Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym umieć szpagat

Polecane posty

Gość gość

na ulicy kopać kobiety w mordy z brusa li

ide se ulica usmiecham sie do niej, a ona do mnie. szzmata mysli ze cos bedzie i nagle dostaje z buta w ryj i jej usmiech zmienia sie w zakrwawiona maske upokorzenia hehe

Gość gość

ale nie umiem szpagata więc mogę ci jedyne zajeebać z bani szzmato

Gość Cwelu  nikt do ciebie się
2 minuty temu, Gość gość napisał:

na ulicy kopać kobiety w mordy z brusa li

ide se ulica usmiecham sie do niej, a ona do mnie. szzmata mysli ze cos bedzie i nagle dostaje z buta w ryj i jej usmiech zmienia sie w zakrwawiona maske upokorzenia hehe

Chyba, ze z takiego durnia będzie się śmiał. Dałeś zdjęcie swojej parszywej gęby cwelu. 💩💩💩🤮💩💩🤮 bicku najlepiej idzie ci chlanie i się tego trzymaj, i płyn na dno. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Cwelu nikt do ciebie się napisał:

Chyba, ze z takiego durnia będzie się śmiał. Dałeś zdjęcie swojej parszywej gęby cwelu. 💩💩💩🤮💩💩🤮 bicku najlepiej idzie ci chlanie i się tego trzymaj, i płyn na dno. 

normalnie podchodze do takiej ona mysli ze mi sie podoba i dostaje z karata w morde szzmata

Gość gość
7 minut temu, Gość Cwelu nikt do ciebie się napisał:

normalnie podchodze do takiej ona mysli ze mi sie podoba i dostaje z karata w morde szzmata

Gość gość

chciała zdradzić swojego partnera z chadem 10/10 a dostala kopa w kureski ryj hehe