, zapobiega tragedii Mąż Zosi ukradnie jabłka z sadu Lucjana, przyłapią go Paweł, Piotr i Artur, facet tłumaczy ,że pożyczył owoce, żeby zrobić Kisielowej niespodziankę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wsparcie i pomoc Napisano Styczeń 22, 2020 Mateusz jest opiekuńczy wobec Lilki , to jest piękne, wzruszyłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytam Napisano Styczeń 23, 2020 Czy złapią tego faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 24, 2020 Wrócę jeszcze do ślubu Magdy i Andrzeja- kto Magdzie zrobił taką krzywdę. Wyszła prosto z solarium do kosmetyczki przykleić za wielkie rzęsy, wyglądała jak śmierć na wczasach... na własnym ślubie i weselu a przecież to piękna kobieta. Szkoda, że dodali wątek gwałtu. Mateusz i Lilka to piękna para niczym Piotrek i Kinga przed laty. Kiedyś było nie do pomyślenia żeby wrzucić komuś tabletkę gwałtu do drinka i go wykorzystać. Czasy się zmieniły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2020 Chciałabym w realu zobaczyć parę, która zostawia 4 małych dzieci (w tym 2 niemowlaków) z wujkiem, który nie ma własnych dzieci, a więc żadnego doświadczenia, i jadą nad Wisłę na spacer i lody, a potem gdzieś 100 km od Warszawy. Scenarzyści mocno pojechali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 24, 2020 1 godzinę temu, Gość gość napisał: Chciałabym w realu zobaczyć parę, która zostawia 4 małych dzieci (w tym 2 niemowlaków) z wujkiem, który nie ma własnych dzieci, a więc żadnego doświadczenia, i jadą nad Wisłę na spacer i lody, a potem gdzieś 100 km od Warszawy. Scenarzyści mocno pojechali Tzn z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 24, 2020 1 godzinę temu, Gość gość napisał: Chciałabym w realu zobaczyć parę, która zostawia 4 małych dzieci (w tym 2 niemowlaków) z wujkiem, który nie ma własnych dzieci, a więc żadnego doświadczenia, i jadą nad Wisłę na spacer i lody, a potem gdzieś 100 km od Warszawy. Scenarzyści mocno pojechali Tzn z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2020 12 godzin temu, Gość Gosc napisał: Tzn z kim? Córka Kingi jest dużą dziewczynką, miałam 9 lat i zostawałam z malutką siostrą, dawałam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2020 A Grabina leży pod Warszawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 25, 2020 Przed chwilą, Gość gość napisał: A Grabina leży pod Warszawą. Grabina kiedyś była spory kawałek od Warszawy, z biegiem lat magicznie się przeniosła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hela z wesela Napisano Styczeń 27, 2020 Dnia 24.01.2020 o 17:02, Gość gosc napisał: Wrócę jeszcze do ślubu Magdy i Andrzeja- kto Magdzie zrobił taką krzywdę. Wyszła prosto z solarium do kosmetyczki przykleić za wielkie rzęsy, wyglądała jak śmierć na wczasach... na własnym ślubie i weselu a przecież to piękna kobieta. Szkoda, że dodali wątek gwałtu. Mateusz i Lilka to piękna para niczym Piotrek i Kinga przed laty. Kiedyś było nie do pomyślenia żeby wrzucić komuś tabletkę gwałtu do drinka i go wykorzystać. Czasy się zmieniły true we wszystkim. Magda wygladala wyjatkowo brzydko, watek z kolia u ciotki z doopy. Poza tym jedyna ciotka i co nie zaprosila jej na wesele? Stary Kaminski tez sie nie popisal, nachlany sie robi. Oczywiscie kisielowa jest naczelnym zapychaczem watkow. Bardzo szkoda lilki jak oni teraz wybrna z tego watku? poza tym to nierealne, zawsze robili z nich takich ostroznych mlodych ludzi i teraz co nagle udalo sie lilce pigulke wrzucic prawie ze w obecnosci mateusza? Nie maja pomyslu na pawla ze az go w strone kingi popchneli? to bylo slabe. i co znowu przyjedzie wylupiasta baska i bedzie ustawiac pawla po katach, bedzie sie ganial za nia po calej wawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmiany Napisano Styczeń 28, 2020 Basia będzie mściła się na Ani , uderzy ją piłką na wf , dziewczyna zaleje się krwią, zmartwiony Paweł myśli o psychologu, przeraża go zachowanie Basi, ach te zakochane nastolatki, Ania jest ładna , wrażliwa, spokojna, Basia to jeszcze wyrośnięty, niedojrzały dzieciak, czuła się niekochana, było jej przykro ,że Damian nie chce z nią być, myślę, że on tylko ją lubił, widać, że chłopak jest starszy Basia ma piękne , gęste włosy, dobrze wygląda w nowej fryzurze, stała się małą kobietką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Styczeń 29, 2020 Mucha wygląda tragicznie, mogłaby coś zrobić z tymi zmarchami, bo straszy okropnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2020 23 godziny temu, Gość Gosc napisał: Mucha wygląda tragicznie, mogłaby coś zrobić z tymi zmarchami, bo straszy okropnie Może pali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowe Napisano Styczeń 31, 2020 Nadia , opiekunka dzieci Kingi i Pawła zakocha się w Pawle! Olek przyzna się do śmierci Artura, myślę, że sytuacja rozwiąże się Otar zachoruje, Łukasz zajmie się restauracją, bo Sandra nie da rady z wszystkim Łukasz pobije się byłym gruzińskim narzeczonym Katii, nie chce ,żeby facet , który jest przestępcą opiekował się jego dzieckiem Rany Łukasza opatrzy Aga, on ją pocałuje..... Kamil znowu knuje przeciwko Magdzie i Andrzejowi Piotr zobaczy jak Paweł czule przytula Kingę, wybuchnie awantura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Luty 4, 2020 Czy tylko mnie wnerwia ta Aga z bistro? Taka wszystko wiedzaca kto co z kim i gdzie. Mówi szeptem jak dla mnie. Zmarszczki Muchy sa ok, niech sie nie oszpeca tymi sztucznosciami rzęsy, solarium, to jej nie służy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmiany Napisano Luty 4, 2020 Ale Ula ma fryzurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hela z wesela Napisano Luty 5, 2020 Ale Ula ma fryzurę Troche jak stara baba, ale w sumie ladnie wczoraj wygladala. Kibicuje im bo Janka szczerze nie znosze, ciagle z jedna mina srajacego kota. I wiecznie wpindalajacy sie w zycie Uli. Bardzo szkoda mi lilki, co oni kurdwa z nia zrobili? Oby nie byla w ciazy z tym bydlakiem, bo nie zniese tego psychicznie. Niech im w koncu ktos pomoze! Help!! Maryska psycholodzy zrobcie cos, bo jej matka nie sadze ze jest w stanie jej pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2020 Troche jak stara baba, ale w sumie ladnie wczoraj wygladala. Kibicuje im bo Janka szczerze nie znosze, ciagle z jedna mina srajacego kota. I wiecznie wpindalajacy sie w zycie Uli. Bardzo szkoda mi lilki, co oni kurdwa z nia zrobili? Oby nie byla w ciazy z tym bydlakiem, bo nie zniese tego psychicznie. Niech im w koncu ktos pomoze! Help!! Maryska psycholodzy zrobcie cos, bo jej matka nie sadze ze jest w stanie jej pomoc. Lilka będzie w ciąży, załamie się, chce skoczyć z mostu, Mateusz w ostatniej chwili ją powstrzyma, wspiera ją ze wszystkich sił, oświadczy się nad rzeką, podaruje pierścionek zaręczynowy Hanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2020 Może się też okazać że sprawcą tej ciąży jest Mateusz; w końcu nie wiemy, kiedy miało miejsce ostatnie zbliżenie między nimi, mogło to równie dobrze być w ostatnią noc przed tym nieszczęściem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hela z wesela Napisano Luty 5, 2020 Może się też okazać że sprawcą tej ciąży jest Mateusz; w końcu nie wiemy, kiedy miało miejsce ostatnie zbliżenie między nimi, mogło to równie dobrze być w ostatnią noc przed tym nieszczęściem. łomatko nie zdzierze tego tematu niech ktos im pomoze! Policja tez dziala do doopy, to juz drugie podejscie Mateusza a Sonka gada z tym oblesnym starym dziadem. Gdyby porozmawiala z nim juz wczesniej jak sie nalezy i nie pozwolila mu uciec, moze by wczesniej cos poradzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BIUS Napisano Luty 6, 2020 mnie też wkurza ta Aga z bistro od początku jej nie lubię Lilki mi szkoda, Mateusz sie super zachował, fajny chłopak, przystojniak się z niego zrobił -Ula fryzurę ma tragiczna , wyglada na 50 lat bardzo lubię Jnka, bardzo przystojny facet, to Ulka latała z kazdym problemem do niego, to ona prosiła Janka by ratował z róznych opresjii Bartka szkoda mi Basi, nieszczęśliwie sie zakochała, na poczatku pomagała Dmianowi, pewnie myślałą że on będzie z nia z wdzięcznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowe Napisano Luty 8, 2020 Basia będzie swatała Pawła z mamą swojej koleżanki ze szkoły, wolę Julię, bo była ładniejsza, nowa kobieta nie jest ciekawa , widziałam ją na zdjęciu Bartek straci warsztat samochodowy, zostanie podpalony przez złych kolegów z przeszłości, bo pomógł komuś prześladowanemu, Ula jest zła na Bartka, że ukrywał przed nią kłopoty, jak będą żyć, może powinni wyjechać daleko ,założyliby rodzinę Kamil udając kogoś innego dowie się, że Olek jest winny śmierci Artura, młody doktor wpadnie w pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zyta z kopyta Napisano Luty 8, 2020 Kamil trafi do knajpy otara i zakocha sie w sandrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach