Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czemu faceci nie chcą miłości

Polecane posty

Gość Gosc

Tylko seksu w nieograniczonych ilościach?

Gość PaPa81

JUZ MIALEM JEDNA KTORA ...OLILA MI ZYCIE,WYSTARCZY...

Gość PaPa81

NIGDY WIECEJ...

Gość Gosc

Ale seks ci nie zastąpi miłosci i nie da spełnienia. Zawsze będziesz pusty i nieszczęśliwy, pogrążysz się w nałogach. Seks to tylko substytut prawdziwych uczuć

Gość Gosc
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale seks ci nie zastąpi miłosci i nie da spełnienia. Zawsze będziesz pusty i nieszczęśliwy, pogrążysz się w nałogach. Seks to tylko substytut prawdziwych uczuć

Dokladnie ale niektórzy faceci udają ze nie chca miłości a jedynie seksu, taaa...predzej czy później każdy zapragnie miłości bo taka jest natura ludzka, nie tyczy się to tylko kobiet.

Gość Gość

Sex to sex a miłość to miłość. I to jest ważne i to. Kobiety nadają jakaś większa rolę miłości nie wiadomo dlaczego. 

Gość akimuszki666ppp

Ale to to samo

Gość akimuszki666ppp

prawie 😉

Gość Gosc

Seks bez milości to po pierwsze grzech, po drugie lubieżność po trzecie przyczyna ogromnej pustki i bólu. Faceci którzy nie chcą miłości to zdeprawowane pustaki.

Gość Gruby

Z dupy temat. Faceci chcą miłości, nawet bardzo chcą. Tylko, że to są ci faceci którzy was nie pociągają 😐

Gość Nata

Faceci nie wiedzą co to miłość po pierwsze 

Myli się im to z zauroczeniem! 

Po drugie lecą raczej na korzyści w związku niz na uczucie co ich tam miłość obchodzi jak nie skorzystają 

Dostaniesz od nich wszystko z wyjątkiem tego 

Po czasie długim krótkim, każda im się znudzi 

Brutalne ale prawdziwe 

Gość On2897

Nie wierzę w miłość. Jestem facetem. Mam 29 lat i nigdy nie byłem w związku.  Nie wierzę w miłość z tego względu, że każdy tutaj kieruje się interesem.  Gdy jesteś nieatrakcyjny na jakimś etapie życia, i nie masz np powodzenia, jesteś wyśmiewany, to zauważasz to i przestajesz wierzyć w miłość. Podobnie jest z cechami osobowości.  Nie potrafiłbym pokochać kobiety, i wierzę, ze ona nie kochałaby w ogóle mnie, tylko jakieś moje atrybuty, które mogłyby ją pociągać, o ile bym je spełniał.  Również nie wierzę, że kobieta mogłaby być przyjacielem dla faceta, dlatego tylko zadaje się z facetami i im mówię o swoich problemach. 

Gość Nata
1 godzinę temu, Gość PaPa81 napisał:

NIGDY WIECEJ...

No ja chłopa takiego miałam, też odpuszczam na wieki! Za duży koszt mej psychiki 

Gość Melvin
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Tylko seksu w nieograniczonych ilościach?

Młodzi chcą ruhać bo hormony im tak każą. Chcesz miłości to szukaj faceta po 40stce, wtedy będziesz miała spacery, rozmowy, szacunek, a nie od razu zdzieranie z ciebie majtek i dobieranie się do twojej szparki. Taka natura.

Gość Nata
4 minuty temu, Gość On2897 napisał:

Nie wierzę w miłość. Jestem facetem. Mam 29 lat i nigdy nie byłem w związku.  Nie wierzę w miłość z tego względu, że każdy tutaj kieruje się interesem.  Gdy jesteś nieatrakcyjny na jakimś etapie życia, i nie masz np powodzenia, jesteś wyśmiewany, to zauważasz to i przestajesz wierzyć w miłość. Podobnie jest z cechami osobowości.  Nie potrafiłbym pokochać kobiety, i wierzę, ze ona nie kochałaby w ogóle mnie, tylko jakieś moje atrybuty, które mogłyby ją pociągać, o ile bym je spełniał.  Również nie wierzę, że kobieta mogłaby być przyjacielem dla faceta, dlatego tylko zadaje się z facetami i im mówię o swoich problemach. 

Powiem Ci szczerze, lepiej nie być wogóle w związku niz jakimś g ów nianym. 

