Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa

Pytanie do facetów notorycznie zdradzających

Polecane posty

Gość Ciekawa

Zastanawiam się, jak faceci, którzy mają ochotę na skok w bok, wybierają swoje... kandydatki. 🙂 Oczywiście pytanie nie bierze się znikąd. Mam 30 lat, jestem... zadowoloną z życia singielką. Dobra praca, mieszkanie, samochód. Głupia nie jestem. Aparycja - nie odstraszam, ale daleko mi do kanonu piękna. W życiu frustruje mnie jedynie to, że wyrywają mnie... żonaci faceci. Czy mam coś wypisane na twarzy czy wydzielam jakiś feromon? 😄 Ja się pytam: o co kaman?! 😉

Gość tomas

a jaka masz figure?puszysta ?

Gość Ciekawa

Jestem niska, a figura... nie jestem puszysta, ale też nie wychudzona. Jeżdżę dużo na rowerze i biegam przez co mam większe uda i łydki 😕 

Najwyraźniej dajesz jakies sygnały, które skłaniają ich do podjęcia działań.

Gość gość

musisz mieć fajny tyłek i chcą go obracać sobie .

Gość Ciekawa

Chciałam się właśnie dowiedzieć, czy są jakieś typowe sygnały, które chciałabym wyeliminować, żeby nie tracić czasu i energii. 

Gość gość

Nie jestem żonaty to nie wiem co ich przyciąga , ale też bym Cię chciał bo wiem trochę  jak wyglądasz .

Gość Gość

Moja żona to wysoka blondynka.A zdradzając wybieram na przykład krągłe wysokie brunetki z szerokimi biodrami bo to moj ideał kobiety.Mam 194 cm wzrostu i przy niższej kobiecie niż 165 cm by mi nie stanął.A jak widze taką powyżej 175 cm to staje jak drąg od razu.Taki fetysz -wzrost i duża pupa bo na biust nie zwracam uwagi zbytnio.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Moja żona to wysoka blondynka.A zdradzając wybieram na przykład krągłe wysokie brunetki z szerokimi biodrami bo to moj ideał kobiety.Mam 194 cm wzrostu i przy niższej kobiecie niż 165 cm by mi nie stanął.A jak widze taką powyżej 175 cm to staje jak drąg od razu.Taki fetysz -wzrost i duża pupa bo na biust nie zwracam uwagi zbytnio.

Mam tak samo , duża pupa to skarb a biust mnie nie interesuje zbytnio .Wysoka nie musi być a brunetka to już cudeńko .

Gość Ciekawa

Najwyraźniej wszystko sprowadza się tylko do wyglądu. Nie chcę tu filozofować, ale... czy nie prościej byłoby wybrać sobie kobietę, która jest ideałem (według danego faceta), niż ożenić się z kimś zupełnie odbiegającym od tego ideału, a później szukać na lewo innych bab? 😉

Gość Ciekawa

Dlaczego tak Wam się podoba duża pupa?

Gość Gość

Bo kobiety z dużymi tyłkami mają seksapil.Ociekają seksem .Od razu chce się zanurkować jęzorem między te cudne poślady.Wypiescic wycałować a potem zaparkowac tam rumaka.A taka chuda i jeszcze niska z dupką jak orzeszek co może dać facetowi?Masakra...

Gość Teoria
5 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

Przez te pustaki Kardashiany

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bo kobiety z dużymi tyłkami mają seksapil.Ociekają seksem .Od razu chce się zanurkować jęzorem między te cudne poślady.Wypiescic wycałować a potem zaparkowac tam rumaka.A taka chuda i jeszcze niska z dupką jak orzeszek co może dać facetowi?Masakra...

No i masz odpowiedż autorko .

Gość Ciekawa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

No i masz odpowiedż autorko .

Dokładnie. Wniosek taki, że muszę tyłek odchudzić, bo to prowokuje, a nie jakieś tam sygnały 😉 

Gość gość
12 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

są zajebiste

Gość gość
1 minutę temu, Gość Ciekawa napisał:

Dokładnie. Wniosek taki, że muszę tyłek odchudzić, bo to prowokuje, a nie jakieś tam sygnały 😉 

Zostaw go w spokoju żeby kiedyś chłopak miał się czym nacieszyć .

