Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuuur

Czy imponują wam faceci po kursach uwodzenia

Polecane posty

Gość Yuuur

imponuje wam to że taki facet wie jak z wami postępować że dobrze się rozmawia że wie już co powiedzieć czy mogłyby się z takim facetem na stałe związać czy powinien mieć dyplom z takiego kursu

Gość Gość

Nawet taki by mnie nie uwiódł..nie działa na mnie manipulacja ,bo zostawia kiepskie wspomnienia 

Gość Gość

To czuć na kilometr. 

Gość Popyt

Nieeee

Gość beki

Jeski ten kurs uczy wyrazsnia siebie i tego jak byc pewniejszym siebie jako JA a nie uczy gierek i bycia kims kogo chce kobieta czyli dopasowania sie do jej wizji faceta to moze byc dobre. Ale jesli taki facet udaje zeby imppnowac, stosuje gierki itp. To madra kobieta ucieknie a przeciez takich chca faceci...? Takie udawanie szybko wyplywa bo nie ds sie byc kims innym caly czas - no i pytanie- czy ona lubi mnie czy to co wykreowalem?

Gość gość

Mnie imponują faceci po kursach leczenia bańką chińską albo przedłużania rzęs i paznokci.

Gość Gość

Mnie imponują kucharze. 

Gość gość

są żałośni i od razu widać kiedyś ktoś napieprza wyuczonymi formułkami 😄

Gość .....

Kiedyś jeden taki łysy z brzuchem po 40 , chyba po kursach uwodzenia dowalał się do mnie napierał brzuchem. Myślałam że się porzygam!!! Obrzydliwy był, pier dolił jak potłuczony jakieś bzdury, jeszcze potem okazało się że miał narzeczoną. Ja bym odstrzeliwała takie ścierwa!! Facet po tych kursach to żałosny przegryw!

Gość gość

imponować to wzbudzać szacunek, co miałoby mi imponować w robieniu z siebie przygłupa, tanich i sztucznych tekstach, na które sie moga łapać tylko naprawdę chore albo głupie sztuki itp.Zwłaszcza ze absolwenci tych kursów nie maja w sobie charyzmy, bo jej nigdy nie mieli, tylko przyjmuja nienaturalne dla siebei zachowania co razi sztucznością. A umiejętność postępowania ze mna  nie polega na gadce szmatce. do zycia i stałego związku to jednak trzeba mieć inne umiejetności i zalety, anie dyplom byle kursu

Gość Mara

Jesli to mu zwiekszylo pewnosc siebie to ok:) jesli ma odwage zaczepiac to bardzo ok, ja i tak dotre do tego kim jest naprawde bo tylko to ma dla mnie wartosc:)

Gość gosc

Ja raz spotykałam sie z takim. Nic z tego nie wyszło bo zorientowałam sie że stosuje na mnie sztuczki typu zalewanie ciepłem i nagły chłod (i tak w kółko), nieodzywanie się po pare dni i nie tłumaczenie co się stało, opowiadanie "o nas" by rozbudzić moją wyobrażnię itp. Było to męczące a nie atrakcyjne. Zerwałam kontakt z nim. 

Gość Mara

Racja, uporanie sie z cala teoria nabyta od innego bladzacego troche trwa, ale to okazja zeby sprawdzic kto ma wieksza sile przebicia, ja potrafie czytac w myslach i bardzo mnie bawia gierki:) stroszenie piorek przez samczyka, urocze

Gość Helel

Nie jestem kobietą. Ale gdybym był, na pewno nie zaimponowałby mi facet, który wydał półtora kafla za nadzieję por*chania...

Gość Wyjazd

Większość kobiet i tak daje się zaliczyć tym pacan po kursach wiem bo mój był i tam uczą jak manipulować kobietami a t i tak się na to łapią

Gość Oj region

Ubrania Piccolo

Gość franek

Kursy dla id..iotow tak to mozna okreslic. Najlepszym kursem uwodzenia ktory przynosi efekty jest ostry kurs na silownie  🙂

Gość nie nie nie !!!

Mi nie imponują, ja się ich boję. Dla mnie taki człowiek ma jakieś problemy psychiczne i nie wiadomo do czego może się posunąć. Wyczuwam takich na kilometr. Doczepił się taki do mnie na przystanku i zagadywał. Pytał gdzie jadę, dotykał mnie, jak się odsuwałam to pytał dlaczego uciekam i osaczał mnie znowu. Nie reagował na stanowcze "zostaw mnie w spokoju" lub "nie jestem zainteresowana". Na szczęście uratował mnie sąsiad, który przechodził akurat z psem.

