Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiestetyNieMacieSzans

Polscy faceci oszaleli na punkcie Viki Gabor !!!

Polecane posty

Gość NiestetyNieMacieSzans

Ciągle o niej mówią, małolata a taka ... z niej, kurewski charakter ma szczeniara

Gość czyżby
1 minutę temu, Gość NiestetyNieMacieSzans napisał:

Ciągle o niej mówią, małolata a taka ... z niej, kurewski charakter ma szczeniara

przekazujesz w niku informację komuś

Gość Stary prawiczek

Nawet nie wiem kto to jest 😁

Gość Gość

Faceci może i tak, ale nie normalni, dojrzali mężczyźni 

Gość gość

Troszkę za młoda, ale wygląda na jakieś 18 lat, a faceci nie patrzą na wiek, tylko jak kobieta wygląda. Dla nich nie ważne czy kobieta ma 12 czy 50 lat, jak jest laską, to i tak im się bedzie podobała, niezależnie czy to Viki Gabor, czy Jennifer Lopez. 
Jest to jeszcze dziecko w sumie - bo taka granicą dziecko- dziewczyna to wg mnie około 16 lat. Ale podobać się może, kto pisze, że nie zazdrości jej młodości. W końcu podobanie się facetom nie musi równać puszczanie się. 

Gość Obiektywna90

Wg mnie Roksana o wiele ładniejsza, Viki gdyby nie była sławna, moim zdaniem nie wyróżniałaby sie jakoś szczególnie, ot taka zwykła, dosc ładna nastolatka. A Roksana jest powyżej przeciętnej i podejrzewam, ze z wiekiem będzie coraz ładniejsza,

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Troszkę za młoda, ale wygląda na jakieś 18 lat, a faceci nie patrzą na wiek, tylko jak kobieta wygląda. Dla nich nie ważne czy kobieta ma 12 czy 50 lat, jak jest laską, to i tak im się bedzie podobała, niezależnie czy to Viki Gabor, czy Jennifer Lopez. 
Jest to jeszcze dziecko w sumie - bo taka granicą dziecko- dziewczyna to wg mnie około 16 lat. Ale podobać się może, kto pisze, że nie zazdrości jej młodości. W końcu podobanie się facetom nie musi równać puszczanie się. 

Normalny mężczyzna ma zakodowane z tyłu głowy,  że dzieci nie rusza i nie ważne jak wygląda to dziecko, on widzi w nim dziecko a nie młoda kobietę.  I nie.porównuj dziecka do 50 latki,  to są zupełnie inne sprawy

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Normalny mężczyzna ma zakodowane z tyłu głowy,  że dzieci nie rusza i nie ważne jak wygląda to dziecko, on widzi w nim dziecko a nie młoda kobietę.  I nie.porównuj dziecka do 50 latki,  to są zupełnie inne sprawy

No nie powiedziałabym, ile razy słyszało sie o przypadkach, że facet teoretycznie normalny na takie "dziecko" poleciał np. Roman Polanski.

Jestem oczywiście przeciwna uprawiania seksu przez osoby ponizej powiedzmy tego 16 roku zycia ( zreszta w Polsce za dedofilie uznaje się czynnosci seksualne z osoba ponizej 15 roku zycia), ale nie zmienia to faktu, że taka dorastająca dziewczyna juz bedzie zwracała coraz więcej uwagi facetów, szczególnie, że wygląda doroślej niż na swój wiek.

Czy coś w tym złego? Nie, bo podobać może się zawsze. Na mnie też mniej więcej w jej wieku faceci zaczęli zwracać uwagę, szczególnie jak się pomalowałam, czy pojechałam na wakacje za granicę np. do Włoch. Ale miałam głowe na karku i dziewictwo i tak straciłam dopiero w wieku 18 lat, choc mogłabym wcześniej. Także to, że się zaczyna podobać to jedno, a to kiedy zdecyduje się na seks to inna sprawa, zależy to od jej rozsądku, a nie atrakcyjności.

Gość Gość

Słowo klucz - TEORETYCZNIE

Gość gość

* p e  d o f i lię miało być oczywiście

Gość laura

Zawsze faceci bedą zwracali uwage na takie nastolatki wkraczające dopiero powoli w dorosłe zycie. Szczegolnie jak wygladaja doroslej jak na swoj wiek. Tak bylo jest i będzie bo oni maja zakodowane, ze  jesli ktos wyglada jak kobieta, to tą kobietą jest.

Na pewno taka Viki bedzie dla wielu facetów atrakcyjniejsza od 40-latki ze zmarszczkami. 

Gość laura

Zawsze faceci bedą zwracali uwage na takie nastolatki wkraczające dopiero powoli w dorosłe zycie. Szczegolnie jak wygladaja doroslej jak na swoj wiek. Tak bylo jest i będzie bo oni maja zakodowane, ze  jesli ktos wyglada jak kobieta, to tą kobietą jest.

Na pewno taka Viki bedzie dla wielu facetów atrakcyjniejsza od 40-latki ze zmarszczkami. 

