Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aleo

Kobiece upodobania, fantazje

Polecane posty

Zastanawiam się, cóż Drogie Panie czujecie, gdy Wasz partner wykazuje zainteresowanie Waszymi stopami. 

Lubicie dać je facetowi do łóżkowej zabawy ? 

Gość nóżki

Tak bardzo to lubie. A najbardziej jak po wielu godzinach zdejmuje buty i mogę dać swojemu mężowi zmęczone, spocone stopy do masowania i całowania. Wspaniałe uczucie

Oo...

A te wspaniale uczucie wystepuje tylko gdy mąż sie nimi zajmuje po calym dniu?

Osobiście na mnie działają taakie ymm, świeżo zadbane 😉 i to też nie wszystkie 😛

Gość nóżki
1 minutę temu, Aleo napisał:

Oo...

A te wspaniale uczucie wystepuje tylko gdy mąż sie nimi zajmuje po calym dniu?

Osobiście na mnie działają taakie ymm, świeżo zadbane 😉 i to też nie wszystkie 😛

Świeżo zadbane po kąpieli i pielęgnacji też mu daje masować. Ale bardziej kocham jak zajmuje się takimi zaniedbanymi, spoconymi. Czuje się wtedy wyjątkowa ze świadomością że mąż uwielbia mnie tak bardzo że nawet śmierdzące stopy chce calować 😂

Gość Gosc

Ja bym dała czemu nie. Jesli by go to podniecało tym bardziej. 

Gość Chę?
6 godzin temu, Gość nóżki napisał:

😉 i to też nie wszystkie 😛

A które? Przednie, czy tylne?

Gość Jakiś tam gość
16 godzin temu, Gość nóżki napisał:

Świeżo zadbane po kąpieli i pielęgnacji też mu daje masować. Ale bardziej kocham jak zajmuje się takimi zaniedbanymi, spoconymi. Czuje się wtedy wyjątkowa ze świadomością że mąż uwielbia mnie tak bardzo że nawet śmierdzące stopy chce calować 😂

No to zajmowanie się cuchnącymi stopami już jest urocze, bo ktoś je docenia, a jak ktoś tak samo docenia bączki, beknięcia czy poranny oddech swojej ukochanej to już przesada? Hipokryci xd

Gość nóżki
7 minut temu, Gość Jakiś tam gość napisał:

No to zajmowanie się cuchnącymi stopami już jest urocze, bo ktoś je docenia, a jak ktoś tak samo docenia bączki, beknięcia czy poranny oddech swojej ukochanej to już przesada? Hipokryci xd

Nie jest to przesada. Mnie podnieca jak zajmuje mi sie stopami, a inną kobiete może podniecać jak wącha jej bąka

Gość Jakiś tam gość
1 minutę temu, Gość nóżki napisał:

Nie jest to przesada. Mnie podnieca jak zajmuje mi sie stopami, a inną kobiete może podniecać jak wącha jej bąka

A gdyby także to lubił, to miałabyś przed czymś takim opory czy też by ci się to podobało?

Gość Maja ciekawska

czasami lubię gdy całuje stopy ale pozwalam na to tylko po kąpieli i czasami robię mu dobrze stopami .... i to wszystko. Lubię normalny seks bo wtedy tylko mam orgazm. Reszta to pieszczoty ale one mogą być wstępem ale nie zastąpią seksu. Nawet jak mam miesiączkę to wkładam tampon a on - pewnie nie wkłada mi wtedy ale miętosi moją brzoskwinkę tak długo aż odpłynę

Gość 111

Ja lubię wąchać bąka jak puści moja kobieta, ale bardzo rzadko to robi niestety.

Gość Zua

A ja mam taką fantazję, że masturbuję jakiegoś obcego ale przystojnego faceta. Gdy jest już maksymalnie napalony, tuż przed wytryskiem, to ja zaprzestaję wszelkich działań. I on zostaje taki niespełniony, sfrustrowany, z dziwną miną. A ja patrzę mu w oczy i się tylko uśmiecham. Po czym odchodzę.

Dnia 28.11.2019 o 23:18, Gość Chę? napisał:

A które? Przednie, czy tylne?

Yy nie bardzo rozumiem...?;)