Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

v168

30 lat i nigdy nie...

Polecane posty

Hej, na wstępie powiem że jestem facetem mam prawie 30 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy sie nawet nie przytulałem ani co za tym idzie nie robiłem też nic więcej, często mnie to ciekawi jakie to uczucie kogoś trzymać za ręke itp. ale od samego myślenia to sie nic nie stanie, tylko trzeba coś zacząć działać, bo na chwile obecną moje życie wygląda tylko tak że chodze do pracy wracam jem i śpie. I tak codziennie. Paradoksalnie nie jestem ani gruby ani jakiś upośledzony, normalny zadbany facet po studiach, nie chce być nieskromy ale intelektualnie myśle że też jestem powyżej średniej, wymagań też nie mam żadnych może być zwykła normalna dziewczyna co z wyglądu jest 4/10; a jednak coś sprawia że wciąż jestem sam... zablokowałem sie jakoś, a teraz gdy już nigdzie nie wychodze to już jest za późno na wszystko... i w takim przeświadczeniu trwałem przez ostatnie 3-4 lata aż do teraz, kiedy to postanowiłem coś zmienić...

Ale po co ja to pisze ?

Ano po to, żeby znaleźć jakiegoś kolege - tak, kolege który jest w takiej samej lub bardzo podobnej sytuacji abyśmy sie mogli dzielić pomysłami jak coś zmienić albo wzajemnie sie motywować, w zasadzie to może to być też koleżanka ale to tylko do rozmowy, aby mi pomogła w kontaktach z kobietami - wyjaśniła to i owo, bo w znalezienie dziewczyny przez internet nie wierze, próbowałem już różnych portali i 99,9% to mi nawet nie odpisywało, a pisałem często do brzydszych/grubszych żeby zwiększyć szanse, ale po tym jak raz zrobiłem fake konto jako dziewczyna i pierwszego dnia dostałem 150 wiadomości to zrozumiałem, że internet to ostatnie miejsce gdzie można kogos poznać. Jeśli ktoś ma ochote popisać prosze napisać w tym temacie to np. wyśle linka do FB i może wzajemnie sobie pomożemy 😉

Gość Rosa

Przykre że nigdy nie doświadczyłes tego uczucia bycia kochanym przez drugą osobę.. Tutaj raczej nikt Tobie nie pomoże bo tylko jadą po sobie jak mogą. A nawet jak zlapiesz z kimś kontakt to zaraz się on urwie. 

Ok dzięki za info. Stwierdziłem, że spróbować nie zaszkodzi więc napisałem, może na innym forum spróbuje.