Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolajolaola

Sex w czasie okresu

Polecane posty

Gość Jolajolaola

Uprawiacie sex w trakcie okresu? Do tej pory unikalam tego, ale mój partner twierdzi że jemu nie przeszkadza i żebyśmy spróbowali. Jakie macie wrażenia? Unikacie czy jednak wam to nie przeszkadza? (chodzi o dzień już trzeci, czwarty, bo wcześniej umieram) haha 

Gość Dzordz

Znam jeden przypadek który skończył się tragedia dla chłopaka, nie polecam

Gość Edi

W czasie okresu tylko anal nie się kochamy

Gość Dzordzu

To wam opowiem w skrócie. Kolega z dawnej pracy... uchylił trochę tajemnicy jak się wydało, jedno z nich chciało sexu jak ona miała okres, biedny Adrianek tak się zaraził tak mi się nie spodobało że.... Został pedalem

Gość Big
7 godzin temu, Gość Jolajolaola napisał:

Uprawiacie sex w trakcie okresu? Do tej pory unikalam tego, ale mój partner twierdzi że jemu nie przeszkadza i żebyśmy spróbowali. Jakie macie wrażenia? Unikacie czy jednak wam to nie przeszkadza? (chodzi o dzień już trzeci, czwarty, bo wcześniej umieram) haha 

Nie przeszkadza. Pierwszy raz był przez przypadek, a inne też z lekkim zdziwieniem, że to teraz przyszedł termin. Ala to już nie jest problemem .

Mega. Żona ma fazę na seks, ja również. Zawsze ma być delikatnie, a i tak kończy się ostrzej. 

Gość Okresownik

Uprawiamy, pierwsze dwa dni są „dla mnie”, ale potem mnie nosi na seks, a mężowi to nie przeszkadza. Często dzięki temu mój okres kończy się szybciej o dzień lub dwa.