Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak 21 lat

Czy zachowałem się normalnie ??

Polecane posty

Gość Chłopak 21 lat

Rodzice wyrwali mi Internet, bo ciagle siedziałem na nim i nie wychodzilem z pokoju . Nic nie jadłem, nie miałem takiej potrzeby. Nie czułem wcale głodu, od jedzenia przecież się tyje.. Z poprzednich lat pozostała mi trauma... Przez te 3 lata codziennie płakałem , siedziałem na Internecie albo grałem w GTA. BYLEM GNĘBIONY... Tylko dlatego , że nie wyglądam na swój wiek . Jeden chłopak codziennie mnie bił I kazał wracać do gimnazjum . Mam 21 lat a z twarzy wyglądam na 15 ... Jestem wysoki I drobny, ciężko mi jest wyrobić mięśnie 

To trwa od już  2017

Wychodziłem z pokoju tylko do kibla, nie miałem potrzeby jedzenia 

Po tym jak rodzice mi rozz...ali Internet to wpadłem w straszny szał. Darłem się I rozwalilem drzwi.... Rękę też sobie rozwalilem, bo drzwi były gęste... Nie miałem Internetu... BYLEM w takim szoku , że wybieglem z domu . Chciałem wejść na słup... Strasznie płakałem... Okazało się że mam kilka zaburzeń jednocześnie,  przez to co się działo w szkole . To bardzo zniszczyło mi psychikę a oni nadal sie smieja i maja wyyj...e na moje zdrowie i samopoczucie . Nigdy nie miałem prawdziwego przyjaciela  tylko Internet mógł mi go zastąpić. Nikt poza tym się mną nie interesował,  a grupa klasowa codziennie cisneła sobie ze mnie bekę. Nawet jak potrzebowalem pomocy . Nic nikomu nie zrobiłem.  Nic kuurwaa a  oni doprowadzają mnie do ruiny.  Moja psychika jest totalnie zryta , chcialbym umrzec przez to , co mi zrobili 

Kiedyś gralem w GTA przez całą noc 

Gość 21 Lat

Płaczę I cierpię 

Gość 21 k

Dzisiaj WGL nie wychodziłem z pokoju 

Gość Chłopak 21 lat m

Jestem bardzo chory bardzo 

Gość Gość

Tez byłem bity przez kolegów 

Gość Internet

Jem łącza 

Gość Gość