Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Kanały YouTuberow którzy pracują, ogarniaja życie.

Polecane posty

Gość Łukasz

MocnyVlog 

Marcin ma własną firmę. 

Gość Gość
58 minut temu, Gość Łukasz napisał:

MocnyVlog 

Marcin ma własną firmę. 

Powiedziała kiedyś czy się ta firma zajmuje? Jakoś nie udało mi się tego wyłapać z vlogów

Gość gość
12 godzin temu, Gość gość napisał:

Szusz, zarządza własną marką odzieżową i bardzo ciężko pracuje na to, co ma, w dodatku ogarnia życie, wzór do naśladowania dla wielu nowoczesnych kobiet, które nie boją się iść pod prąd

Tak zawzięcie zarządza firmą, że o każdą pierdołę z nią związaną musi pytać lwa. Nawet nie ogarnia jakie będą nowe kolory czapek i szalików pomimo, że kolorów jest 2-3.

Gość Karolina
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ale on chyba też nie ma stałej, normalnej pracy tylko cos dorywczo ogarnia... Z jego daily vlogów można odnieść wrażenie że albo buja się po galeriach, albo po fast foodach, albo siedzi w domu, albo sobie podróżuje...

Ma swoją firmę, nie jedną zresztą 🙂

Gość Karolina
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Powiedziała kiedyś czy się ta firma zajmuje? Jakoś nie udało mi się tego wyłapać z vlogów

Ma dwie na pewno. Jedna zajmująca się czymś związanym z IT.

Druga - naprawa wózków widłowych.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Ma dwie na pewno. Jedna zajmująca się czymś związanym z IT.

Druga - naprawa wózków widłowych.

Ooo dzięki 😄

W sumie on ma drugi kanał testhubpl i stronę internetową z news technologicznymi więc pewnie o to chodzi 

Gość Gość

Anita z No to jestem -pracuje w szpitalu 

Gość Gość

Anita z No to jestem -pracuje w szpitalu 

Gość xxy

Nieesia pracuje w szkole, Profesor Kriss ma warsztat samochodowy, ten łysy z dredami też coś dłubie w jakimś warsztacie, Loveandgreatshoes - Kaśka chyba nadal pracuje w totolotku, Justyna pracowała w urzędzie przed urodzeniem dziecka,  Kickster pracował w jakiejś fabryce chyba, teraz już nie, tyle mi na szybko przychodzi do głowy.

Gość Oklkk

PinkVixen. Ogarnięta, dobre stanowisko - jest ProjecT Menager

Gość Gooość

Fokusowana na swoje studio makijażu , prowadzi warsztaty, teraz dodała jakieś nowe usługi typu analiza kolorystyczna, zakupy ze stylistką, ale nie jest raczej wzorem do naśladowania 😂

Maxi ma swoje studio makijażu, prowadzi warsztaty 

Karolina zientek prowadzi warsztaty, ale nie wiem czy ma swoje studio makijażu 

Gość Gość

Czekoada z mniejsze od trzech 😂😂

Cale dnie snuje się w szlafroku z kawką = ogarnia zlecenia dla klientów. Nie ma nawet własnej działalności, choć udaje, że pracuje jako copywrighter od 3 lat. 

Efekty jej pracy są takie, że chodzi w dziurawych butach, nie ma na dentyste, a ostatnio w wieku 25 lat, razem z gachem zwaliła się na kanapę w salonie rodziców, bo z 2 pensji ona i jej facet nie byli w stanie wynająć kawalerki. Dorosłość, przedsiębiorczość, freelancing. Pije kawe z kubka z napisem "kobieta sukcesu". 

Gość Zmora

Jeśli chodzi ci o normalne dziewczyny, nie biegające (póki co)  po eventach, nie lecące na współprace, takie sympatyczne babeczki z sąsiedztwa to polecam: Alicja_z, Pięknie jest żyć, M O N _C I A, Storie di Kasia (ona mało nagrywa, ale jest fajna). Nie wiem czy one motywują, ale różnią się od syfu o jakimś wspomniałaś. 

Gość Gość

Pod mikroskopem pracuje jako analityk medyczny w labie, poziom merytoryczny jego filmów jest bardzo wysoki.

Po cudzemu pracuje jako nauczyciel, freelancer, autor. W dzisiejszych czasach chyba coraz więcej ludzi ma pracę freelancera niż pokolenie temu.

Historia bez cenzury pracuje jako nauczyciel, autor.

