Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazlakobieta

Co żony myślą o kochankach?

Polecane posty

Gość Judyta

Kobiety które mają kochanków twierdzą że dzięki "temu drugiemu" wiedzą że żyją, że mąż to mąż: ma przynosić pieniądze i robić w domu a w łóżku to już różnie bywa bo może się to okazać dziwne ale są małżeństwa które w ogóle nie uprawiają seksu albo uprawiają sex raz na 6 miesięcy pod kołderką w ciemnościach. Podam przykład mojej dobrej znajomej: Mąż współwłaściciel warsztatu samochodowego - niski,spasiony i łysawy, haruje po 12 a nawet 15 godzin dziennie, przyjdzie ubabrany smarami i olejami z roboty wypije kilka piw i idzie spać a o seksie nawet nie myśli ale co miesiąc oddaje swojej żonce to co zarobi i zostawia sobie tylko na piwo i papierosy bo nic mu więcej do szczęścia nie potrzeba.Jego żona lubi sex ale on nie chce bo jest impotentem więc znalazła sobie przystojnego kochanka i on jej daje taki sex o jakim mogłaby pomarzyć z tym swoim mężem - mechanikiem.

Gość pytam
15 minut temu, Gość Judyta napisał:

Kobiety które mają kochanków twierdzą że dzięki "temu drugiemu" wiedzą że żyją, że mąż to mąż: ma przynosić pieniądze i robić w domu a w łóżku to już różnie bywa bo może się to okazać dziwne ale są małżeństwa które w ogóle nie uprawiają seksu albo uprawiają sex raz na 6 miesięcy pod kołderką w ciemnościach. Podam przykład mojej dobrej znajomej: Mąż współwłaściciel warsztatu samochodowego - niski,spasiony i łysawy, haruje po 12 a nawet 15 godzin dziennie, przyjdzie ubabrany smarami i olejami z roboty wypije kilka piw i idzie spać a o seksie nawet nie myśli ale co miesiąc oddaje swojej żonce to co zarobi i zostawia sobie tylko na piwo i papierosy bo nic mu więcej do szczęścia nie potrzeba.Jego żona lubi sex ale on nie chce bo jest impotentem więc znalazła sobie przystojnego kochanka i on jej daje taki sex o jakim mogłaby pomarzyć z tym swoim mężem - mechanikiem.

To po co ta twoja znajoma wyszła za mąż za grubego i łysego impotenta upapranego wiecznie w smarach? Żaden inny nie chciał jej za żonę?

Gość Była kochanka
6 godzin temu, Gość twoja znajoma napisał:

Naiwna kochanko gdzie twoja godność, gdzie twoja wartość jak ty skamlesz cudzego męża żeby się rozwiódł a on się śmieje z ciebie

Jesli chodzi o mnie to moja droga nigdy nie prosilam by sie rozwiodl bo nie chcialabym tego. Wszystko co spotyka nas w zyciu ma swoje powody lekcje. Dzieki romansowi z zonatym dowiedzialam sie dlaczego ja zdradza, dlaczego z nia niespi, dlaczego w tym malzenstwie cos wygaslo to dalo mi lekcje i nauczylo jaka zona nie byc. Miedzy mna a nim nie bylo milosci, bylo pragnienie, pozadanie i przyjazn. Teraz jestem w zwiazku i i nie wyobrazam sobie by zdradzic partnera poniewaz poswiecilam mu sie w stu procentach, kocham go i szanuje. Jesli on by to zrobil to wylot za drzwi a rzeczy wyrzucam przez okno bez placi bez histerii

Gość Była kochanka
6 godzin temu, Gość Własnie! napisał:

Jaki żal,  prawda?

Gdyby mnie mąż zdradzil to calą zlosc wylalabym na niego a nie na kochanke.  BO TO ON MIAL BYC WIERNY TĘPE PAŁY WYBACZAJĄCE MĘŻUSIOM ZDRADĘ! 

Nie macie za grosz honoru. 

Brawo! Piekne podejscie!

6 godzin temu, Gość taka jedna2345 napisał:

a ty masz taką wiedzę żałosna kochanko? zapytaj się lepiej swoich znajomych jak ty jesteś przez nich postrzegana

Po co te wyzwiska? Popusc gume w majtach bo sie wrosnie w dupsko. Jak my kochanki mamy byc postrzegane? Myslisz ze sypiamy z mezami kolezanek? My nawet nie wiem jak te zony wygladaja.

