Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wysoka?

Jestem za wysoka?

Polecane posty

Gość Wysoka?

Cześć. Jestem dziewczyną, mam 16 lat (1 klasa LO). Mam wrażenie że chłopaki w mojej klasie są strasznie mali i chłopięcy. Fakt, jestem bardzo wysoka 182 cm  🙂ale myślałam że w liceum to są już prawie dorośli ludzie, a tu w zasadzie banda dzieciaków. Trochę mi to przeszkadza, bo mam wrażenie że mnie wytykają palcami na korytarzu, w dodatku śmieją się z mojej sylwetki. Czy to ja jestem za wysoka? Co mogę zrobić żeby przestali się śmiać?

Gość gosc

Dla mnie byłabyś idealna, sam mam 203 cm 🙂

Gość Wysoka?

Ale jesteś wysoki!

A ile masz lat?

Gość gosc
8 minut temu, Gość Wysoka? napisał:

Ale jesteś wysoki!

A ile masz lat?

19 

Gość Wysoka?

Graczkę? To znaczy ona w coś grała? W co?

Gość Wysoka?
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

19 

Łał, u mnie w klasie najwyższy chłopak ma może 180cm...

Gość Wysoka?
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: Graczkę? To znaczy ona w coś grała? W co? X interesuje się grami. 

Aha rozumiem. Ja to się nie interesuję za bardzo, chociaż czasem gram 🙂

Gość gosc
6 minut temu, Gość Wysoka? napisał:

Graczkę? To znaczy ona w coś grała? W co?

18 minut temu, Gość Wysoka? napisał:

Cześć. Jestem dziewczyną, mam 16 lat (1 klasa LO). Mam wrażenie że chłopaki w mojej klasie są strasznie mali i chłopięcy. Fakt, jestem bardzo wysoka 182 cm  🙂ale myślałam że w liceum to są już prawie dorośli ludzie, a tu w zasadzie banda dzieciaków. Trochę mi to przeszkadza, bo mam wrażenie że mnie wytykają palcami na korytarzu, w dodatku śmieją się z mojej sylwetki. Czy to ja jestem za wysoka? Co mogę zrobić żeby przestali się śmiać?

Mi już od dłuższego czasu nikt nie dokucza, nabrałem troche masy na siłowni i czują respekt 😄

Gość gosc
14 minut temu, Gość Wysoka? napisał:

Łał, u mnie w klasie najwyższy chłopak ma może 180cm...

Serio? 😂 takiego chłystka to ja bym w moment do parteru sprowadził

Gość Wysoka?
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

A ja się interesuje i gram 😁 w co grasz i na czym 😃

Na komputerze, konsoli niestety nie posiadam :(. 

Stare gry RPG, Fallout, Gothic (brat mnie tym zaraził). Z nowszych tytułów nic mnie nie zaciekawiło.

Gość Wysoka?
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Mi już od dłuższego czasu nikt nie dokucza, nabrałem troche masy na siłowni i czują respekt 😄

Ja masy nie nabiorę, już chyba za dużo ważę.

Gość Wysoka?
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Serio? 😂 takiego chłystka to ja bym w moment do parteru sprowadził

Taki chłopak by się przydał :)))

Gość Figa

Jesteś wysoka i chyba to wiesz, nie masz na to wpływu wiec zrób z tego atrybut a nie powód do zmartwień. Uprawiaj sport( koszykówka ) zostań modelka lub żyj tak jakbyś miała 165 bez różnicy, najważniejsze abyś nie utyła i abyś się nie garbiła, nie wkrecaj sobie, ze jest coś nie halo bo szkoda życia na kopanie się z koniem.

Gość Wysoka?
2 minuty temu, Gość Figa napisał:

Jesteś wysoka i chyba to wiesz, nie masz na to wpływu wiec zrób z tego atrybut a nie powód do zmartwień. Uprawiaj sport( koszykówka ) zostań modelka lub żyj tak jakbyś miała 165 bez różnicy, najważniejsze abyś nie utyła i abyś się nie garbiła, nie wkrecaj sobie, ze jest coś nie halo bo szkoda życia na kopanie się z koniem.

Na modelkę chyba się nie nadaję, a no i się garbię, bo się trochę wstydzę wzrostu że wszyscy chłopcy są niżsi...

A co do sportu... Też nigdy nie lubiłam, chociaż jako jedyna dziewczyna w klasie umiem mocno zaserwować piłkę w siatkówce, taka silna jestem :)))

Gość Wysoka?

2 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: Na komputerze, konsoli niestety nie posiadam :(.  Stare gry RPG, Fallout, Gothic (brat mnie tym zaraził). Z nowszych tytułów nic mnie nie zaciekawiło. X ja na konsoli PlayStation 4 ostatnie trzy gry to InFamous: Second Son, Uncharted 4 i Oddworld: New 'n' Tasty.