Gość gość

Słucham? Raczej politowanie - to jedyne co odczuwam na widok czegoś takiego. 

Gość gość
Dnia 1.12.2019 o 13:04, Gość Yuuur napisał:

imponuje wam to że taki facet wie jak z wami postępować że dobrze się rozmawia że wie już co powiedzieć czy mogłyby się z takim facetem na stałe związać czy powinien mieć dyplom z takiego kursu

Gardzę takimi leszczami. Imponują mi jedynie mężczyźni, którzy coś sobą reprezentują. Tacy, z którymi dobrze się rozmawia dlatego, że są interesującymi ludźmi. Ci, którzy zapisują się na takie kursy są niewarci uwagi, skoro tego potrzebują. Gorszy sort to nie dla mnie. 

Gość Gość

Imponują mi ratownicy górscy, ze Straży Wybrzeża, kopalnii itp. 

Gość gość

Imponują? Tym, że nie mają podstawowych umiejętności społecznych: nie potrafią nawiązać i utrzymać kontaktu z kobietą, oczarować jej, zawrócić w głowie tym, jacy są a potrzebują do tego mentalnej protezy i instrukcji, jak do obsługi odkurzacza? Śmieszne. Odpadów nie zbieram.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Imponują mi ratownicy górscy, ze Straży Wybrzeża, kopalnii itp. 

Plus wszyscy mężczyzni ratujący życie i zdrowie innym ludziom.

Gość adam

Tak naprawde takie kursy sa dla dwoch rodzajow osob facetow ktorzy sa super przystojni i chca podpatrzec jakies zagrywki by jeszcze latwiej podrywac i by byc bardziej zaklamanym przy zaliczaniu kolejnych ...ek albo dla brzydali ktorym sie w pustych glowach roi ze bez urody jakis kurs cokolwiek zmieni. Charakter, przecietna kasa, wlasne m i auto bez urody nie maja zadnego znaczenia, znam faceto patologia straszna mowiacych jak zule spod budki z piwem bez zadnej oglady mieszkajacych z rodzicami bez pracy ktorzy dzieki urodzie podrywaja kazda dziewczyne jaka chca (no moze 90% bez wyjatku z jakich srodowisk i z jakim wyksztalceniem i zarobkami kobiety zawsze na widok przystojengo faceta maja kisiel w majtkach i sieczeka zamiast mozgu wtedy :)

Gość gość

Gdybym dowiedziała się, że facet się w cos takiego bawił, skreślony od razu. Manipulanci do odstrzału.

Gość gość
36 minut temu, Gość adam napisał:

Tak naprawde takie kursy sa dla dwoch rodzajow osob facetow ktorzy sa super przystojni i chca podpatrzec jakies zagrywki by jeszcze latwiej podrywac i by byc bardziej zaklamanym przy zaliczaniu kolejnych ...ek albo dla brzydali ktorym sie w pustych glowach roi ze bez urody jakis kurs cokolwiek zmieni. Charakter, przecietna kasa, wlasne m i auto bez urody nie maja zadnego znaczenia, znam faceto patologia straszna mowiacych jak zule spod budki z piwem bez zadnej oglady mieszkajacych z rodzicami bez pracy ktorzy dzieki urodzie podrywaja kazda dziewczyne jaka chca (no moze 90% bez wyjatku z jakich srodowisk i z jakim wyksztalceniem i zarobkami kobiety zawsze na widok przystojengo faceta maja kisiel w majtkach i sieczeka zamiast mozgu wtedy :)

Jak ktoś wyszedł (albo i jeszcze nie) z patologii, to owszem, a potem się tym podnieca. Na wyższych półkach to tak nie działa.

Gość gość
39 minut temu, Gość adam napisał:

Nic z tego. Cham po pierwszym chamskim zachowaniu dostaje kopa z dożywotnim zakazem zbliżania się. Lumpenproletariat niech się krzyżuje wsobnie, dość śmieci na świecie. 

Gość gość
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Imponują? Tym, że nie mają podstawowych umiejętności społecznych: nie potrafią nawiązać i utrzymać kontaktu z kobietą, oczarować jej, zawrócić w głowie tym, jacy są a potrzebują do tego mentalnej protezy i instrukcji, jak do obsługi odkurzacza? Śmieszne. Odpadów nie zbieram.

a mnie ich żal za to, ze nie potrafią zaakceptować w sobie braku tej pseudo zdolności. 😄