Gość Była kochanka
5 godzin temu, Gość pytam napisał:

To po co ta twoja znajoma wyszła za mąż za grubego i łysego impotenta upapranego wiecznie w smarach? Żaden inny nie chciał jej za żonę?

No widzisz tak zyc just sobie nie wyobrazam. Nie potrafilabym zyc z kims tylko z wzgledu ma finanse. Dla mnie zycie to cis waznego i jesli decyzje sie juz ma zwiazek to po to by przyjsc z kims przez zycie ma luzie z przygodami. U nas kochanek jesg inna sytuacja. Taki facet zarabia ma dom placi rachunki dla o rodzine a zona mu wali po uszach ze nie pomaga w domu ze robi syf, drze ryja ze pierdzi w Kanapee, przespi sie z nim raz ma miesiac i podczas seksu jeszcze narzeka a ze szybciej koncz  a ze ona juz nie m ochoty ze on nie potrafi dobrze jej zrobic. Dziwny trafem kiedy jest u kochanki nie brudzi, skreci jej meble, ugotuje z nia cos, maja zajebisty seks, ona ma orgazm. I taki romand etwa tylko dlatego ze nie ma w nim stresu, krzyku, wyzwisk, agresji.

Gość maggie

nie rozumiem tego jak można komuś tak świadomie niszczyć zycie, postaw się na miejscu jego zony xd
ale no karma wraca szmaciurko buzka

girls should support girls a nie wbijac sobie wzajemnie noze w plecyyyy

Gość Była kochanka
7 godzin temu, Gość były kochaś napisał:

słup to jesteś ty, idź wreszcie czyścić ten osrany kibel

Pewnie wybaczylas zdrade ale dalej boli cie prymitywna babo. Przeczytaj definicje slow zrobic z kogos slup. Dobrze wiemy ze ty sprzatasz dzien w dzien ten osrsny kibel po nim i szlochasz nad muszla klozetowa ze wsadzil fujare w inna. Sfrustrowana babo ogarnij bobra bo ci juz chyba wrósł z pściochy w oczy ze nie widzisz jaks prymitywna. 

Gość Iza
19 minut temu, Gość Była kochanka napisał:

Jesli chodzi o mnie to moja droga nigdy nie prosilam by sie rozwiodl bo nie chcialabym tego. Wszystko co spotyka nas w zyciu ma swoje powody lekcje. Dzieki romansowi z zonatym dowiedzialam sie dlaczego ja zdradza, dlaczego z nia niespi, dlaczego w tym malzenstwie cos wygaslo to dalo mi lekcje i nauczylo jaka zona nie byc. Miedzy mna a nim nie bylo milosci, bylo pragnienie, pozadanie i przyjazn. Teraz jestem w zwiazku i i nie wyobrazam sobie by zdradzic partnera poniewaz poswiecilam mu sie w stu procentach, kocham go i szanuje. Jesli on by to zrobil to wylot za drzwi a rzeczy wyrzucam przez okno bez placi bez histerii

ale jestes hipokrytka XDDDDDDDD sama bylas kochanka, a gdyby twoj sobie znalazl na boku lale to wylot za drzwi xddddd naprawde dupy mają nieźle pop^erdolone w glowach XDDDDDDDD

19 minut temu, Gość Była kochanka napisał:

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość maggie napisał:

nie rozumiem tego jak można komuś tak świadomie niszczyć zycie, postaw się na miejscu jego zony xd
ale no karma wraca szmaciurko buzka

girls should support girls a nie wbijac sobie wzajemnie noze w plecyyyy

Maggie przeciez ja tej kobiecie nie niszcze zycia to nie moja wina ze wsadzila na siebie majty z mocheru jest jedna dla niego i go nie szanuje. Ja nigdy bym do niej nie zapukala i powiedziala czesc sypiam z twoim mezem. Gdybym nie byla ja jego kochanka to byla by inna. Napewno dzis tez ma inna a z zona jest dla dzieci, przez majatek i nie liczy ich nic wiecej poza dziecmi i lozkiem.

Gość Była kochanka
5 minut temu, Gość Iza napisał:

ale jestes hipokrytka XDDDDDDDD sama bylas kochanka, a gdyby twoj sobie znalazl na boku lale to wylot za drzwi xddddd naprawde dupy mają nieźle pop^erdolone w glowach XDDDDDDDD

Widzisz ja nikogo nie zdradzilam. Kochanek zdradzal a nie ja. Ja mialam tylko dobry seks i milo spedzony czas.