Gość tomas

facetów żonatych przyciągają kobiety o urodzie która nie onieśmiela ich.czyli takie bardziej przeciętne.bo taki żonaty do extra laski nie wystartuje,bo nie ma szans.a taka średnia wydaje mu się do wyrwania.bo pewnie nie ma faceta i nie bedzie wybrzydzac.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość tomas napisał:

facetów żonatych przyciągają kobiety o urodzie która nie onieśmiela ich.czyli takie bardziej przeciętne.bo taki żonaty do extra laski nie wystartuje,bo nie ma szans.a taka średnia wydaje mu się do wyrwania.bo pewnie nie ma faceta i nie bedzie wybrzydzac.

Bingo👍

35 minut temu, Gość tomas napisał:

W twojej teorii jest tyle samo prawdy co w prognozowaniu zimy 100lecia

Gość Pusia
15 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

Zastanawiam się, jak faceci, którzy mają ochotę na skok w bok, wybierają swoje... kandydatki. 🙂 Oczywiście pytanie nie bierze się znikąd. Mam 30 lat, jestem... zadowoloną z życia singielką. Dobra praca, mieszkanie, samochód. Głupia nie jestem. Aparycja - nie odstraszam, ale daleko mi do kanonu piękna. W życiu frustruje mnie jedynie to, że wyrywają mnie... żonaci faceci. Czy mam coś wypisane na twarzy czy wydzielam jakiś feromon? 😄 Ja się pytam: o co kaman?! 😉

ja nie szukałabym jakiś szczególnych przyczyn czy uwarunkowań. Po prostu w twojej okolicy i przedziale wiekowym większość jest już żonatych - nie prawda? I dlatego tak wychodzi. Albo jednak przebywasz w środowisku, gdzie są żonaci. Ja myślę, że jesteś fajną kobietą i to Ty powinnaś przejąć inicjatywę czyli ty powinnaś zacząć podrywać facetów a nie czekać aż Cię któryś wyrwie

Gość ciekawski
Przed chwilą, Gość Pusia napisał:

ja nie szukałabym jakiś szczególnych przyczyn czy uwarunkowań. Po prostu w twojej okolicy i przedziale wiekowym większość jest już żonatych - nie prawda? I dlatego tak wychodzi. Albo jednak przebywasz w środowisku, gdzie są żonaci. Ja myślę, że jesteś fajną kobietą i to Ty powinnaś przejąć inicjatywę czyli ty powinnaś zacząć podrywać facetów a nie czekać aż Cię któryś wyrwie

Pusia dobrze mówisz - równouprawnienie, wielu ciekawych a nieśmiałych facetów "samopas" 😄  wolnych chodzi. Pusiu jak twoja pusia po Andrzejkach? 😉

Gość gosc
Przed chwilą, Magda bez loginu napisał:

Dokładnie. Tak samo jak koniec świata już w 1999 roku przepowiadano. Jak dotąd nic 😅

Oj tam koniec świata 😄  Opowiadaj jak po Andrzejkach? Lanie do dziurki... od klucza, wosku było? 😄

Gość gosc

Było lanie wosku przez klucz wiolinowy 😁 Temat nie jest o mnie. Hieny zaraz zbiegną się. 

Lubię im na nerwach grać, zwłaszcza takiej zabiedzonej 😉😄  Zimno! Za oknem na balkonach mam chyba ze sto sikorek!

Gość gość
14 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

A potem twój mąż będzie szukał takiej z dużym tyłkiem

Gość gosc

Daj im słonine i sypnij słonecznik😉

U mnie od rana karmnik aż się trzęsie 😅

Karmę w siatce w Lidlu kupiłem, mają ucztę 😄

Gość gość

Czy w jej avku jest stary, siwy facet? Bardzo trafne.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Szybciej jak myslisz i ty będziesz stary i siwy a może łysy 😄

Gość Gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

Szybciej jak myslisz i ty będziesz stary i siwy a może łysy 😄

Madzia lubi łysych😍

Gość gość
12 minut temu, Gość gość napisał:

Od razu zmieniła avatar na seksi!:D