Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK TO MÓJ NAJLEPSZY PRZYJACIEL! ODDAŁBYM ZA NIEGO ŻYCIE GDYBYM TYLKO MÓGŁ

Polecane posty

Gość gosc
2 minuty temu, ᎮᏒፚᏋᎷᏋᏦ napisał:

tak ? to wyślij mi kase na jedzenie bo ja nie mam co jeść

przecież wiesz że nie mam, a czyihś nie będę rozdawał chociaż w sejfie lezy kilkadziesiąt koła, ale to nie moje

gdybym chodził do pracy i zarabiał swoje to bym cie wspierał chociaż stówą miesięcznie, dzieliłbym się, bo to moje marzenie by po pierwsze przestać być ciężarem dla innnych a po drugie móc samemu pomagać innym, chociaż móc 100-200zł miesięcznie oddawać biednym czy chorym to moje marzenie, sam bym żył jak asceta, tylko tyle zeby mieć na opłaty i skromne żarcie a reszte oddawać potrzebującym, tak bym chciał żyć, ale wiesz że nie potrafie ruszyć :/

Gość gosc
2 minuty temu, ᎮᏒፚᏋᎷᏋᏦ napisał:

tak ? to wyślij mi kase na jedzenie bo ja nie mam co jeść

przecież wiesz że nie mam, a czyihś nie będę rozdawał chociaż w sejfie lezy kilkadziesiąt koła, ale to nie moje

gdybym chodził do pracy i zarabiał swoje to bym cie wspierał chociaż stówą miesięcznie, dzieliłbym się, bo to moje marzenie by po pierwsze przestać być ciężarem dla innnych a po drugie móc samemu pomagać innym, chociaż móc 100-200zł miesięcznie oddawać biednym czy chorym to moje marzenie, sam bym żył jak asceta, tylko tyle zeby mieć na opłaty i skromne żarcie a reszte oddawać potrzebującym, tak bym chciał żyć, ale wiesz że nie potrafie ruszyć :/

Gość .....

nie wątpimy w to że chętnie przemkowi też obciągniesz i rowa wyliżesz.