Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorOta

Do tych którzy myślą nad zakupem Termomixa...

Polecane posty

Gość DorOta

Posiadam TM od pół roku. Przedstawicielka zareklamowała urządzenie pięknie, ładnie aczkolwiek nienachalnie (chociaż tyle). Mówiąc o tym jak to cudownie mieć dostęp do platformy cookidoo mając pół roku "za darmo" (Tm kosztował jedyne 5200zł) szkoda, że "zapomniała" dodać iż wszystkie pobrane przepisy przez ten okres zostają skonfiskowane dopóki nie wykupię abonamentu za jedyne 140zł/rok (z czasem pewnie będzie coraz drożej). Dla mnie jest to czyste oszustwo. Bo albo mogę zakupić urządzenie za ogromne pieniądze i korzystać jedynie z wgranych tam przepisów albo dodatkowo regularnie zasilać konto Vorwerk by mieć dostęp do przepisów już wcześniej opłaconych. Nonsens. Sądziłam, że kupując tak drogi sprzęt dostęp do pobranych wcześniej przepisów zostaję nienaruszony. A okazuję się, że 5200zł to za mało za taki banał. Jak można opłacić abonament, pobrać przepisy(po to jest abonament) a po wygaśnięciu abonamentu jeszcze raz i raz za nie płacić?!

Piszę to wszystko dla tych którzy zastanawiają się nad zakupem TM żeby zdawali sobie sprawę z tego niewidzialnego oszustwa. Ja osobiście od początku mówiłam, że na pewno TM nie jest wart tylu pieniędzy, mimo to się zdecydowałam. Nie żałowałam aż do teraz. Gdybym wiedziała to co wiem teraz, to prawdopodobnie nie zdecydowałabym się na ten zakup. Pozdrawiam i życzę przemyślanych zakupów, żeby potem nie żałować😔