Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa

o co chodzi chłopakowi?

Polecane posty

Gość Anonimowa

Cześć mam pewien problem... Na początku tamtego roku szkolnego (18/9) zaczął pisać do mnie kolega z klasy wydawało mi się do dziwne więc odpisywałam mu tak trochę na "dystans"..ale po pewnym czasie zaczęłam darzyć go uczuciem i on mnie chyba też bo prawił mi komplementy oraz chciał mi zaimponować ( on się gapil w szkole ja również ,raczej nie gadaliśmy) no ale wszystko co dobre kiedyś się kończy więc nadszedł dzień w którym moja super pani od polskiego zaczęła pytać dzieci o np. kto z klasy się najodważniejszy itp. niby do jakiegoś zadania w którym trzeba było wymyslec imiona (??) No i padło również na mnie i usłyszałam "który według ciebie chłopak jest najśmieszniejszy" ja takie "o kurde" ogólnie nie wiedziałam co zrobić no i po zastanowieniu się moja przyjaciółka mnie uratowala i dość głośno powiedziała "no wybierz pierwsza lepszą osobe" no to w takim razie ja powiedziałam imię jakiegoś tam typka no i dzień się skończył. W tym właśnie momencie mój "crush" nie pisał ze mną w ten sam sposób niby odpisywał ale już nie komplementował mnie i widać było że jest zniechęcony, jakoś to przebolewalam gdy pewnego dnia pani oddawała krt z matmy no i pani źle mi policzyła punkty i mój CRUSH XD i jego kolega poszli spytać od ilu jest 3 itp ogólnie niby przypadkiem niby nie ale wyszło i pani zmieniła mi na 2 (oni wiedzieli o tym że mam źle policzone punkty ) i wtedy już wgl kontakt się urwal a ja mu napisałam że mi się podobał ale teraz to może spadać on napisal wtedy że ma tego ss ( screenshot) a ja " no to pochwal się kolegą" i koniec rozmowy :( po jakimś dłuższym czasie milczenia pokłóciłam się z jego kolega ( tym co był u pani o tą ocenę ) na czacie grupowym ( dość mocno) sprawa poszła do pani bo padły za mocne słowa ale to już nie ważne i WAKACJE .. przez całe wakacje byłam przekonana że to gnój i ma wypierda*lać do pewnego czasu ;) do PEWNEGO SNU .. (wiem to może wydawać się głupie) śniło mi się że jesteśmy razem i uciekamy z lekcji i idziemy razem wzdłuż morza i po tym śnie stwierdzilam że mi się podoba ... No ale w końcu szkoła i ... Przyuwazylam że mój crush często na mnie spogląda i to nie wyglądali jakby było przypadkowo przyznaje że ja również często na niego spoglądałam :3 no i było kilka takich sytuacji gdzie np. ( w mojej szkole jest moda na takie małe deskorolki co jeździ się "palcami") bawiłam się taka deskorolka na wolnej lekcji i mi upadła pod jego ławkę (siedzial sam) i on mi ja odrazu podał i przez przypadek dotknelam jego ręki :o i nic niby specjalnego. Też było parę sytuacji gdzie mówił mi która godzina i wgl i dzisiaj byłam w kinie z klasą film o przemocy - chłopak na końcu popełnia samobójstwo. I jak wstawaliśmy już do wyjścia to popatrzyłam się mu w oczy i jak się okazało on też patrzył się akurat na mnie i popatrzył mi w oczy i tak przez dłuższą chwilę... BŁAGAM POWIEDŹCIE MI O CO MU DO CHOLIBKI CHODZI? CZY ON MOZE CIS DO MNIE JESZCZE CZUĆ? :(