Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany87

Dlaczego kobiety po urodzenia dziecka dewocieją?

Polecane posty

Gość Zalamany87

Tylko seks pod kołdrą, gacie jak po babci i ten okropny stanik odpinany z przodu. 

Gość Gość

Co ty pitolisz?Ja mam 45l i wczoraj po przyjsciu z pracy wyłomotałem swoją żonke od tylca na stojąco w kuchni.Wchodze a ta w bieliznie sexy gotuje obiad.Jako że kąpie sie w pracy to zabrałem sie do roboty po zdjęciu butów.Jestesmy 19 lat po slubie..

Stanik odpinany z przodu jest przeznaczony do karmienia dziecka. "Gacie po babci" nosi bardzo dużo młodych dziewczyn być może jest taka moda albo wygoda. Nie wygląda to seksi,ale jako bielizna "na co dzień" może się sprawdza. Seks pod kołdrą nie ma nic wspólnego z urodzeniem dziecka.

Gość Zalamany
3 minuty temu, acordeon napisał:

Stanik odpinany z przodu jest przeznaczony do karmienia dziecka. "Gacie po babci" nosi bardzo dużo młodych dziewczyn być może jest taka moda albo wygoda. Nie wygląda to seksi,ale jako bielizna "na co dzień" może się sprawdza. Seks pod kołdrą nie ma nic wspólnego z urodzeniem dziecka.

A co jeśli przed porodem było przy świetle, a po tylko pod koldra, to o co chodzi?

8 minut temu, Gość Zalamany napisał:

A co jeśli przed porodem było przy świetle, a po tylko pod koldra, to o co chodzi?

To trzeba pytać u źródła. Często jest tak,że kobieta po porodzie nabiera kilku "nadprogramowych" kg i może czuć się nieatrakcyjne mimo,że w Twoich oczach nadal wygląda wspaniale. Istnieje jeszcze coś takiego jak depresja poporodowa i u każdej kobiety może przebiegać inaczej.

Gość Dopa

Bo im nie zalezy

Gość Gość
5 godzin temu, acordeon napisał:

Wiele bielizny erotycznej ma stanik odpinany z przodu 😂 sek w tym ze autor postu nie umie odpiąć i tu pies pogrzebany 😀 bzdury piszecie na cafe 😂 chciałabym widzieć twoja bieliznę .. ciekawe 😂

Gość Ona

Nie chcesz pod kołdrą to weź ja na stole w czym problem?? Oj Panowie działajcie pokaż na co cie stać nie oglądają się tylko na kobietę..

37 minut temu, Gość Gość napisał:

chciałabym widzieć twoja bieliznę .. ciekawe 😂

Nie noszę staników😄

Gość Gość
14 minut temu, acordeon napisał:

Nie noszę staników😄

Miałam na myśli gacie...,😀

Stanik odpinany z przodu jest bardziej praktyczny... 

14 minut temu, Gość Gość napisał:

Miałam na myśli gacie...,😀

Takie do kolan z klapą😄

To raczej Twoja żona powinna być załamana skoro widzisz w niej jedynie babcine gacie i stanik rozpinany z przodu.

Gość PNINA
6 godzin temu, Gość Zalamany87 napisał:

Tylko seks pod kołdrą, gacie jak po babci i ten okropny stanik odpinany z przodu. 

Niedojrzały jesteś. Daj kobiecie dojść do siebie. Potem wymagaj. Jak zaistnieje taka potrzeba. 🙂    

3 minuty temu, PNINA napisał:

Niedojrzały jesteś. Daj kobiecie dojść do siebie. Potem wymagaj. Jak zaistnieje taka potrzeba. 🙂    

Niektórzy nie rozumieją, że kobieta po ciąży może czuć się niekomfortowo.

Gość staniki
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wiele bielizny erotycznej ma stanik odpinany z przodu 😂 sek w tym ze autor postu nie umie odpiąć i tu pies pogrzebany 😀 bzdury piszecie na cafe 😂 chciałabym widzieć twoja bieliznę .. ciekawe 😂

Normalne staniki nie mają odpinanych miseczek, bo i po co? To jest po to, żeby mieć dostęp do sutka i swobodnie nakarmić dziecko, takie staniki nosi się po porodzie i bywa, że są mało seksowne (bez fiszbin, zwykle bawełniane). 

Gość staniki

A gacie też są takie poporodowe (zależy, ile czasu żona jest po porodzie) lub może miała ciężki poród i niekomfortowo jest jej w stringach czy mocno wyciętych figach?

Gość Gość
35 minut temu, Gość staniki napisał:

Normalne staniki nie mają odpinanych miseczek, bo i po co? To jest po to, żeby mieć dostęp do sutka i swobodnie nakarmić dziecko, takie staniki nosi się po porodzie i bywa, że są mało seksowne (bez fiszbin, zwykle bawełniane). 

Rozumiem że nosisz normalne staniki.. zgoda mam i takie..ale mam kilka pięknych koronkowych zapinanych z przodu i zapewniam nie służą do karmienia piersią. Staniki przeznaczone do karmienia mają odpinane miseczki nie zapięcia z przodu