Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kejti96

Czy to możliwe? :D

Polecane posty

Hej dziewczyny, dokładnie od tygodnia zażywam tabletki Atywia daily. Wczoraj pierwszy raz (odkąd je biorę) współżyłam z chłopakiem. Myślałam, że w fazie podniecenia będę mieć problemy z suchością pochwy jak większość dziewczyn, jednak śluzu było tyle co zawsze i był on rzadki, ciągnący się. Czy to jest normalne? Możliwe, że tabletki nie działają?

Gość Wnerwiony

I po co na tym forum od lat jest osobny dział o antykoncepcji i płodności, skoro tępe dzidy i tak zawsze zakładają swoje durne tematy na "życiu erotycznym"? 

Gość gość

bo pewnie tak się przerażiła że z nerwów pisze gdzie się da i wcale się nie dziwie bo wystarczy zobaczyć statystyki procentowego zabezpieczenia przez środki. Nie zapomnij też kupić testu .

1 godzinę temu, Gość Wnerwiony napisał:

I po co na tym forum od lat jest osobny dział o antykoncepcji i płodności, skoro tępe dzidy i tak zawsze zakładają swoje durne tematy na "życiu erotycznym"? 

Bo wiem, że prędzej w tej kategorii uzyskam odpowiedź niż w tamtej, jak widać nie myliłam się. Szkoda tylko, że odpowiedź nie na temat, zlej to i przewijaj dalej jeśli nie możesz pomóc, oszczędź rozgrzanych od złości czerwonych paluchów, pozdro 😉

33 minuty temu, Gość gość napisał:

bo pewnie tak się przerażiła że z nerwów pisze gdzie się da i wcale się nie dziwie bo wystarczy zobaczyć statystyki procentowego zabezpieczenia przez środki. Nie zapomnij też kupić testu .

Jutro zakupię, dzięki za wyczerpującą odpowiedź, pozdrawiam!