Ja gdybym mogła cofnąć czas nie spojrzałabym nawet przez sekundę na tego dziada co mnie potraktował niegodziwie i nie docenił, tylko rozkochał i tyle 

Wolałabym już być tą bez związków 

Gość Rozwarstwienie
6 minut temu, Gość Nata napisał:

Faceci nie wiedzą co to miłość po pierwsze 

Myli się im to z zauroczeniem! 

Po drugie lecą raczej na korzyści w związku niz na uczucie co ich tam miłość obchodzi jak nie skorzystają 

Dostaniesz od nich wszystko z wyjątkiem tego 

Po czasie długim krótkim, każda im się znudzi 

Brutalne ale prawdziwe 

Wiele kobiet jest strasznie nudnych i nie mów że tak nie jest bo sama z takimi się pewnie spotkałaś. Pozatym robią z siebie lalki, więc siłą rzeczy są traktowane jak zabawki do dmuchania. Nie pomaga wysoki poziom hormonów u młodych facetów.

Gość Nata
7 minut temu, Gość On2897 napisał:

Lepiej nie być w związku niz być w gownianym.

Ja gdybym mogła cofnąć czas nawet na tego dziada bym nie spojrzała ani przez setną! 

Gość Gość

Ale wy jesteście z...i.

Gość przeznaczenie
8 minut temu, Gość On2897 napisał:

To jest bardzo przykre, ale nie każda kobieta taka jest. Szukaj tej jednej perełki, bo ona czeka na ciebie i szuka tego samego.

Gość On2897
4 minuty temu, Gość przeznaczenie napisał:

To jest bardzo przykre, ale nie każda kobieta taka jest. Szukaj tej jednej perełki, bo ona czeka na ciebie i szuka tego samego.

Nie szukam już nikogo. Wolę prostytutki i łatwy seks. 

Gość aktywny
8 minut temu, Gość Nata napisał:

Ja gdybym mogła cofnąć czas nawet na tego dziada bym nie spojrzała ani przez setną! 

Co cie do tego dziada przyciągneło? Bo coś musiało być chyba

Gość przeznaczenie
4 minuty temu, Gość On2897 napisał:

Nie szukam już nikogo. Wolę prostytutki i łatwy seks. 

To jesteś stracony, przykre. Pewnie masz depresje i tendencje samodestruktywne.

Gość pytal-ski
11 minut temu, Gość Nata napisał:

wydajesz się sensowna, więc jakim cudem związałaś się z jakimś cymbałem?

Gość Nata
3 minuty temu, Gość aktywny napisał:

Co cie do tego dziada przyciągneło? Bo coś musiało być chyba

No aktorstwo 100 %, przez dluugi czas cudowny, a na koniec pokazał jaka menda dla mnie spokojny,  na koniec agresja jak nic 

Nie będę ukrywać że i ja byłam trochę naiwna no ale ja miałam szczere intencje!! I tak szybko zareagowałam! 

Gość Gość

A ja mam i seks i miłość.  Dobra rada dla was. To z wami coś nie tak a nie że światem.

Gość Odpowiedź

... prawda, że nie chcą. Oczywiście to prawda, że faceci chcą seksu, ale nie tylko. Zacznijmy od tego, że większość nas facetów jest nie wyrzyta seksualnie, ale to nie znaczy że nie chcemy się opiekować i kochać swojej kobiety. Po za seksem tak samo jak kobiety potrzebujemy bliskości wsparcia i zrozumienia, ludzie przestańcie się szufladkować i kierować stereotypami 

Gość On2897
9 minut temu, Gość przeznaczenie napisał:

To jesteś stracony, przykre. Pewnie masz depresje i tendencje samodestruktywne.

Raczej nie jestem już naiwny.  

Gość Gosc

Nie jesteście niewyrzyci seksualnie tylko macie na...e do gara. Wydaje wam sie że dzieki temu jesteście bardziej męscy, ale to iluzja, jesteście bardziej zdzieciniali, nieodpowiedzialni, nielojalni, klamliwi, falszywi i nie nadajecie się do związku, na męża i ojca. Dlatego wasze geny znikną z powierzchni ziemi.

Gość nieszczęśliwy pravik

X

Chcę. Niestety jestem takim zerem, że nie zasługuję na miłość kobiety. Powinni mnie zutylizować, bo co to za życie😭

Gość nieszczęśliwy pravik

X

Chcę. Niestety jestem takim zerem, że nie zasługuję na miłość kobiety. Powinni mnie zutylizować, bo co to za życie😭