Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marttyna

Mój partner zamyka oczy podczas seksu

Polecane posty

Gość Marttyna

Hej,

Mamy po 29 lat, spotykamy się od pół roku, sex uprawialiśmy dopiero dwa razy. On mi się bardzo podoba, ja jemu również, gdy tylko się przytulamy czuję się podniecona, wystarczy, ze tylko spędzamy czas razem i on już ma erekcję. 

Podczas sexu jednak lub gdy pieściłam go oralnie on zamyka oczy, czasami zauważę, ze zerka na mnie i gdy nasz wzrok się spotka znów je zamyka. Moi poprzedni dwaj partnerzy zawsze na mnie patrzyli, tutaj jestem trochę zaniepokojona. Nawet w pozycji na jeźdźca zerka ale szybko zamyka oczy. Przykro mi z tego powodu ponieważ mam wrażenie, ze mu się nie podobam, ale tak nie jest... 

Czy Wy Panowie możecie mi pomóc w tej kwestii? Boję się i wstydzę go zapytać, w sumie nie wiem dlaczego ale nie chce go tym wystraszyc. 

Gość Trex

Wiele kobiet zamyka oczy w trakcie to może i mężczyźni je zamykają?:) ja tego nie robię jednak nie uważam tego za problem po prostu chyba te doznania są aż tak przyjemne a z tym że odwraca wzrok to przesada. Jeśli nie podobalabys mu się fizycznie na pewno by nie chciał z Tobą pójść do łóżka a co dopiero to powtórzyć 

Gość pjotrr

Ja też zamykam ale nie jest to niczyja wina po prostu tak mam, kocham moją dziewczyne i mega mnie jara ale gdy się kochamy oczy same się zamykają taki objaw rozkoszy 

Gość wyobraznia

Wyobraża sobie jakąś młodszą pewnie.

Gość Olivka
9 minut temu, jbsg napisał:

To nie znaczy, że mu się nie podobasz, to raczej oznaka podniecenia i rozkoszy... tak samo jak lekkie uchylenie ust...

Racja;) 

Nie martw się kochana, na pewno to oznaka ogromnej przyjemności jakiej akurat doznaje:)

12 minut temu, Gość Marttyna napisał:

Przykro mi z tego powodu ponieważ mam wrażenie, ze mu się nie podobam, ale tak nie jest... 

A może kiedyś usłyszał: "Co się tak gapisz?" i teraz ma uraz... 

Gość jestem który jestem

ja prdl, laska niby ma 29 lat, a pytanie na poziomie 13-latki z Bravo z lat 90-tych 

Gość gość
1 minutę temu, jbsg napisał:

A może kiedyś usłyszał: "Co się tak gapisz?" i teraz ma uraz... 

No i co się tak gapisz jak sroka w gnat...

Przed chwilą, Gość gość napisał:

No i co się tak gapisz jak sroka w gnat...

Właśnie... bo Ona podobno nie jest podobna do gnata...

Gość ZoZolka95
8 minut temu, Gość jestem który jestem napisał:

ja prdl, laska niby ma 29 lat, a pytanie na poziomie 13-latki z Bravo z lat 90-tych 

No nie za bardzo, też bym się nad tym zastanawiala, jeśli ona nie miała takiego faceta to można się poradzić. Mi się wydaje że jest ok, tak przeżywa rozkosz ale zapytaj co,to nie jest straszne pytanie 😀

Gość TomRoss
7 minut temu, Bolek napisał:

Zamyka oczy i wyobraża sobie swoją byłą, bez tego nie dojdzie 🙂

Ależ z...y komentarz

Gość gość
2 minuty temu, jbsg napisał:

Właśnie... bo Ona podobno nie jest podobna do gnata...

Podobno gdzieś w kosmosie istnieją z tłumikiem... Mam dzikość w oczach i możemy poudawać, że jesteśmy razem, więc przygaś światła i nie gap się tak. 

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Podobno gdzieś w kosmosie istnieją z tłumikiem... Mam dzikość w oczach i możemy poudawać, że jesteśmy razem, więc przygaś światła i nie gap się tak. 

Podobno są także białe dziury, ale nikt ich nie widział... ciekawe czy w przeciwieństwie do czarnych nie pochłaniają wszystkiego tylko gaszą dzikość i światło..., przykryj moje oczy swoimi dłońmi i udawaj, że Ci nie zależy... bo zmuszę Cię do zalogowania...

Gość Gość

Ludzie szukacie problemów tam gdzie ich nie ma.Zamyka oczy nie zamyka sprawa na ostrzu noża niemal.Moze go jeszcze rzucisz z tego powodu bo tak ci doradzą na cafe😉

Gość PNINA

Gość Marttyna  :) Najczęściej przymykany oczy podczas intymnych zbliżeń,  jak kobiety tak i mężczyźni.   

Gość gość

Przecież to normalny odruch u wielu, zamknięte oczy potęgują doznania. 

Jeśli ktoś ma wątpliwości, proszę przewiązać oczy zwiewną chusteczką i poddać się partnerowi.

Ciekawe czy całuje się też z otwartymi...

Gość gość
7 minut temu, jbsg napisał:

Podobno są także białe dziury, ale nikt ich nie widział... ciekawe czy w przeciwieństwie do czarnych nie pochłaniają wszystkiego tylko gaszą dzikość i światło..., przykryj moje oczy swoimi dłońmi i udawaj, że Ci nie zależy... bo zmuszę Cię do zalogowania...

Podobno są ze sobą ściśle połączone i choć nikt ich nie widział nie są pustkami. A to co pustką nie jest, nie pochłania chyba że są to Twoje oczy, które nie pozwalają mi się poruszyć... więc rozwiąż mnie bo ćwiczę bycie miłą i nie postanawiać na swoim... Ten wczorajszy film to faktycznie wyciskacz łez o tej dwójce w samolocie. Ciekawa jestem co byś zrobił gdybyś znał wszystkie moje sekrety...

7 minut temu, Gość gość napisał:

Podobno są ze sobą ściśle połączone i choć nikt ich nie widział nie są pustkami. A to co pustką nie jest, nie pochłania chyba że są to Twoje oczy, które nie pozwalają mi się poruszyć... więc rozwiąż mnie bo ćwiczę bycie miłą i nie postanawiać na swoim... Ten wczorajszy film to faktycznie wyciskacz łez o tej dwójce w samolocie. Ciekawa jestem co byś zrobił gdybyś znał wszystkie moje sekrety...

Pustki nie kontaktują się telepatycznie... więc jeszcze Cię nie rozwiążę dopóki nie rozwiążesz zagadki istnienia połączenia, a stawianie na swoim jeszcze nigdy nie wyszło na zdrowie... musisz być miłą? Czasem nawet planety się spotykają i to będzie piękny koniec świata... polecam "Melancholię" L.v.Triera...  Co bym zrobił? Wszystko co byś chciała...

Gość Gość

Też zamykam oczy podczas seksu. Wtedy mogę skupić się bardziej na doznaniach. Po prostu bodźce zewnętrzne mnie rozpraszają i Nie mogę dojść. 

Gość facet
1 godzinę temu, Bolek napisał:

Zamyka oczy i wyobraża sobie swoją byłą, bez tego nie dojdzie 🙂

Dokładnie