Muszę jakoś brata zmusić żeby konsolę kupił. Ma pieniądze to mógłby coś siostrze czasem kupić ! :))

Gość Wysoka?
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: Na komputerze, konsoli niestety nie posiadam :(.  Stare gry RPG, Fallout, Gothic (brat mnie tym zaraził). Z nowszych tytułów nic mnie nie zaciekawiło. X ja na konsoli PlayStation 4 ostatnie trzy gry to InFamous: Second Son, Uncharted 4 i Oddworld: New 'n' Tasty.

Muszę jakoś brata zmusić żeby konsolę kupił. Ma pieniądze to mógłby coś siostrze czasem kupić ! :))

Gość Wysoka?

Przed chwilą, Gość Wysoka? napisał: Muszę jakoś brata zmusić żeby konsolę kupił. Ma pieniądze to mógłby coś siostrze czasem kupić ! :)) X no powinien obowiązkowo akurat czarny piątek i są tańsze 👌😙

A tam, czarny piątek to oszustwo, podwyższają ceny a potem obniżają na te same ...

Gość Wysoka?
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: Na modelkę chyba się nie nadaję, a no i się garbię, bo się trochę wstydzę wzrostu że wszyscy chłopcy są niżsi... X znajdziesz swojego wzrostu lub wyższego, zwłaszcza jak grasz 😌

Zwłaszcza jak gram? Mi się gracze kojarzą na ogół z takimi małymi chuderlakami (przepraszam jeśli uraziłam), a takiego bym nie chciała ! 

Gość Wysoka?

2 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: A tam, czarny piątek to oszustwo, podwyższają ceny a potem obniżają na te same ... X nie właśnie nie, w konsolach jest prawdziwa promocja 😄 w sensie, że można kupić najtaniej w roku.

No cóż, poczekam i zobaczę :)))

Gość Wysoka?

1 minutę temu, Gość Wysoka? napisał: Zwłaszcza jak gram? Mi się gracze kojarzą na ogół z takimi małymi chuderlakami (przepraszam jeśli uraziłam), a takiego bym nie chciała !  X ja ani niższy od ciebie ani chudy więc nie wiem skąd te wizje 😔

No ty nie, ale u mnie w klasie widzę takich chłopaków, co tylko o grach gadają. Chudzi i niscy tacy. I wystraszeni, jak przechodzę obok nich, to milkną od razu :))

Gość Wysoka?

1 minutę temu, Gość Wysoka? napisał: No cóż, poczekam i zobaczę :))) X już są ale mogą być jeszcze lepsze zobacz zestawienie promocji konsol czarnego piątku na stronie łowcy gier. 

Okej, sprawdzę, dziękuję :))

Gość Wysoka?

1 minutę temu, Gość Wysoka? napisał: No ty nie, ale u mnie w klasie widzę takich chłopaków, co tylko o grach gadają. Chudzi i niscy tacy. I wystraszeni, jak przechodzę obok nich, to milkną od razu :)) X jak oni mogą psuć tak wizerunek graczy 😂👋

Stereotypy znikąd się nie biorą, prawda? :))

Gość Wysoka?

Nie ma się co mnie bać, nie jestem straszna :))

Gość Wysoka?

9 minut temu, Gość Wysoka? napisał: Zwłaszcza jak gram?  X tak bo niedostatek graczek weź sobie zagraj w coś multi to zobaczysz https://youtu.be/Catj3xbHZzg 😂  

No nie poradzę na to że na ogół dziewczyn nie kręcą takie rzeczy 🙂

Gość sdg

Przeszkadzałoby ci, że chłopak jest niższy od ciebie? Załóżmy, że jemu by to nie przeszkadzało.

Gość gosc

Na wf to normalnie wymiatam w kosza, niczym Jordan wśród amatorów 🤣

Gość Wysoka?
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Na wf to normalnie wymiatam w kosza, niczym Jordan wśród amatorów 🤣

Jak masz 203cm to się nie dziwię 🙂

Gość Wysoka?
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

3 minuty temu, Gość Wysoka? napisał: Nie ma się co mnie bać, nie jestem straszna :)) X ale za młoda, za dwa lata poszukaj sobie męża 😄

No wiem, ale męczy mnie to że się niektórzy z klasy że mnie naśmiewają...

Dziewczyny w szatni przed wfem są straszne.

Gość Wysoka?
4 minuty temu, Gość sdg napisał:

Przeszkadzałoby ci, że chłopak jest niższy od ciebie? Załóżmy, że jemu by to nie przeszkadzało.

Zależy ile, raczej nie... Ale jakby to był jakiś maluch 170cm to chyba tak.