Gość gosc
26 minut temu, Gość Obiektywna90 napisał:

Wg mnie Roksana o wiele ładniejsza, Viki gdyby nie była sławna, moim zdaniem nie wyróżniałaby sie jakoś szczególnie, ot taka zwykła, dosc ładna nastolatka. A Roksana jest powyżej przeciętnej i podejrzewam, ze z wiekiem będzie coraz ładniejsza,

chyba cie boli kobito, ta węgielka to jest starsznie brzydka, taka żydówka obleśna

z tych dwóch to zdecydowanie wiki ładniejsza i mówie to jako facet a nie baba która ocenia inne baby

Gość gość
10 minut temu, Gość gosc napisał:

chyba cie boli kobito, ta węgielka to jest starsznie brzydka, taka żydówka obleśna

z tych dwóch to zdecydowanie wiki ładniejsza i mówie to jako facet a nie baba która ocenia inne baby

A co ma mnie boleć, w końcu obie są młode i ładne. Mnie bardziej podoba się jednak Roksana, taki mam gust i tyle, możliwe że Viki podoba się bardziej facetom, tu trzeba by było zrobić ranking żeby się tego dowiedzieć.

Roksana jednak z pewnościa jest ładną dziewczyną

Gość Juliataknaimiemam

To normalne, że mężczyznom zaczynają się podobam takie dorastające dziewczyny. Na mnie samą zaczęli zwracać uwagę już w jej wieku. Co nie znaczy, że powinni już z nią sypiać bo to byłoby o kilka lat za wcześnie. Ale podobać się już może, nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość Rimeoromiro

Ładniejsza jest zdecydowanie Viki. Roksana ma bardzo pospolita urodę, jest jak większość nastolatek w Polsce. Ale właściwie po co gadać o Roxie? Jej kariera z momentem wygrania Viki już się skończyła... Mamy teraz nowa gwiazdę , bardziej charakterystyczną i światowa :)

Gość Wiem co mówię
57 minut temu, Gość NiestetyNieMacieSzans napisał:

Ty się lecz, dorosły facet o 12 latce nie pomyśli jak o KOBIECIE. Jarać się nią mogą szczawiki w twoim wieku.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Wiem co mówię napisał:

Ty się lecz, dorosły facet o 12 latce nie pomyśli jak o KOBIECIE. Jarać się nią mogą szczawiki w twoim wieku.

haha chyba nie znasz facetów 

Gość Zegnam81

To wy nie macie szans zeby zmusic mnie do roboty...

Gość abc123

Tak pisać i oburzać, że jak to może się podobać facetom moga tylko niedowartosciowane, podstarzałe kobiety, które bolca dawno już nie miały. Ja jako spełniona i atrakcyjna 30 latka bez kompleksów moge smiało napisac, zę Viki jest ładna, a meżczyźni zwracaja uwage i na nastolatki, nic nie poradzicie. Dla nich młodsza, lub młodo wygladajaca = lepsza.

Gość Znawca

99% facetów nawet nie ma pojęcia kto to

Gość abc123
1 minutę temu, Gość Znawca napisał:

99% facetów nawet nie ma pojęcia kto to

chyba znawczyni, a nie znawca 😉

Gość abc123

Na pewno nie mają pojęcia, szczególnie, że ciagle o tym trąbią w tv i radiu

Gość Gosc
59 minut temu, Gość gość napisał:

Także to, że się zaczyna podobać to jedno, a to kiedy zdecyduje się na seks to inna sprawa, zależy to od jej rozsądku, a nie atrakcyjności.

Tak, szczególnie zależy to od niej, kiedy zostanie np. zgwałcona w drodze ze szkoły lub przez nauczyciela albo na przygotowaniach do bierzmowania. Zwyroli podniecających się dziećmi tutaj pod dostatkiem, a ty jesteś pewnie jednym z nich, tylko podajesz się za kobietę, zboku.

Faceci ha ha ha chyba ci w szkole podstawowej. Chociaz mam syna ciut starszego od niej i nie umarl z zachwytu. Moj kolega z pracy lat 25 nawet o takiej nie slyszal. A moj maz ttlko stwerdzil ze dziecko ma ladny glos. 

Gość gość

Tak, to od niej zależy, bo zgwałcone może być i 6 letnie dziecko . To wszystko zalezy czy chodzi się jakimiś ciemnymi uliczkami, czy uważa się na siebie, czy zadaje z podejrzanymi osobami.  Troche interesuję się kryminologią i przeważnie gwałty, o których słyszałam wynikaly z tego, że ktoś wracał późno w nocy np. przez park czy z imprezy

Gość Gosc

Hahaha jakie smutne frustratki muszą tu siedzieć, że boli ich doopa o 'sukces' jakiejś małolaty w dziecięcym konkursie na ładne zaśpiewanie piosenki. Leczcie się.

Gość gość

Równie dobrze 17 latka może byc zgwałcona i co z tego wynika? to nie jest wina kobiety, że wygląda atrakcyjnie i nie uprawnia to facetów do gwałtu, nawet jeśli jest ubrana wyzywajaco bo to jej prawo.

Ale w jej interesie z kolei leży żeby nie wracać np. w nocy mało uczęszczanymi drogami albo nie wychodzić z kimś kogo się nie zna z klubu, pilnować drinków. Każda dziewczyna czy kobieta atrakcyjnie wyglądająca może zostać zgwałcona

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Hahaha jakie smutne frustratki muszą tu siedzieć, że boli ich doopa o 'sukces' jakiejś małolaty w dziecięcym konkursie na ładne zaśpiewanie piosenki. Leczcie się.

Dokładnie tak, też mam wrażenie że maja ból dupy bo one w wieku 30 lat nigdy sławne i podziwiane nie były i pewnie nie będą

Gość gość

Prawda jest taka, że jest to ładna, dorastająca dziewczyna, utalentowana, z ładnym głosem, która już w tak młodym wieku osiagneła jakby nie patrzeć sukces i teraz kariera muzyczna stoi przed nia otworem i lata świetności 😉 Będzie z roku na rok coraz bardziej podziwiana przez facetów bo widać, że jest ładna, nic na to nie poradzicie