Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMO ALKOHOLIKU ZAPOMNIJ O TEJ STÓWIE! NIE BĘDĘ CI DAWAŁ NA ALKOHOL GNIDO

Polecane posty

Gość gość

ja już dość złego przez alkohol doświadczyłem w życiu i nie będę przykładał ręki do tego byś był alkoholikiem, ponoć nie masz na żarcie ale na chlanie to jakoś masz alkoholiku jeden! tą całą stówe byś pewnie przechlał! nawróć się wreszcie, pokaż się z dobrej strony a nie ciągle z tej najgorszej

Gość gosc
Przed chwilą, przeMEK napisał:

ja nie chce na alko tyko na jedzenie !!!!

to przestań chlać to będziesz miał na jedzenie! to co przechlewasz za to kup jedzenie!

Gość Gość

on codziennie wypija 4 halne a to jest 10 złoty i za to moglby kupic mnostwo zywnosci

Gość gosc
1 minutę temu, przeMEK napisał:

raz  w miesiacu max pije wczoraj przyszło mi 2100 zł do zapłaty  i sie wkurrwiłem

no to zamiast spłacać to ty jeszcze wydajesz kase na głupoty czyli na alkohol, no bardzo mądrze postępujesz, cudownie wręcz

Gość gosc
4 minuty temu, przeMEK napisał:

pierddole i tak tego nie spłace ja mam zęby do zrobienia to jest dla mnie ważniejsze

te zęby to ty juz 2 lata robisz i ich nie zrobisz bo wszystko rozpieprzysz na alkohol, tak samo jak na prawko juz nie wrócisz i dobrze o tym wiesz, tylko sie tak pocieszasz i samego siebie oszukujesz zeby sie ostatecznie nie poddać

Gość gosc
2 minuty temu, przeMEK napisał:

2 lata temu to ja miałem górną dwójke jeszcze...

I never Give Up !!!

ty już się poddałeś 12 lat temu gdy osiadłeś doopą na mieliźnie zwanej kafeterią, zamiast wypłynąć na szerokie wody

to co teraz robisz od tamtego czasu to tylko oszukiwanie samego siebie