Gość Gol

Pod mikroskopem jest lekarzem patomorfologiem a nie analitykiem medycznym

Gość Gość

Kuferek czekolady nie będzie nagrywać vlogmasow no bo ,, nie ma dla kogo,,3/5 tys ogladaczy to nie widzowie ,a niby co mają u niej oglądać , wstałam zjadłam poszłam spać ,wstawanie o 9 to dramat ,zimno źle , ciepło jeszcze gorzej ,narzeka jak stara baba , rozpieszczona jedynaczka bogatych rodziców ,dom w górach , mieszkanie w Krakowie,drogi samochód i kupa hajsu ,jak widzka napisała,ze bierze wszystko i reklamuje to się obraziła ,a niestety taka prawda i tak traci widzów bo się nie rozwija wręcz przeciwnie tylko kasa kasa

Gość gość
Dnia 29.11.2019 o 16:37, Gość gość napisał:

a jaki jest sens nagrywania filmiku raz w tygodniu lub rzadziej? malo filmow -> maly ruch na kanale -> algorytm nie proponuje -> malo nowych widzow -> malo motywacji do nagrywania. trzeba wrzucac bardzo czesto, by mialo to sens i sie rozrastalo. 

Ja jak widzę, że ktoś wrzuca filmy częściej niż raz w tygodniu to mnie to przytłacza i zniechęca do oglądania. Kto by miał czas na śledzenie na bieżąco takiego wariata ? Chyba tylko drugi wariat, który nie pracuje

Gość gosc

Ja jak widzę, że ktoś wrzuca filmy częściej niż raz w tygodniu to mnie to przytłacza i zniechęca do oglądania. Kto by miał czas na śledzenie na bieżąco takiego wariata ? Chyba tylko drugi wariat, który nie pracuje 

Gość gosc

Na dodatek jak ktoś wrzuca filmy często to to z automatu oznacza, że filmy zaczynają tracić na atrakcyjności gdyż widać, ze tu nie ma inspiracji takich na serio, a jedynie założenie, że trzeba iść na ilość. Filmiki robią się albo byle jakie i o niczym albo powielają to co już było i roni sie z tego jedno i to samo albo nawet jak ktoś kombinuje nad jakimś urozmaiceniem to i tak zaczyna być bardzo widać, że pomysł jest na siłe i sztuczny. Kanał w ten sposób traci na atrakcyjności. Widzowie przechodzą na inne kanały szukać czegoś ciekawszego, bardzie autentycznego i sensowniejszego

Gość gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

To nie wchodź na Kacper beauty vlog, ten wariant ostatnio wrzuca codziennie / co drugi dzień po 2 filmy 😆

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gol napisał:

Sorry, jak lekarz to jeszcze lepiej 🙂

Gość Gość
9 godzin temu, Gość Gol napisał:

Nie jest lekarzem. Jest mgr diagnostyki laboratoryjnej. Wyjaśniał to w jednym z fimów.

Gość gość

Neska - pracuje w anglii, bodajże sprząta prywatnie, widać że może nie kokosy ale żyją na fajnym poziomie- jak dla mnie! wiadomo każdy ma inne pojęcie "poziomu" 😀

Gość TTT

Mały kanał - Lusiak. Dziewczyna pracuje, ma chyba własną działalność jakąś, ma męża, czyste mieszkanie, codziennie ćwiczy i nagrywa na YT jak jej czas pozwala, ale w miarę regularnie. Szanuję to. 

Gość Gość

Bardzo lubię oglądać Jessikę Martin. Sympatyczna, mądra  dziewczyna. Mieszka w USA. Pracuje.

Gość Radzik

Polecam kanał Kuśka TiWi

Bardzo ciekawe materiały, których nie zobaczysz na innych kanałach

https://www.youtube.com/channel/UC613gjDq52Nwp3LGRzCKxFw

Gość gość

A kysz spamie 

Gość gość
Dnia 30.11.2019 o 09:47, Gość gość napisał:

Tak zawzięcie zarządza firmą, że o każdą pierdołę z nią związaną musi pytać lwa. Nawet nie ogarnia jakie będą nowe kolory czapek i szalików pomimo, że kolorów jest 2-3.

hehe nie xd

Gość Aurelia
16 godzin temu, Gość TTT napisał:

Mały kanał - Lusiak. Dziewczyna pracuje, ma chyba własną działalność jakąś, ma męża, czyste mieszkanie, codziennie ćwiczy i nagrywa na YT jak jej czas pozwala, ale w miarę regularnie. Szanuję to. 

Daj spokój...

Gość Aurelia
16 godzin temu, Gość TTT napisał:

Daj spokój...