Gość Karmen

Drogie zony to co jest waszym zdaniem lepsze?

A) maz majacy kochanke

B)Mąż chodzacy do prostytutek 

Gość Żona12345
5 godzin temu, Gość Była kochanka napisał:

No widzisz tak zyc just sobie nie wyobrazam. Nie potrafilabym zyc z kims tylko z wzgledu ma finanse. Dla mnie zycie to cis waznego i jesli decyzje sie juz ma zwiazek to po to by przyjsc z kims przez zycie ma luzie z przygodami. U nas kochanek jesg inna sytuacja. Taki facet zarabia ma dom placi rachunki dla o rodzine a zona mu wali po uszach ze nie pomaga w domu ze robi syf, drze ryja ze pierdzi w Kanapee, przespi sie z nim raz ma miesiac i podczas seksu jeszcze narzeka a ze szybciej koncz  a ze ona juz nie m ochoty ze on nie potrafi dobrze jej zrobic. Dziwny trafem kiedy jest u kochanki nie brudzi, skreci jej meble, ugotuje z nia cos, maja zajebisty seks, ona ma orgazm. I taki romand etwa tylko dlatego ze nie ma w nim stresu, krzyku, wyzwisk, agresji.

Przestań bredzić psycholko. Na temat cudzego życia wiesz tylko tyle ile jesteś w stanie sobie ubzdurać w chorej łepetynie. Przecież twoich wypocin czytać się nie da. Błąd na błędzie aż oczy bolą i domyślać się trzeba o co tobie chodzi. Normalnie człowiek już sam nie wie czy się z ciebie śmiać czy współczuć ci nieuleczalnej głupoty.

Gość były kochaś

Pewnie wybaczylas zdrade ale dalej boli cie prymitywna babo. Przeczytaj definicje slow zrobic z kogos slup. Dobrze wiemy ze ty sprzatasz dzien w dzien ten osrsny kibel po nim i szlochasz nad muszla klozetowa ze wsadzil fujare w inna. Sfrustrowana babo ogarnij bobra bo ci juz chyba wrósł z pściochy w oczy ze nie widzisz jaks prymitywna. 

osrany kibel to sprzątasz ty prymitywna analfabetko, bo tylko do tego się nadajesz wulgarny pasztecie co grzebie w śmieciach i cudzych tyłkach. co wygrzebie to zajada, jaka smaczna czekolada, a wsadził to tobie ktoś gowno w uszy i wepchnął za daleko stąd twój ...izm alkoholiczko

Gość jego siostra

Teraz jestem w zwiazku i i nie wyobrazam sobie by zdradzic partnera poniewaz poswiecilam mu sie w stu procentach, kocham go i szanuje. Jesli on by to zrobil to wylot za drzwi a rzeczy wyrzucam przez okno bez placi bez histerii

Wylot za drzwi to robiłaś ty z jego mieszkania i to nie raz. Siedziałaś na wycieraczce zasmarkana, wyłaś i błagałaś żeby ciebie wpuścił, że zrobisz wszystko jak on chce i już nie będziesz babochłopem menelko rodem z PGRu

Gość Jakie wy jesteście ...ki

Hahahahah kobiety dla siebie nie są fair. Ile wy macie lat? Stare a głupie. Nie istnieje coś takiego jak solidarność jajników jeśli chodzi o kobiety. Dla kobiet ważniejszy jest facet niż jakąś obca baba (np. Żona).a po drugie co wam do tego że któraś z nas śpi z zonatym? Boicie się że wasz misiek was zdradzi hahaha

Gość Madraa

Była kochanka-lepiej nie udzielaj się tu bo zjedzą cię te zdradzane zaniedbane zonki. 

Gość dfghjkl2345

Odezwało się niezdradzane zaniedbane straszydło.  😄 😄 😄 Impotenta zrobisz z każdego do samej śmierci 😄 😄 

Gość Karmen
4 godziny temu, Gość Żona12345 napisał:

Przestań bredzić psycholko. Na temat cudzego życia wiesz tylko tyle ile jesteś w stanie sobie ubzdurać w chorej łepetynie. Przecież twoich wypocin czytać się nie da. Błąd na błędzie aż oczy bolą i domyślać się trzeba o co tobie chodzi. Normalnie człowiek już sam nie wie czy się z ciebie śmiać czy współczuć ci nieuleczalnej głupoty.

Jprd. Wy żony macie lęk zdrady. I sorry ale była kochana ma rację. Takie jakie jesteście tu,  jesteście tez dla mężów a później płacz.

Gość Sweet
3 godziny temu, Gość były kochaś napisał:

osrany kibel to sprzątasz ty prymitywna analfabetko, bo tylko do tego się nadajesz wulgarny pasztecie co grzebie w śmieciach i cudzych tyłkach. co wygrzebie to zajada, jaka smaczna czekolada, a wsadził to tobie ktoś gowno w uszy i wepchnął za daleko stąd twój ...izm alkoholiczko

Ale patola. Widac ze jesteś kobietą podszywajacą się za byłego kochasia.

Gość Była kochanka
4 godziny temu, Gość Madraa napisał:

Była kochanka-lepiej nie udzielaj się tu bo zjedzą cię te zdradzane zaniedbane zonki. 

W sumie masz racje. Dzis juz wiem ze jestem straszydlem, gownojadem, daje sobie naszczac do ryja, alkoholiczka, analfabetka i ogolnie wszystko co najgorsze. Niestety ale zazwyczaj tak oceniaja ludzie ktory maja depresje i kompleksy.

Gość Była kochanka
5 godzin temu, Gość były kochaś napisał:

Sorry ale nie spozywam alkoholu, gowna. Nie grzebie tez w śmieciach. Słaba jesteś.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Była kochanka napisał:

W sumie masz racje. Dzis juz wiem ze jestem straszydlem, gownojadem, daje sobie naszczac do ryja, alkoholiczka, analfabetka i ogolnie wszystko co najgorsze. Niestety ale zazwyczaj tak oceniaja ludzie ktory maja depresje i kompleksy.

fakt, trudno o uśmiechniętą żonę 

Gość Malaja

Zdradzane zonki nic dziwnego że facet na boku innej szuka skoro was w tyle jadu, takie jesteście piękne szkoda że tego na ulicy nie widać =). 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Malaja napisał:

Zdradzane zonki nic dziwnego że facet na boku innej szuka skoro was w tyle jadu, takie jesteście piękne szkoda że tego na ulicy nie widać =). 

hahah, każda może mieć gorszy dzień i wyglądać gorzej 🙂 ale za to piękne są na co dzień oprócz tych kiepskich dni

Gość Karmen
23 minuty temu, Gość Malaja napisał:

Dokładnie post jest do dyskusji A nie wyzywania sie. Może dzieki tematowi kochanki by się dowiedzialy co mysla żony o nich, A żony dlaczego są zdradzane. Mogly byśmy sobie tu dużo pomóc.

Gość Malaja
5 minut temu, Gość Karmen napisał:

Dokładnie post jest do dyskusji A nie wyzywania sie. Może dzieki tematowi kochanki by się dowiedzialy co mysla żony o nich, A żony dlaczego są zdradzane. Mogly byśmy sobie tu dużo pomóc.

Oczywiście tylko zoneczki muszę wyzywać i koniec tematu

Gość Malaja
29 minut temu, Gość gość napisał:

hahah, każda może mieć gorszy dzień i wyglądać gorzej 🙂 ale za to piękne są na co dzień oprócz tych kiepskich dni

6 minut temu, Gość Karmen napisał:

Chodzi i to że żony piszą że są piękne cudowne itp. Szkoda, że tylko one o sobie tak twierdzą tylko bo rzeczywistość jest inna. 

Gość Była kochanka
5 minut temu, Gość Malaja napisał:

Chodzi i to że żony piszą że są piękne cudowne itp. Szkoda, że tylko one o sobie tak twierdzą tylko bo rzeczywistość jest inna. 

Widząc na zdjeciach zone kochanka byla to piekna kobieta. Jednak tu nie chodzilo o wygląd, po prostu byla dla niego wredna, nie pokazywała mu czułości, nie chciała z nim spac, ciągle się czepiala o wszystko.

Gość sda123098
1 godzinę temu, Gość Była kochanka napisał:

Widząc na zdjeciach zone kochanka byla to piekna kobieta. Jednak tu nie chodzilo o wygląd, po prostu byla dla niego wredna, nie pokazywała mu czułości, nie chciała z nim spac, ciągle się czepiala o wszystko.

a wczoraj pisałaś że żona twojego kochanka jest gruba i brzydka. Wytrzeźwiałaś w końcu? To nie pij już więcej

Gość odaaaa
1 godzinę temu, Gość Była kochanka napisał:

A skąd ty jej zdjęcia masz? Ukradłaś czy kochać się chwalił jaką piękną żonę ma?